HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

» Avatarfoglaló
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

 

 I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole

Go down 
SzerzőÜzenet
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyVas. 28 Dec. 2014, 22:18


Crissy & Cole

Komolyan. Úgy festek, mint egy pingvin. Sőt, annak is érzem magam. De mivel ez az utolsó évem megerőltetem magam és bár Crissy nem említette magamtól is rájöttem, hogy azért nagyon is szeretne elmenni a karácsonyi bálba, ami kissé megnehezítené a dolgot, ha én nem akarnék menni, mivel mindenki a minisztériumi partnerével jelenhet meg. Ezt is egy oltári marhaság a minisztérium részéről, de hát ez már senkit sem ért váratlanul, lehetett rá számítani, hogy megint előfognak állni valamivel, de azért ez mégis csak sok. Mindegy. Ez az utolsó évem. Kibírom. Elviszem Crissyt. Szeptembertől már úgy sem fog itt látni, nem fogunk találkozni... Ás őszintén szólva még fogalmam sincs, magam sem tudom, hogy lesz-e értelme visszalátogatnom ide. Fogalmazzunk úgy, hogy ez nem rajtam fog múlni, hanem ez csakis rajta áll, na meg persze attól is hogyan fogunk elválni egymástól.
De ha ez lehetséges, ha egy mód van rá, ma este nem szeretnél a kényszer kapcsolatunkról beszélni, sokkal inkább a nem kényszeres, hanem sokkal inkább ösztönös viszonyunkról szeretnék vele pár szót ejteni.
Remélhetőleg nem nyúltam nagyon mellé az ruhával kapcsolatban és közel sikerült eltalálnom az ízlését, mert egy dolog az, ami nekem tetszik és amiben én látnám szívesen és egy másik külön dolog lehet az, amiben Ő gyönyörűnek, káprázatosnak és különlegesnek érezné magát. Mindenesetre azon voltam, hogy kitegyek magamért és ma egyszerűen csak jól érezzük magunkat egymás társaságában... Nem tudom, hogy ez mennyire fog menni, de most az egyszer rajtam nem fog múlni, bár arról fogalmam sincs hányadán is állunk.
A nagyterem előtti csarnokban vártam rá... Hirtelen felpillantva nem csak a szavam állt el, hanem a lélegzetem is, de még a szám is tátva maradt. Tökéletes. Még soha életemben nem láttam ilyen, ennyire gyönyörűnek. Sőt, még soha senkit... A lépcsőhöz sétálva nyújtottam fel neki a kezem udvariasan az utolsó pár lépcsőfoknál és hogy leérve belém tudjon karolni.
- Nem tudom voltál-e már gyönyörűbb, de szerintem még nem. - Nekem már egész biztosan szép estém lesz, már csak attól is, hogy az én oldalamat ékesíti, az én barátnőm és az én menyasszonyom fog lenni.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyHétf. 29 Dec. 2014, 15:54


Porcukormókus


Hihetetlen, de még mindig abban az álomvilágban szeretnék élni, ahol két ember, aki szereti egymást örökké együtt marad, míg a halál el nem választja őket. Hihetetlen ugye? Cole most biztos azt mondaná, hogy túl naiv vagyok, s ideje lenne már felnőni. Annyira nagy baj, hogy még mindig szeretnék hinni a tündérmesékben? Mégis ennek ellenére próbáltam realistán látni a dolgokat és bele törődni abba, hogy Cole biztosan nem akar majd elmenni velem a bálba, máshogy pedig nem tudok jelen lenni. Mondanom sem kell, hogy mennyire meglepődtem mindezek után, hogy mindvégig tévhitben éltem, hogy a szobámban találtam egy nagy ajándékdobozt. Meglepett, sőt ledöbbentem mikor megpillantottam mit is rejtett a doboz. Esküdni mernék, hogy ilyen szép ruhát még életemben nem láttam, sőt nem is hittem volna, hogy ilyen jó ízléssel rendelkezik, azt pedig pláne nem, hogy így szeretne meginvitálni a bálba. Hirtelen pír szökött az arcomra, mikor a ruhát magam elé tartottam és hosszú - hosszú ideig csak néztem magam a tükörben. Őszintén fogalmam sincs, hogy hányadán is állunk most egymással, mégis örültem annak, hogy velem akarja tölteni a mai estéjét. Miközben a bálra készülődtem mindvégig valami furcsa megmagyarázhatatlan érzés kerített a hatalmába, izgultam és egy kicsit zavarban is voltam, sőt tartottam is attól, hogy mi vár még rám.  
Mindvégig zakatolt a szívem, ahogy egyre közelebb és közelebb értem a bálteremhez. Tekintetemmel utána kutakodtam, aztán megpillantottam. Ábrázatából ítélve nagyon is tetszett neki a látványom, már csak attól is halvány pír szökött az arcomra, hogy láttam milyen elégedett pillantásokat vetett rám.
- Ezt ugye csak azért mondod, mert a ruhát te választottad?  - Kérdeztem, miután bele karoltam. - Egyébként köszönöm, nagyon tetszik. - Tényleg nagyon szép a ruha, habár dacból végig futott a fejemben, hogy mégsem ezt a ruhát fogom ma felvenni, de azért mégis csak szerettem volna a kedvében járni.
- Nekem kellene egy ital, valami erős, de gondolom itt nem fogok olyat találni, de téged ismerve biztosan rejtegetsz egy flaskát a belső zsebedben. - Egyébként nem szokásom inni, eddig mindig jó kislány voltam, de most nagy szükségem lenne néhány kortyra, hogy legalább leplezni tudjam zavaromat. Elmondhatatlanul zavarban vagyok, remélhetőleg nem túl feltűnő számára. Ez azért mégis csak az első bálunk együtt. Ez mégis csak jelent valamit, igaz?

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyPént. 06 Feb. 2015, 13:42


Crissy & Cole

- Te most viccelsz? Ez vagy egy zsák... Nekem aztán édes mindegy. - Nem hiszem el. Ezt egész egyszerűen nem hiszem el. Egyszer az életben akarok neki bókolni és próbálok kedvesnek mutatkozni, akkor is ezt, ennyit kapok vissza. Hát ez igazán lelombozó. De csak túl teszem magam rajta valahogy.
- Mellesleg elég pocsékul fogadod a bókokat vagy csak az enyémeket? - Elgondolkodtató. - Csak mert akkor szólj, hogy ne strapáljam magam. - Először is még a hülye is tudhatja rólam, hogy nem magam miatt vagyok itt és nem is azért, mert ez az utolsó évem és annyira szerettem volna még egyszer részt venni egy iskolai bálon, ugyan már... Pfúj. Viszont Ő most lehet itt belem először és egyben utoljára is. Mert a jövő évi karácsonyi bálra már nem hívhatom meg, sőt szeptembertől egyáltalán nem fog itt látni, csak próbáltam figyelmesnek mutatkozni. Előfordul, hogy néha balul sül el a jó akarat is.
- Talán... De azt egy szóval sem mondtam, hogy kapsz is belőle. - Hogy is ne. Nem fogom leitatni, nem mintha az olyan nehezen menne, de épp ezért nem fogom itatni. Ha inni akar forduljon máshoz a problémájához, mondjuk a minisztérium embereihez, akik még a Bálra sem voltak rest bepofátlankodni, hogy szemmel tartsák mindenki a megfelelő partnerével jelent-e meg. Abban osztom az álláspontját, hogy józanul ezt nem fogom sokáig bírni és még részegesen se...
- Ha nem akarsz itt lenni velem, akkor nem kellett volna elfogadnod a meghívásom. Ebbe a visszautasításba azt hiszem még belenyugodtam volna. - Jegyeztem meg miközben a bálterem felé sétáltunk karöltve természetesen. Ami azt illeti nekem sincs túl sok kedvem itt lenni, sőt bárhol máshol szívesebben lennék most, még akár a rengetegben is büntetőmunkán, mint pingvinnek öltözve a bálteremben.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyHétf. 09 Feb. 2015, 14:50


Porcukormókus


Izgulok. Szívverésem a szokásosnál is szaporább mikor a közelében vagyok. Cole valamiféle megmagyarázhatatlan hatással van rám. Már csak azt kellene tudom, hogy akkor is ennyire izgulnék a közelében, ha nem lennék annak tudtában, hogy rövidke időn belül a felesége fogok lenni? Megannyi kérdés lappang bennem, amikre sajnos már sosem fogok választ kapni. Egyszerűen csak bele kellene tudnom törődnöm a sorsomba. Elfogadnom, hogy minket egymás mellé rendeltek. Most is kedves velem, elhívott a bálra, pedig egyszer sem említettem neki, hogy szeretnék jönni, sőt volt olyan figyelmes, hogy egy csodálatos ruhával is megajándékozott. Mégis túl feszült vagyok ahhoz, hogy annyira hálás legyek vele, amennyire megérdemelné.
- Sajnálom. - Bűnbánóan néztem fel sötét szempárjába. - Még mindig nem igazán tudom, hogy hogyan kellene hozzád viszonyulnom... - Lesütöttem szemeimet. Túl sok minden történt közöttünk mostanában. Túl sokszor voltam vele szemben elutasító, pedig Cole többet érdemelne ennél.
- Túl önző vagy ahhoz, hogy adj belőle? Vagy ez már a leendő féltő férj, aki nem szeretné, hogy a jövendőbeli felesége lerészegedjen? - Nem is akartam a sárga földig inni magam, mindössze szűkségem lett volna némi folyékony bátorságra.
- Ha nem akartam volna itt lenni veled, akkor most nem lennék itt. - Csak, hogy letisztázzuk. Itt akartam lenni, vele. Főleg, hogy Cole volt olyan figyelmes és meglepett a rajtam lévő gyönyörű ruhával. Vajon saját maga választotta ki?
Menet közben hirtelen az egyik sötétebb sarokban megpillantottam Piton professzort. Ajkaim önfeledt mosolyra húzódtak, ahogy felelevenedett bennem a lebukásunk emléke, hogy szó szerint rajta kapott minket a szekrénybe. Vajon az eddigi évei alatt mindent látott már, vagy mi tudtunk számára valami újat mutatni?
- Szeretném, hogy tudd, hogy el sem tudom képzelni mennyire szeretnél most máshol lenni, bárhol csak ne itt... Mégis itt vagy miattam. Köszönöm Cole. - Kissé bátortalanul, de mégis közelebb hajoltam hozzá, hogy arcára csókot leheljek. Azt hiszem jelen pillanatban ez a legtöbb adott körülmények között, amivel ki tudom fejezni hálámat.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptySzer. 18 Feb. 2015, 21:46


Crissy & Cole

- Én honnan tudhatnám... Csak viselkedj úgy, hogy ne mindenki azt lássa, amit mindketten tudunk. -  Mivel a mai bálra kevésbé szívesen látott vendégek is bepofátlankodtak a minisztérium nevében. Különben se akarok most ezzel foglalkozni, nem mintha bármi másról tudnánk beszélni vagy bármi más dologban képes volnánk megtalálni a közös hangnemet. Egyikünk se akarja ezt. Én is érzem ezt a nyomást, nem csak Ő. Kész nevetség, de néha úgy érzem, hogy egy-egy minisztériumi kirendelt áll mögöttünk és erővel tolnak minket egymáshoz, mi pedig még el se tudjuk fordítani a fejünket, hogy nem akarjuk ezt.
- Igen. Önző vagyok. És igen. Nem akarom, hogy lerészegedj és nekem keljen felvinnem a szobádba. Kielégítő válasz? - Ennél is bővebben már inkább nem akartam kifejteni. De a lényeg benne van. Nem, nem áll szándékomban leitatni és persze valahol féltem is, bár ezt neki nem vallanám be. Neki sem kell mindenről tudnia, csak azért mert a leendő feleségem akár tetszik, akár nem. Tulajdonképp tetszik. A modora is csípős, akárcsak az enyém. Talán ezért is tud felbosszantani a másodperc töredéke alatt. Van hozzá egyfajta tehetséges, azt meg kell hagyni, legalábbis mintha tudta volna, hogy én leszek az a bizonyos kirendelt pár, akihez hozzá kell mennie és felkészült volna rám.
- Crissy, ne bámuld... Kérlek. Neked még két évig be kell járnod hozzá az órájára, nekem már csak pár hónapig. - Leszámítva, hogy engem folyton szemmel tart. Komolyan mondom még hét év után is a hideg futkos a hátamon Tőle.
- Őszintén szólva úgy érzem magam, mint egy bebörtönzött pingvin, de itt vagyok. Hát próbáld meg élvezni... - Legalább egyikünk, mivel mint mondtam nem magam miatt vagyok itt és tényleg bárhol, bárhol szívesebben lennék most, még büntető munkán is a rengetegben, oda legalább még Frics se jön utánam, se az az a girhes átokfajzat macskája... El se tudja képzelni, hogy páran mi mindent tudnánk művelni azzal a kis döggel. Néhányszor már megígértem neki, hogy puszta kézzel fogom megfojtani, kitaposom a belét meg hasonló cuki dolgokban részesítem.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyCsüt. 19 Feb. 2015, 10:11


Porcukormókus


Egy egészen röpke pillanatig végig futott a fejemben az a gondolat, hogy vajon mindenki más úgy érez a kirendelt párjával kapcsolatban, ahogyan én? Aztán elég volt egyetlen egy pillantást vetnem a körülöttünk lévő diákokra és nem csak savanyú képeket láttam, hanem tényleg voltak, akik boldogoknak látszottak egymás mellett. Mi valaha is fogunk így mosolyogni egymásra?
- Mi van akkor, ha fordítva fog elsülni, ha te részegedsz le? – Azért remélem nem azért fog inni, ha fog, mert már alkohol nélkül képtelen elviselni a társaságomat. Beismerem nem úgy bántam vele, ahogyan megérdemelte volna, mert visszatekintve Cole nagyon is igyekezett a magad módján.
- Én csak… - Levettem a drága professzorról tekintetemet, hogy a párom szemébe tudjak nézni, de képtelen voltam abba hagyni a mosolygást.  - Eszembe jutott a szekrény. – A közelsége… na és az, ahogy a köntösöm elárult. Mintha minden kis véletlen aznap azért történt volna, hogy mi közelebb kerüljünk egymáshoz, persze leszámítva azt, hogy Piton közbeavatkozik.
- Hm, azt kell mondanom, hogy nagyon is dögös pingvin vagy. – Elismerően mosolyogtam rá. Nekem tetszik az, amit látok. Sőt, nagyon is vonzónak találom és sose vele volt bajom, vagy a személyiségével, mert annyira, de annyira vonzó még a rossz fiús énje is. Nekem csak az nem tetszik, hogy valaki más akarja megmondani, hogy a hátralévő életemet vele kell leélnem. Gondolom ez az egy valami, amiben egyet tudunk érteni egymással.
- Azt szeretném, hogy te is élvezd. – Kék szempár találkozott a kékkel, miközben óvatosan megfogtam a kezét.
- De tudod mit? Ha annyira nem akarsz itt lenni, akkor nem kényszerítelek rá. Akármit csinálhatunk… Ha akarsz elmehetsz innen, vagy velem, vagy nélkülem. Egyébként sem hiszem, hogy szeretnél velem táncolni, sőt abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán tudsz-e táncolni, szóval talán még így is én járok jobban, megúszom, hogy tánc közben rálépj a lábamra. – Nem hibáztatnám azért, ha most szó nélkül hátat fordítana nekem és elsétálna, igaz rosszul esne, de elfogadnám, hogy így döntött, hiszen már megint én voltam, aki lehetőséget adott neki arra, hogy meghátráljon. Én csak… Tényleg azt szeretném, hogy azért legyen velem mert azt szeretné, nem pedig azért, mert úgy hiszi, hogy ezt kell tennie.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyKedd 31 Márc. 2015, 10:03


Crissy & Cole

- Semmi. Akkor magam eltámolygok a klubhelyiségig. Nem kell segíteni. Mindig megkapom, hogy bajba keverlek, pedig jössz Te magadtól is velem. Ez miért lehet? - Szerintem ez egy nagyon is helyén való kérdés, mert ha jól emlékszem szinte sosem kértem, hogy tartson velem, ahogy bajba sodorni se akartam, de valahogy mégis mindig összejön, de aggodalomra nincs ok, még csak ebben az évben, ugyanis ősztől már nem járok ide, akkor végre sikerülhet neki megfeledkeznie erről az egészről. Két év még hosszú idő, nagyon sok, ha valaki okosan használja ki. Még nincs hozzám kötve és nyilvánvalóan nem is akarja, hogy ez így legyen. Én sem. De ebben nem mi döntünk.
- Tudom. Velem folyton eszembe juttatja, azért mondom, hogy ezt ne csináld, mert kín keserves két éved lesz még az óráin. - Az egyetlen használható módszer, ha megpróbálsz megszűnni az óráin, nem is létezni, csak csendben figyelni és halálpontosan azt csinálni, amit mond, de ha még ennek ellenére is pikkel rád, akkor akár el is áshatod magad, az sem használ.
- Köszönöm. - Nevettem el magam, bár nem akartam, de végül csak kibukott. Dögös pingvin. - Nem is... Inkább fuldokló pingvin. - Terveim szerint gyorsan átesünk a táncoljunk, ha nagyon akarsz részen, azután kijövök és lazítok ezen a vacakon, mert kb. olyan érzés mintha hurkot akasztottak volna a nyakamba...
- Vágyakozol egy újabb büntetőmunka irányába? - Tartottam egy kis szünetet. - Velem? - Mert ha mi ketten most lelépünk, akkor annak egész biztosan lebukás és büntetés lesz a vége, plusz engem megfognak ölni, háromszor is, előbb Piton, azután a szüleim, azután az Ő szülei. Na azt nem.
- Azt gondoltam nem akarsz a közelemben lenni. - Sőt, azt is, hogy nem vagyok messze az igazságtól. - De ez az utolsó évem és nem akartam, hogy miattam keljen kihagynod a Bált. - Igen. Van szívem, ahogy lelkem is, épp csak egy kicsit romlott. Nem tudom. Talán alapból lejárt szavatosságút kaptam.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyKedd 31 Márc. 2015, 14:17


Porcukormókus


- Miért lehet ez? Hm, talán azért, mert mégsem vagyok olyan jó kislány, mint ahogyan mások gondolnak. – Engem mégis jobban érdekel az, hogy a minisztérium miért pont minket rendelt egymás mellé. Úgy gondoltam, hogy teljesen egymás ellentétei vagyunk, de már ebben nem vagyok annyira biztos, mint eleinte.
- Szerintem akármennyire jól viselkedhetnék az óráin, de sosem fogja elfelejteni, hogy hogyan kapott rajta minket. – Halkabban kezdtem beszélni, mivel nem akartam, hogy bárki meghallja azt, hogy miről beszélünk. - Biztos vagyok benne, hogy nem hiszi el, hogy csak beszélgettünk. - Ha jól emlékszem, akkor inkább vitatkoztunk mikor meghallottunk a lépteket, amiért bemenekültünk a szekrénybe… Túl közel voltunk egymáshoz, és talán ha nem nyitott volna ránk, akkor nem csak beszélgettünk volna.
- Nekem tetszik. Más, vagy, mint máskor, de ehhez is hozzá tudnék szokni. – Elegáns, de mikor farmert és pólót visel, abban van valamilyenféle rossz fiús megjelenés, ami különösen vonzó hatással van számomra.
- Mennyire fuldokolsz? Esetleg még szájból szájba lélegeztetésre is szükséged lehetne? – Sokat sejtető mosollyal flörtöltem vele, miközben mutató ujjammal végig simítottam csokornyakkendőjén.
- Eddig valamilyen furcsa okból kifolyólag csak veled voltam büntetőmunkán. – Nem különös? Mert szerintem ez egyáltalán nem véletlen.
- Én… - Felsóhajtottam, de ez csak időhúzás volt részemről, hogy össze tudjam szedni a gondolataimat, na meg persze a bátorságomat. - Sajnálom. Erről az egészről nem te tehetsz, de mégis téged hibáztattalak. Szóval ígérem, hogy nem fogok annyira elviselhetetlen lenni, mint eddig voltam. – Egyedül csak a rendeletet tudom hibáztatni, Cole pedig a körülményekhez képest mindig rendes volt velem. Hiába vagyunk rákényszerítve a házasságra, de így is meg van közöttünk az a bizonyos vibrálás.
- Ez nagyon kedves gesztus volt a részedről. – Mosolyogva beszéltem hozzá, de mielőtt még bármit mondhatott volna összekulcsoltam ujjaimat ujjaival. - Ha jól tudom egy ilyen rendezvényen nem csak beszélgetni szoktak, hanem táncolni is. Csak egy táncot kérek, aztán csinálhatunk valamit, amivel kiérdemeljük a büntetőmunkát. – Bájosan mosolyogva mondtam, habár fogalmam sincs, hogy mi fog rám várni még a mai este folyamán.  

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyHétf. 13 Ápr. 2015, 12:56


Crissy & Cole

- Szerintem sem valószínű. - Köszörültem meg a torkom, hogy ne nevessem el magam. Igen bevallom, kicsit visszagondoltam az eseményekre, egy szekrényben? Hát most mit csinálhattunk volna? Vagy az a szűkös minden vacakkal bezsúfolt szekrény vagy a biztos lebukás, bár így is lebuktunk, de legalább mi megpróbáltuk, még ha így is-úgy is büntetőmunka lett belőle. Én már egészen hozzászoktam vele ellentétben, mert szerintem Ő egy nagyon is jó kislány, mondjon amit akar. Állítani valamit még koránt sem elég. Én is mondhatnám, hogy én vagyok maga a megtestesült jóság, de attól ugye még nem leszek az. Tennem is kellene érte valamit, de szerencsére ettől nem kell félni, hogy bekövetkezne, mert amíg ez rajtam múlik nem fog.
- Nem. Valószínűleg nem. De ne érdekeljen, hogy Ő mit hisz, az még semmit sem jelent. Ő ilyen, de gondolom már neked is feltűnt, hogy szereti, ha összecsinálják magukat a diákok Tőle. Szóval, örülj neki, hogy nem a házvezetőd. - Bár akármilyen meglepő még vele is meglehet találni a közös nevezőt egy beszélgetés alkalmával, csak okosan kell bánni és forgatni a szavakat, ennyi az egész.
- Azt nem kell, mert már alig várom, hogy levethessem. - Komolyan ezzel az átkozott nyakkendővel fojtanám meg magát a feltalálóját meg azt is, aki szerint ez elegáns vagy mi a franc. Könyörgöm, úgy érzem magam mintha önként kötöttem volna hurkot a nyakam köré és még jó erősen meg is kötöttem.
- Könnyen lehet... Bár lemerném fogadni, hogy rajtad még ez is jobban állna, mint rajtam, de egy estébe remélhetőleg nem pusztulok bele, ha meg mégis, akkor annál jobb neked. Nem kell hozzám jönnöd és élheted az életed, ahogy mindig is szeretted volna. - Nem bonyolult, bár kétlem, hogy ez a nyakkendő ténylegesen megfojtana, bár ez minden, csak nem kényelmes. Rettenetesen idegesít és amint kiszabadulok erről a díszpingvinek találkozójáról ki is veszem, nem inkább kitépem a nyakamból. Ez valami elviselhetetlen.
- Elárulom miért. Azért mert jó kislány vagy és nem akarj rossz lenni. Nem biztos, hogy jól állna. - Vagy igen. Az is lehet, hogy mocskosul jó állna neki. Ki tudja? Talán egyszer kipróbálom vele.
- Ha tehetnék bármit ellene megtenném, de magad is láthatod, hogy nem megy. - Ha tehetnék bármit ez a nyamvadt rendelet ellen megtenném, már csak magamért is, de nem tudok és Ő sem.
- Ez így egész elfogadhatóan hangzik. - Fogtam meg a kezét és vezettem be a nagyterembe. Hát ez nem igazán az én asztalom, de hajrá... Egyik kezem a derekára csúsztatva húztam közelebb magamhoz, talán tánctartástól kicsivel közelebb is, a másik kezemmel pedig megfogtam az övét és lassan nyitottunk a zene dallamára.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyCsüt. 16 Ápr. 2015, 03:48


Porcukormókus


- Pomona Bimba házvezetőtől csak jobb lehet, de meg ne haragudj, de semmi pénzért nem lennék Mardekár ház tagja. - Köztudottan a Mardekár ház tagjai elég kegyetlenek és gonoszak. Nem véletlenül volt Voldemort is tagja ennek a háznak. Habár nem az én tisztem, hogy bárki felett is ítélkezzek.
Legnagyobb sajnálatomra Cole annyira elvan azzal, hogy utálja a rajta lévő nyakkendőt, hogy észre sem veszi, hogy mennyire szemérmetlenül igyekeztem vele flörtölni.
- Azt hiszed, hogy szeretném, hogy meghalj? – Sértetten kérdeztem vissza, sok mindent szeretnék, de ez nem tartozott közéjük, ilyenre sosem vágynék.
- Talán veled is tudom majd olyan életet élni, amit mindig is szerettem volna. – Amíg nem próbáljuk meg addig nem is tudhatjuk meg. Adnunk kell egy esélyt egymásnak, ahogyan a közös jövőnknek is. Nem várhassuk el egymástól, hogy szerelemben boldogan éljünk, míg meg nem halunk, de azért nem kellene ellenségként leélnünk egymás mellett az életünket.
- Ha én annyira jó kislány lennél, mint ahogy hiszel, te pedig annyira rossz fiú vagy, mint ahogy mindenki gondol, akkor mégis hogyan sikerült egymás mellett kikötnünk? – Közhelyes módon a minisztérium hisz még abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást? - Azt hiszem valaki hatalmas hibát követett el velünk. Te nem így gondolod? – Ha hiba, ha nem, egészen kezdem megkedvelni, de természetesen ezt nem hogy neki, még magamnak sem vallanám be.
- Mindketten tehetetlenek vagyunk. De megpróbálhatjuk ebből is kihozni a legjobbat. – Lázadozhatunk a rendelet ellen, de esetleg megpróbálhatnánk megbarátkozni vele.
- Azért kaptam ezt a ruhát, mert szerinted tökéletesen illik hozzám, vagy inkább azért, mert jobban szeretnél a ruha nélkül látni? – Tánc közben túlságosan közel került hozzám, túl közel és ismét képtelen vagyok józanul gondolkozni. Tekintetem túl gyakran téved ajkaira, mégis hogyan tudok ennyire epekedni egyetlen egy csókért?

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptySzomb. 02 Május 2015, 12:37


Crissy & Cole

- Csak mert félsz, vagyis félnél közénk tartozni. - Ez az igazság, hiába is próbálná meg letagadni most itt nekem, akkor sem lenne hozzá elé mersz benne. Megértem az álláspontját, de semmit sem tud rólunk, nem ismer minket, nem is akar, mondjuk ezt is megtudom érteni. Mindenesetre azt hiszem, hogy a teszlek süveg nem véletlenül sorolt be minket oda, ahol vagyunk. Ő sem véletlenül került másik házba, én pedig a Mardekárba.
- Többé nem lenne problémád a rendelettel, mivel velem együtt az is megszűnne, érvényét veszítené. - Ez sem egy olyan tény, amit le lehetne tagadni. Így van. Tudom, hogy én lennék az utolsó, akihez hozzá menne. Nyilvánvaló, de nem veszem sértésnek. Sőt, okos döntés lenne a részéről. Nem vagyok egy főnyeremény. Eddig sem voltam és valószínűleg azután sem leszek, főleg nem az ilyen ártatlan jó kislányoknak. Nem vagyok hozzávaló. Ez pedig nem csak úgy állítom. Ez így van.
- Ezt valahogy erősen kétlem, de jó, ha legalább az egyikünk hisz benne. - Ez is elárul valamit, pedig eddig Ő volt az, aki a legkevésbé sem hitt ebben, sőt foggal-körömmel igyekezett távol tartani magát Tőlem és milyen jól tette.
- Fogalmam sincs. - A legőszintébben. - Én csak azt tudom, hogy nem vagyok hozzád való. Crissy, a lehető legrosszabb, ami csak történhetett veled, az én vagyok drága. - Nem számít, ha nem hisz nekem, csak azt remélem, hogy megtapasztalnia már nem kell a szavaim súlyát. - De igen, határozottan így gondolom.
- Mire ez a hirtelen pozitivizmus? - Ez most tényleg nem értem. Eddig nem volt ilyen. Sőt, valósággal taszított a közeléből, lökött el magától, most pedig mintha közeledni próbálna, sőt akarna, nagyon is.
- Azért kaptad ezt a ruhát, mert szerintem tökéletesen illik hozzád és mert látni is akartalak benne. - Remélem sikerült kielégítő válasszal szolgálnom. - Ha nem tudnám, hogy legszívesebben semmit sem akarnál Tőlem, akkor most azt mondanám, hogy ha már ilyen hosszasan időzöl rajtam a pillantásoddal, akkor ne kapd el olyan gyorsan a tekinteted, túl egyértelmű.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptySzomb. 02 Május 2015, 15:17


Porcukormókus


Mikor jön már el végre az a pillanat, mikor Cole képes lesz a nőt is felfedezni bennem? Mert nekem úgy tűnik, hogy ha rám néz csak egy kislányt lát, aki még talán a saját árnyékától is képes lenne megijedni.
- Azt hiszed, hogy félnék? – Mindössze csak nem szimpatizálok a Mardekár ház tagjaival. Tapasztalataim szerint a legtöbb Mardekáros gonosz és kegyetlen, Cole mégis valami végett pont ebbe a házba került. Az egy dolog, hogy rosszfiú, de nem hinném kegyetlennek, vagy csak nem ismerem eléggé ahhoz, hogy meg tudjam mondani, hogy valójában milyen.
- Köztudott, hogy nem rajongok a rendeletért, de azt sosem akartam, hogy meghalj csak azért, hogy ismét élni tudjam a saját életemet. – Sosem akartam a halálát és biztosra veszem, hogy a közeljövőben sem szeretném azt, hogy már ne tartozzon az élők közé.
- Inkább ebben hiszek, mint abban, hogy reménytelen a közös jövőm veled. – Eddig túl negatív volt a hozzáállásom, sőt gyakran a rendelet iránt érzett dühömet rajta vezettem le, pedig nem ezt érdemelte volna tőlem. Akárhogy is nézzük velem együtt Cole is csak egy áldozat.
- Tudod, nekem van olyan különleges képességem, hogy a legrosszabb dologból is próbálom a lehető legjobbat kihozni. – Ha pedig már tényleg nincs más választásunk, akkor miért vitáznánk és utálkoznánk? Nagyon, de nagyon sok évet ki kell bírnunk egymás mellett, hát akkor miért ne koncentrálnánk inkább azokra a dolgokra, amiket mindketten szívesen művelnénk együtt?
- Taktikát váltottam. Oh, a nők gyakran meggondolják magukat. – Próbáltam neki szabad teret adni, amíg nem kell elvennie feleségül, de egyszerűen nem ment, zavart, hogy mással láttam. Sokkal jobban zavart, mint kellett volna.
- Nos, akkor láthattál benne. Remélem, hogy tetszik az, amit látsz. – Láttam hogyan nézett rám, mikor lesétáltam a lépcsőn, de még mindig nem tudom mire vélni. Talán csak azon lepődött meg, hogy tényleg felvettem a ruhát, ahelyett, hogy már csak dacból is ellenkeztem volna vele.
- Mindössze csak szemügyre akartam venni azt, ami az enyém. – Annyira abszurd, hogy már most azt mondhatnám, hogy elvileg az övé vagyok, ahogy ő is az enyém.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyCsüt. 07 Május 2015, 15:04


Crissy & Cole

- Igen, mert mit gondol mindenki rólunk? Milyen gonoszak meg kegyetlenek vagyunk plusz ebből a házból került ki köztudottan a legtöbb sötét varázsló. Tehát igen, félnél ehhez a házhoz tartozni. Talán még önmagadtól is. - Megértem. Komolyan. Én is inkább óvakodnék a helyében, csakhogy Ő ezt már nem teheti meg, mert mellém rendelték, örök éltére hozzám van láncolva és ez ellen semmit sem tehet, tehetünk.
- Ezért is vagy Te túl jó hozzám. - Tévedés történhetett. Óriásit tévedhettek a minisztériumban, csakis ezzel tudnám indokolni a történteket, hogy minket egymás mellé rendeltek, mert ez egyszerűen képtelenség. Ő túl jó hozzám, én pedig kevés vagyok hozzá.
- Igen. Nos, köznyelven fogalmazva naivitásnak hívják. - Viszont tényleg nem világos mégis mire fel ez a hirtelen jött pozitív gondolkodás kettőnkkel meg a közös jövőnkkel kapcsolatban, mikor eddig foggal-körömmel harcolt valami olyasmi ellen, amivel szemben nincs esélye, de nem hibáztatom érte. Megpróbálta és ahogy az várható volt elbukott. Én örültem volna a legjobban, ha sikerrel jár és véget ér ez a rémálom, mert az hogy mi ketten egy boldog családot fogunk felépíteni közös erővel még tévhitnek is túlzás lenne.
- Na és milyen gyakran szándékozol taktikát váltani? Csakhogy tudjak róla... - Na és mi lenne a jelenlegi? Komolyan érdekelne... Szeretek képben lenni és számolni a dolgok alakulásával. Nem szeretem, ha valami spontán nagyon nem az elképzeléseim szerint alakul. - Nem vagy egykönnyen kiszámítható. - Ezt akár még vehetné bóknak is. Rábízom. Na és persze ennyi kiszámíthatatlansággal még elbírok.
- Abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán felfogod venni, de nem tévedtem... Tényleg tökéletes. - Bevallom voltak pillanatok, amikor nagyon is kezdtem magam meggondolni ezzel az egész bállal kapcsolatban, ahogy azzal is elfog jönni, de kockáztattam és úgy tűnik bevált.
- A Tiéd? Tényleg? Hát ez valami új... - Legalábbis az Ő szájából hallani mindenképp valami új. Nem számítottam rá és nem is tudnám egy szóban megfogalmazni milyen érzések kerítettek hatalmukba. Mindenekelőtt meglepett.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyCsüt. 07 Május 2015, 23:55


Porcukormókus


- Tudod, egészen úgy beszélsz, mintha ismernél. Egyáltalán tudsz bármit is rólam? – Nem kötözködni akartam, sem pedig belekötni, de tényleg meglepő volt, hogy miféle véleményen van. Talán igaza is van, de persze ezt inkább nem hangoztatnám.
- Túl jól lennék hozzád, csak mert nem akarom a halálodat? Tíz év házasság után már máshogy fogod gondolni. – Ha akarnám, akkor megkeseríthetném az életét, mint a felesége, de nem vágyok olyan életre, ahol minden egyes nagy egymás torkának ugrunk. Szeretném, ha meglenne köztünk a harmónia.
- Nem vagyok naiv, inkább bizakodó. Te nem szeretnéd, hogy végül minden jóra forduljon? – Ez mégis csak a mi életünk és nem egy film, ahol mindig boldog a befejezés, de szeretnék hinni abban, hogy a kényszer hatására is valahogy képesek leszünk együtt megtalálni a boldogságot.
- Nos, ha beválik ez a taktika, akkor nem szándékozok másikkal előhozakodni. – Sőt, szerintem nem is tudnék, ez a két véglet van. Vagy harcolok a rendelet ellen teljesen feleslegesen, vagy inkább megtanulok valahogy beletörődni, inkább az utóbbit választanám jelenleg.
- Legalább nem fogsz mellettem unatkozni. – Villantottam rá egy sejtelmes vigyort. Mert ugye, ha nem vagyok kiszámítható, akkor nem is tudja kitalálni, hogy mi lesz a következő lépésem, szóval nem is sejti, hogy mire készülök.
- Egy egészen kicsit ijesztő, hogy ennyire tisztában vagy a méreteimmel. – Tényleg tökéletesen áll rajtam a ruha, sőt imádom, pontosan illik a szemem színéhez, s a halvány bőrömhöz.
- Ez mindkettőnk számára új. – Mégis ezzel meg kell barátkoznunk. – Az enyém vagy, én pedig a tiéd. – Ezzel nem arra akarok célozni, hogy egymás tulajdonai lennénk, de nem sokára elmondhatjuk magunkról, hogy házastársak vagyunk.
- Csak, hogy tényleg azt tudd mondani, hogy kiszámíthatatlan vagyok. – Szerintem erre nem számított, elvégre nekem is csak percekkel ezelőtt született meg az elhatározás arról, hogy megteszem. Megcsókoltam. Nem tartott sokáig, hiszen a tanáraink figyelnek minket, de azért ajkaink mégis egymásra találtak.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyHétf. 01 Jún. 2015, 11:59


Crissy & Cole

- Attól, hogy Te nem engeded vagy nem akarod az emberek idővel még megfognak ismerni, attól még, hogy semmit sem mondasz mégis csak viszonyulsz valahogyan a dolgokhoz, ez pedig sok mindent elárul. Szóval, ha senkit sem akarsz közel engedni magadhoz magasabbra húzd azokat a falakat. - Szerintem mindketten tudjuk mégis milyen falakról beszélek, vagyis ezt nem kell részleteznem. Igaza van, nem ismerem, nem ismerjük egymást, de azért pár dologra már sikerült rájönnöm vele kapcsolatban. Igaz, nem tudom milyen, de azt tudom hogyan viselkedik egyes helyzetekben. Azaz szerintem egészen jó úton haladok. Még a végén kifogom ismerni akarata ellenére vagy anélkül, hogy egy szóval közelebb segített volna a célhoz, bár Ő inkább hátráltatni szokott.
- Tíz napot sem bírnál ki velem, hogy ne vesznénk össze csúnyán valamin. Én nem fogok megváltozni Crystal! Te viszont már most is jobb vagy. - Nem értem mégis miből gondolja, hogy jobb leszek, jófiú leszek csak azért, mert Ő kér rá, mert Ő azt szeretné? Nem leszek és őszintén szólva én magam sem hiszek abban, hogy az emberek megtudnak változni. Az emberek nem változnak, minden más változik körülöttük, de ők maguk nem.
- Az attól függ mit értünk a végül minden jóra fordul alatt és nekem ahhoz mit kellene tennem... - Mert gondolom szerinte ez csak rajtam múlik, mintha Tőlem várná a megváltást, amitől minden jóra fordul. De mi van akkor, ha nekem így jó? Ha nem akarom, hogy más legyen, de legfőképp én nem akarok más lenni?
- Okos. - Néha magam sem értem miért van rám ilyen hatással. Ő tipikusan olyan jövök és mindent összezavarok típus, akinek szerintem az esetek többségében lövése sincs arról, hogy mit akar, mégis az ellenkezőjéről próbál meggyőzni, csak azért, hogy ezzel is bizonyítson valamit.
- Ezt valahogy elhiszem. - Így legalább mindig lesz amiért bosszankodhatok. Már alig várom a közös életünket.
- Egyáltalán nem az. Inkább szokj hozzá. - Számmora semmi ijesztő sincs ebben, neki is inkább más az, ami megrémíti, mint az, hogy ráhibáztam a dolgokra, de ezt most nem szeretném felhozni. Inkább csak szokjon hozzá, mert még sok ilyen lesz.
- Ez valami egyre jobb... - Azt még nem tudom pontosan, hogy mi, de egyre jobban hangzik. Kérdés, hogy mit tudunk majd kihozni belőle.
- Hmm, ez annyira azért nem volt kiszámíthatatlan. - Meglepett, de annyira azért nem volt kiszámíthatatlan. - Vagyis valami mással kell előhozakodnod... - Hajoltam hozzá olyan közel, hogy a fülébe suttoghassak, ezután nyomtam egy óvatos csókot a füle tövéhez majd elhúzódtam Tőle.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyCsüt. 04 Jún. 2015, 12:07


Porcukormókus


- Úgy hiszem, hogy egyvalakit mégis csak közel kell engednem magamhoz. - Találós kérdés: Ki is lehetne az a bizonyos személy? Hát persze, hogy Cole. Elvégre idővel el fog venni feleségül, majd egy fedél alá is fogunk kerülni és úgy tartják, hogy lakva ismerik ki egymást az emberek. Mi pedig szép lassan ki fogjuk ismerni egymást, megtudjuk a másik jó és rossz tulajdonságát is egyaránt.
- Kértelek én arra bármikor is, hogy változz meg, akár miattam? – Szerintem egy szóval sem, úgy kell elfogadnunk egymást, amilyenek vagyunk, idővel biztosan menni is fog. - Mi van akkor, ha összeveszünk? Legalább nem fogunk unatkozni, de végül majdcsak kibékülünk. – Az biztos, hogy lesznek kisebb-nagyobb vitáink, de végül biztosan meg fogjuk oldani a helyzetet.
- Első lépésként beérem azzal is, hogy megpróbáljuk figyelmen kívül hagyni, hogy nekünk miért is kellene együtt lennünk, és megpróbálnánk kedvelni egymást. – Nem akarok sokat, ugye? Ez az egyik első lépés, amit meg kellene ahhoz tennünk, hogy végül minden jóra forduljon.
- Szokjak hozzá? Szóval ezt értsem úgy, hogy számítsak még efféle meglepetésekre? – Mert ez a ruha tényleg gyönyörű, de nem várhatom el tőle, hogy időközönként ilyen ajándékokkal halmozzon el. Habár tényleg kedves gesztus volt tőle, na meg az is, hogy gondolt rám és eljött velem a bálba.
- Számítottál arra, hogy megcsókollak? – Meglepetten kérdeztem vissza miután ajkaink elváltak egymástól. Nem szoktam csak úgy megcsókolni, de ehhez is hozzá kellene szoknom, hogy mi ilyen közelségbe is fogunk egymáshoz kerülni, sőt még ennél is közelebb.
- Itt túl sokan vannak ahhoz, hogy mással is elő tudjak hozakodni. – Suttogtam egy sejtelmes mosollyal arcomon. Most először érzem úgy, hogy kezdünk egymás felé nyitni, hogy mindketten készen állunk arra, hogy közeledjünk egymáshoz.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyVas. 14 Jún. 2015, 20:58


Crissy & Cole

- Khm, hát ez már nem az én döntésem. De ez van. Így alakult. Én viszont nem dönthetem el helyetted hogyan viszonyulj mindehhez, csakis rajtad múlik. - Ami engem illet hozzá sem érek, ha nem akarja. Előbb-utóbb viszont így is-úgy is közel kell engednie magához, kénytelen lesz, olyan közel, mint eddig még senkit és neki kell eldönteni hogy a könnyebb, ha addig tartsuk a tisztes távolságot vagy megpróbáljuk lebontani azokat a falakat.
- De attól még reménykedsz, legalább hiszel benne, bennem. Nem biztos, hogy jó ötlet. - Bennem hinni nem egy életre szóló biztosítás, Ő pedig mindenkinél jobban fog ismerni idővel. Ezt is csak kevesen mondhatják el magukról. És csak mert hisz benne, az még nem azt jelenti, hogy jól is fogja viselni. - Azért idő előtt ne láss bele túl sokat. Az mindig csalódáshoz vezet. - Nem akarom, hogy csalódjon. Bár figyelemre méltó az optimizmusa, rólam ez egyáltalán nem mondható el. Én hajlamosabb vagyok leginkább a dolgok sötétebbik oldalát látni. Véletlen? Nem hinném. Inkább csak ilyen a természetem.
- Kíváncsivá tettél. Mesélj még... - Felettébb érdekelne mégis mi lenne erről az elképzelése, hogyan is gondolta ezt megvalósítani, ha bunkó akartam volna lenni vele most az egy az egyben kibukott volna belőlem a nevetés, de most kivételesen nem akarok szemétkedni vele, ma nem. Végül is, karácsony van, vagy mi...
- Akár, de elég, ha annyit megjegyzel, hogy ha rólam van szó sosem lehet tudni és soha semmiben sem lehetsz eléggé biztos. - Elég szeszélyes természetem tud lenni, a másodperc töredéke alatt képes vagyok meggondolni magam, ez a bál is egy pillanatnyi elmezavarom eredménye, de azért Valentin napi bálra ne számítson.
- Mondjuk úgy, hogy lehetett rá számítani. Ösztönös reakció... Közel vagyunk egymáshoz, lassúzunk, egymás szemébe nézünk. Az ilyen dolgokat neked kéne jobban tudnod. - Esetenként talán mégis csak kiszámítható, ami rám nézve nem olyan rossz dolog. Jobb, ha tudom előre mire készül vagy hogyan fog reagálni például arra, amit közölni szándékozom vele és úgy sok mindennek elejét tudom venni a kapcsolatunkba.
- Sétálnál egyet? - El sem hiszem, hogy ezt kimondtam, de legalább amíg sétálgatok, addig se kell táncolnom és kiérve az első dolgomból lesz kitépni a nyakamból ezt az undorító nyakkendőt.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyHétf. 15 Jún. 2015, 05:25


Porcukormókus


- Küzdhetnék ellened minden erőmmel, de jobb lesz mindkettőnknek, ha bele törődők a sorsomba. – Nem arra kellene koncentrálnom, hogy a minisztérium szinte úgy tekint rám, mint egy tenyészkancára, akinek szülnie kell két gyereket a varázslóvilág fennmaradása végett. Végül is van közöttünk némi kémia, ami talán elegendő lesz ahhoz, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz különösebb erőfeszítések nélkül.
- Naiv lennék, hogy hiszek abban, hogy a házasságunk első évét kibírjuk anélkül, hogy Cruciatus átkot küldenénk egymásra? – Tisztában vagyok vele, hogy ez a főbenjáró bűnök egyike és iszonyú kínzó hatású, de viszont azt nem ígérhetem, hogy néha nem használnám fel ellene a varázsló tudásomat.
- Mindössze próbálok optimista lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy számtalan hullámvölgy elé nézünk még, de nem tudok olyan nyomós okot felhozni, amiért ha még össze is veszünk ne tudnánk kibékülni egymással. – Valószínűleg azért, mert még fogalmam sincs, hogy milyen a házas élet, de nem is olyan sokára megtapasztalhatom. Még ha nem is terveztem ilyen fiatalon férjhez menni.
- Ahogy akarod… Szóval szinte biztos vagyok abban, hogy kedvelsz legalább egy kicsikét, ha már hajlandó voltál miattam eljönni a bálba csak, hogy boldoggá tegyél ezzel. Na és a ruha… Ha nem törődnél velem, akkor nem is leptél volna meg vele. – Elég volt ennyi a mesélésből, vagy szeretne ennél is többet hallani?
- Érdekes, ez rólam is elmondható. – Akkor úgy tűnik egymással kapcsolatban soha semmiben sem lehetünk eléggé biztosak.
- Hm, nincs mit tenni, a következő csókomat akkor úgy kell időzítenem, hogy még csak ne is számíts rá. – Hiszen az szinte elkerülhetetlen, hogy legyen következő csókunk.
- Hogyne, legalább nem kell tovább elviselnem az árgus pillantásokat. – Valamiért úgy érzem, hogy mindenki minket figyel, biztosan azért mert hihetetlen, hogy megjelentünk együtt a bálon, mindazok után, hogy mennyire igyekeztem magamtól távol tartani.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyHétf. 15 Jún. 2015, 19:15


Crissy & Cole

- Hidd el, képtelen lennél használni, amint szembesülnél a hatásával elengednéd és könyörögnél, hogy bocsássak meg. Lehet, hogy nem ismerlek, de ezt az egy dolgot biztosan állítom rólad. Túl jó vagy hozzá. Én sem foglak Imperius átokkal kényszeríteni, ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy mondok. - Persze attól még nagyon is dühös leszek, de bízzunk benne, hogy tudjuk kezelni a dühünket anélkül, hogy ilyen é efféle hihetetlenül aljas eszközökhöz nyúlnánk. - Csak ne akarj minden áron felbosszantani és egész elviselhető tudok lenni. - Azt hiszem, de majd kiderül a boldog házas éveink alatt, hogy milyen is tudok lenni.
- Azért ebben annyira ne legyél biztos, de kell, hogy legalább egyikünk optimista legyen, aki mindig a fényes oldalt látja. Én majd nézem helyetted a sötétet. - Az eszem megáll, ha belegondolok mégis hogyan tudtak számomra ilyen párt elrendelni, aki maga a megtestesült jóság, tisztaság, jószívűség, önzetlenség és mindig tud valaminek örülni és mosolyogni... Komolyan mondom, már csak a glória hiányzik. Én viszont ellenkezőleg, egyáltalán nem hiányzom az életéből, mégis a része kell, hogy legyek és az is leszek.
- Kedvellek... Egy kicsit. Most jobb? - Inkább bevallom, csak ne keljen tovább hallgatnom a jó tulajdonságaimat és persze mindazt, ami valamilyen számomra megmagyarázhatatlan módon kivált belőlem, mert abban bár nehezen ismerem be, de igaza van, hogy másért ezt nem tenném meg.
- Sok sikert hozzá. - Tudom, hogy leleményes lesz. Az összes tulajdonsága közül jelenleg azt hiszem ezzel az eggyel szimpatizálok a leginkább, persze a kiszámíthatatlansága is tetszik, de az bosszant is egyben.
- Egyetértek. - Ritka alkalmak egyik, de most mégis. Felé nyújtva egyik kezem vezettem ki a bálteremből. - Nehogy megfázz nekem. - Kiérve egyből ráterítettem a zakómat, mégis csak december van, elég friss a levegő, ebben a ruhában pedig most nem lenne művészet megfázni.
- Gyere mutatok valamit... Vigyázz, kicsit csúszós. - Alig, hogy ezt kimondtam szerintem két lépésbe nem telt, hogy megcsúszott a padlón és ha nem kapom el a feneke még biztosan sajogna pár napig. - Mondom vigyázz! - Segítettem felegyenesednie. Oké, talán eljutunk az erkélyig újabb mutatványok nélkül.

Vissza az elejére Go down
Crystal Fonseca
Hugrabug/5. évfolyam
Crystal Fonseca

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_myr1cob74i1rlrymro3_250
Hozzászólások : 91
Vér : Félvér
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Cole Reynolds
Avataralany : Candice Accola
Karakterlap : Crissy
Karakterzene : ►Young and Beautiful
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_mzvw3ipMd81r6s7m3o3_250

I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptySzer. 17 Jún. 2015, 02:39


Porcukormókus


Most miért nem tud zavarni, hogy úgy beszél, mintha legalább egy kicsit is ismerne? Talán azért, mert tényleg igaza lehet? Azt hiszem ez a kiváltó ok, amiért nem dacolok vele szokásomhoz híven, mindössze csak nagyot bólintok, ezzel is némám kifejezve azt, hogy igaza lehet.
- Engem nem az érdekel, hogy milyen tudnál lenni, hanem az, hogy milyen vagy most. – Szinte alig tudok róla valamit és gondolom érthető, hogy többet szeretnék róla tudni, ha már a férjem fog lenni. Ismerni szeretném legalább egy kicsit mielőtt az oltár elé állok vele az oldalon.
- Látod? Úgy tűnik, hogy tökéletesen kiegészítjük egymást. – Eleinte azt hittem, hogy egy hatalmas tévedésnek köszönhető, hogy minket egymás mellé rendeltek, de mára már kezdem belátni, hogy talán tényleg Cole az ideális férjjelölt a számomra.
- Sokkal jobb. Ki hitte volna? Képes voltam kihúzni belőled egy beismerő vallomást. – Nem is tudom, talán ez nevezhető női megérzésnek, de az nyilvánvaló, hogy tényleg törődni próbál velem. Naiv vagyok, ha azt hiszem, hogy nem csak a rendelet véget teszi mindezt? Mert neki alapból csak annyi dolga lenne, hogy elvesz feleségül, azt a rendelet nem írja elő, hogy el kell vinnie a bálba és csodálatos ruhával kell meglepnie.
Ez most amolyan Cole féle biztatás akart lenni? Hiszen egyáltalán nem tiltakozott az ellen, hogy legközelebb is megcsókoljam, sőt! Ezek szerint akarja, hogy ismét megtegyem, hogy ajkaink újra találkozzanak?
- Köszönöm. – Meglepetten néztem rá, ahogy a zakóját vállaimra terítette. - Ez egészen meglepő gesztus volt részedről. – Fáztam volna, ha nem adj kölcsön a zakóját, de most Cole fog miattam fázni. Miért van ettől ennyire bűntudatom?
- Próbáltál már tűsarkúban jégen járni? – Igyekeztem visszafogni az indulataimat, de mégis zavart, hogy kioktatott, de szerencsére neki köszönhetően nem estem el a csúszós jégpáncélon.
- Mit szeretnél mutatni? – Azért a kíváncsiságom mégis csak győzedelmeskedett felettem. Karjába karoltam, valamiért most úgy éreztem, hogy mellette igazán biztonságban vagyok.

Vissza az elejére Go down
http://prison.forumsr.com/
Cole Reynolds
Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
Cole Reynolds

* : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vg9yGwNn1r9c0wt
Hozzászólások : 100
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Crystal Fonseca
Avataralany : Joseph Morgan
Karakterlap : Who I Am
¥ : I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Tumblr_m8vgh1O2rZ1r9c0wt


I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole EmptyPént. 26 Jún. 2015, 09:42


Crissy & Cole

- Nem olyan, akit szeretni lehetne. - Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok épp szerethető és emiatt nem is hibáztatok senkit. Senkitől se várok ilyesmit és még senki se szerettem viszont, ezért is látom veszett ügynek a mi dolgunkat, de bele vagyunk kényszerítve, így csak lesz valami előbb-utóbb, bízzunk benne, hogy nem gyűlölet, bár arra mindig nagyobb az esély, főleg, ha velem akar lenni. Többször fog utálni, mint szeretni és ezt gyakrabban is fogja a fejemhez vágni, de ennyit még elviselek, azt már nehezebben, ha dacolnak az akaratommal és véleményem szerint nálunk ebből is lesz bőven, amikor már csak azért se fogja azt csinálni, amit mondok, hogy bosszantson vagy mert pontosan tudja, hogy azzal lehet a leginkább feldühíteni. Azt hiszem ez egy amolyan adok-kapok kapcsolat lesz, ha lehet annak nevezni.
- Mondták már, hogy néha kiborító tud lenni a túlzott derűlátásod? - Ő mindennek a világos oldalát látja, én pedig a sötétet, ebben egészítenénk ki egymást? Én nem hinném, hogy pont ebben kellene, de ez is egy szempont, ami gyakran fog egymásnak feszülni és elárulom nem mindig a napos oldal fog győzni.
- Ki hitte volna? - Semmit sem szokásom bevallani, de ha róla van szó belátom bizonyos esetekben kár ellenkezni és olcsóbban megúszom, ha hagyom, hogy azt gondolja nála van a labda.
- Ilyentájt elég hűvös szokott lenni, megfáznál. - Holnap reggel szerintem ki sem bírna kelni az ágyból, mert az visszahúzná na és persze a megfázás, a láz, a reszketés. Nem akarhatom, hogy napokig betegen az ágyat nyomja, főleg nem a szünidőben. Az még tőlem is aljasság lenne.
- Legyél óvatos! - Engedtem el a fülem mellett a nem tetszését, nekem se tetszene, ha úgy kellene összekaparnom a padlóról, mert elcsúszott ezzel beszerezve jó néhány kék, zöld, lila foltot.
- Meglátod, ez egy egészen meglepő gesztus fog lenni a részemről. - Másodpercek múlva már kint voltunk az erkélyen gyönyörű kivilágításban, a kilátásról nem is beszélve, belátni innen az egész birtokot, amit természetesen most hó borít mindenütt és a csillagos égbolt.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty
TémanyitásTárgy: Re: I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole   I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole Empty

Vissza az elejére Go down
 
I don't think you've ever looked more beautiful - Crissy & Cole
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Varázsvilág :: A karácsonyi bál :: Bálterem-
Ugrás: