| Elkészültem a karakterlapommal! | |
|
+22Jade Glouster Leonard Zorner Jason Derrick Howell Lavender Brown Anna Roberts Minna Levy Darius Noel Johnson Corey Whitlock Hermione Granger Molly Weasley Allison Black Adeline Paige Wagner Sophia McAllister Andrew Tyler Rhett Donovan Victoria Camila Noir Ginny Weasley Jayden Hollins Alfonsine Crusader Vendi Karsten Melissa Blackburn Kimberly Williams 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Babette Wheaton
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59 | |
| Elkészültem az ET-vel | |
|
| |
Tanner N. Hue Hollóhát/7. évfolyam
Hozzászólások : 2 Vér : Félvér Iskolai ház : Hollóhát Kirendelt pár : Daiyu Qian Avataralany : Jamie Campbell Bower
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Csüt. 23 Júl. 2015, 17:25 | |
| Jelenteném, elkészültem. | |
|
| |
Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Szer. 01 Ápr. 2015, 14:15 | |
| Már el is lettél fogadva. Köszönöm a türelmet. | |
|
| |
Hermione J. Granger
Hozzászólások : 3 Vér : Mugliszületésű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Draco Malfoy Avataralany : Emma Watson
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 30 Márc. 2015, 13:32 | |
| Elkészültem az előtörténettel, előre is köszönöm annak, aki megtekinti | |
|
| |
William Roy Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 6 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Hugrabug 7/5 lány Avataralany : Orlando Bloom Karakterzene : The Lord of the rings ¥ :
| Tárgy: William Roy Csüt. 26 Feb. 2015, 15:46 | |
| Ahoy! Megérkeztem és kész is vagyok a kari lapommal | |
|
| |
Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Vas. 08 Feb. 2015, 13:35 | |
| Elfogadva! | |
|
| |
Leonard Zorner
Hozzászólások : 17 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Kalestina Tellanora Avataralany : Sergio Mur Karakterlap : The Killer Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Szomb. 07 Feb. 2015, 23:51 | |
| Azt hiszem elkészültem! Végre | |
|
| |
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 19 Jan. 2015, 08:30 | |
| Elfogadva. | |
|
| |
Jason Derrick Howell Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 3 Vér : ♔ Félvér Iskolai ház : ♔ Az Oroszlánok háza Kirendelt pár : ♔ Clara Flowers Avataralany : ♔ Liam Hemsworth
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Vas. 18 Jan. 2015, 16:14 | |
| Készen állok. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Nymphadora Tonks Szomb. 27 Dec. 2014, 19:52 | |
| |
|
| |
Lavender Brown
* : Hozzászólások : 12 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxford Kirendelt pár : Anthony Goldstein Avataralany : AnnaSophia Robb Karakterlap : készülőben ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Pént. 26 Dec. 2014, 18:22 | |
| Azt hiszem, én is elkészültem! | |
|
| |
Anna Roberts
* : Hozzászólások : 18 Vér : Arany vér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Avataralany : Sophia Bush
| |
| |
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 22 Dec. 2014, 09:53 | |
| Elfogadtalak. Bocsi, hogy eddig tartott. Jaj, de cuki ^^ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Vas. 21 Dec. 2014, 19:05 | |
| Éééééés elkészültem! |
|
| |
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 15 Dec. 2014, 19:17 | |
| | |
|
| |
Minna Levy Mardekár/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 6 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Griffendél 7/6 fiú Avataralany : Ginny Gardner Karakterlap : Wrong house or wrong life? ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 15 Dec. 2014, 18:00 | |
| | |
|
| |
Darius Noel Johnson Hollóhát/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 3 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Avataralany : Kellan Lutz Karakterlap : This is me... Karakterzene : Calvin Harris - Blame ft. John Newman ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Szomb. 13 Dec. 2014, 17:03 | |
| Elkészültem a karakterlapommal. | |
|
| |
Corey Whitlock Mardekár/6. évfolyam
* : Hozzászólások : 4 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Griffendél 6/4 lány Avataralany : Alexander Ludwig Karakterlap :
Ha színház az egész világ, én akarom kezelni a süllyesztő ajtaját. Karakterzene : We can make the world stop
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Csüt. 04 Dec. 2014, 18:24 | |
| Készen is volnék. | |
|
| |
Hermione Granger Griffendél/6. évfolyam/Prefektus
* : Hozzászólások : 23 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Draco Malfoy Avataralany : Emma Watson Karakterlap : Story of my life! Karakterzene : I Wanna Dance With Somebody ¥ :
Nem számít, mennyire keményen próbálkozunk... rá kell jönnünk... hogy néhány dolgot egyszerűen nem lehet megoldani.
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Csüt. 04 Dec. 2014, 14:04 | |
| Én is megérkeztem, és már a karakterlapom is olvasható Remélem megfelel minden elvárásnak | |
|
| |
Molly Weasley
* : Hozzászólások : 30 Vér : Aranyvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : Odú Kirendelt pár : Artur Weasley Avataralany : Julie Walters Karakterlap : It’s my life! Karakterzene : Pál Dénes - A széltől is óvsz ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Kedd 02 Dec. 2014, 22:44 | |
| Kész vagyok a karakterlapommal | |
|
| |
Allison Black
Hozzászólások : 30 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Marcus Flint Avataralany : Krysten Ritter Karakterzene : https://www.youtube.com/watch?v=ZDpmksEfxy8
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Kedd 02 Dec. 2014, 17:36 | |
| Én, azt hiszem készen vagyok, de nem tudom biztosra. Ha valami kéne még írnom, akkor kérek egy baglyot. | |
|
| |
Adeline Paige Wagner Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 4 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Mardekár 7/4 fiú Avataralany : Rachele Brooke Smith Karakterlap : Minden, amit el lehet képzelni, az valóságos. Karakterzene : Lights
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 01 Dec. 2014, 14:02 | |
| Én is elkészültem a karakterlapommal. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Hétf. 01 Dec. 2014, 10:58 | |
| El si vagytok fogadva. | |
|
| |
Sophia McAllister Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 14 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Andrew Tyler Avataralany : Adelaide Kane ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Vas. 30 Nov. 2014, 23:39 | |
| | |
|
| |
Andrew Tyler Hollóhát/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 2 Vér : aranyvér Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : roxfort Kirendelt pár : Sophie McAllister Avataralany : Torrance Coombs ¥ :
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! Vas. 30 Nov. 2014, 22:21 | |
| Készen vagyok remélem tetszik | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elkészültem a karakterlapommal! | |
| |
|
| |
| Elkészültem a karakterlapommal! | |
|