HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Leonard Zorner Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Leonard Zorner Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Leonard Zorner Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Leonard Zorner Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

» Avatarfoglaló
Leonard Zorner Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Leonard Zorner Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Leonard Zorner Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Leonard Zorner Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Leonard Zorner Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

 

 Leonard Zorner

Go down 
SzerzőÜzenet
Jade Glouster
Griffendél/7. évfolyam
Jade Glouster

* :
Hozzászólások : 162
Vér : Mugliszármazású
Iskolai ház : Griffendél
Tartózkodási hely: : Roxfort
Kirendelt pár : Jayden Hollins
Avataralany : Megan Fox
Karakterlap : Cold Fire
Karakterzene : Warrior

Leonard Zorner Empty
TémanyitásTárgy: Re: Leonard Zorner   Leonard Zorner EmptyVas. 08 Feb. 2015, 11:44Elfogadva!  

Kedves(?) Leon!
Érdekes karaktert sikerült alkotnod, izgalmas háttértörténettel és kalandos életúttal. Nem vitted túlzásba az írást, de ez nem is baj, a történet így is kerek egész és szépen kidolgozott. Nincs is más hátra, mint hogy elfogadjalak. Kalestina már biztosan vár rád - egy hölgyet pedig nem illik megvárakoztatni, szóval nyomás foglalózni és játszani! (;


_________________
Some people are lost in the fire.
Some people are built from it.
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Leonard Zorner Empty
TémanyitásTárgy: Leonard Zorner   Leonard Zorner EmptyHétf. 26 Jan. 2015, 14:47
Leonard Zorner

Nobody will loves you more than I do!
↯Név: Leonard Zorner

↯Kor: 28

↯Ház: Mardekár volt

↯Vér: félvér

↯Pálca: 15 és fél hüvelyk hosszú, juharfából készült, sárkányszívizomhúr maggal

↯Foglalkozás: Személyi edző/egyebekben halálfaló/minimális eséllyel animágus

↯Edevis tükre: Azt hiszem már mindenem megvan, de ha mégis válaszolnom kell azt mondanám, hogy Kal örökké csak mellettem

↯Mumus: Azt hiszed az orrodra kötöm, mitől félek? Tévedsz! Javarészt semmitől, ha mégis van ilyen nem fogod megtudni!

↯Amortentia: Az orgona illatot imádom


↯Veritaserum: megmondom őszintén nem titkolok el semmit! A titkok amúgy is csak azoknak valók, akik hisznek ennek a fontosságában!This is me

  Külső: minden nap, mikor tükörbe nézek szemben találom magam egy jóképű, izmos szépfiúval. Tudom kicsit öntelt volt, de hát mit tegyek, ha én már csak ilyen vagyok. Kb. 178-180 cm magas lehetek. Régen méretkeztem! Barna hajjal és szemekkel rendelkezem. A legjellegzetesebb dolog, ami látható rajtam a szakállam, amit soha nem fogok levágni teljesen. Amolyan szexepil. Általában öltönyt viselek, de előfordul rajtam időnként szabadidő alsó is.
  Jellem: Hm...nehéz ügy. Tulajdonképpen sosem voltam jó saját magam jellemzésében. Ezt mindig a körülöttem lévő emberekre bíztam. De, ha nagyon muszáj! Lássuk csak. Világ életemben nagy nőcsábász voltam. Imádom a nőket és általában már a tekintetemtől elájulnak. Kétszínű? Álnok? Teljesen jellemző! Sőt! Lelketlen! Egyedül Kalt tudom magam mellett elviselni. Nagyon hangulatember vagyok. A hangulatom pedig olyan, mint az időjárás. Változó.


Mirror of memories

  Nos, hol is kezdhetném el? Nem sok mindent tudok mondani a gyerekkoromról. Majdnem átlagos gyerek voltam. Csak egy kicsit voltam más. Varázslónak születtem. Apám a neves aranyvérű Zorner család sarja. Mindig is a jó oldalon álltak. Kevésbé problémáztak azon, hogy egy szem fiacskájuk egy muglit vett feleségül. Azt hiszem, itt be is fejezném a dolgot. Hogy miért? Ők utálnak, engem én utálom őket! Sőt! Számomra meghaltak! Mi történt közöttünk? A későbbiek folyamán elmondom!
  Egy öcsém van, akivel megkaptuk a varázslóknak kijáró taníttatást egészen addig, míg be nem töltöttük a tizenegyedik életévünket. Amint bekerültem a Roxfortba a Mardekár lett a házam. Mit ne mondjak…a legjobb éveim voltak azok az idők, amit az iskolában töltöttem. A legérdekesebb dolog pedig, hogy a családom összes többi tagja a Hollóhátba járt. Kivéve a legifjabb Zornert. Ő a Griffendélbe került.
  A suli elvégzése után néhány évet kutakodással töltöttem. Érdekelt a fekete mágia, a sötét erők, maga a gonosz. Az őseim szerették volna, ha én is jóságpárti leszek! Ám engem jobban érdekelt a sötét varázslat főleg miután annyit beszéltek a nagyúrról. Míg egy napon össze nem hozott vele a sors. Akkor döntöttem el, hogy én igen is nem csatlakozom a jókhoz! A szüleim kitagadtak. Soha többé nem akartak látni! A családom emiatt ki is tagadott. Még az öcsémet sem láthattam azóta. Tiltották tőlem. Nem akarták, hogy velem legyen.
  Kalandozásaim során ismertem meg egy gyönyörű nőt, akivel viszonyt folytattunk. A nőt, akit szerettem. A gyermekemet hordta a szíve alatt. De megölték. Hatalmas űr és fájdalom! Megszűntem létezni! Úgy éreztem meghaltam.
  Ekkor egy időre eltűntem a világ szeme elől. Magamban érleltem a dolgot. Egyelőre nem volt szabad gyilkolnom bármennyire is akartam. Nem! Először össze kellett szednem magam! Még szerencse, hogy a szüleimnek volt egy kis házuk a hegyekben. De csak volt! Sikerült a földel egyenlővé tenni a helyet.
  A szüleim teljesen kiborultak. De ez nem érdekelt. Csak a gyilkolási vágyamat akartam megszüntetni. Igen abban a pillanatban teljesen ki voltam készülve. Soha többé nem akartam komoly kapcsolatot magam mellé!
  Ám közbeszólt az új miniszter és az idióta rendelete. Hogy mit gondolok a rendeletről? Nevetséges! Minek kell beleszólni mások életébe? Nevetséges! Bár szerencsém volt Kalestinával, bár az elején nem gondoltam volna, hogy bármi jó is kisülhetne ebből a kapcsolatból! De szerencsére nem így lett! Jól kifogtuk egymást! Azóta is teljesen bele vagyok habarodva ebbe a nőbe! Azt hiszem, erre mondják azt, hogy zsák a foltját.
  Egy kicsit bonyolult a kapcsolatunk. Van, hogy egyszerűen nem tudok tőle elszakadni, s olyan hevességgel szeretjük egymást, mint senki más. Máskor pedig meg tudnám őt ölni. Azonban sosem teszem meg. Túlságosan fájdalmas lenne. Akkor egy kis ideig külön válunk. Ő a maga útján én pedig a sajátomat járom azokban az időkben.
  Azt viszont bátran kijelenthetem, hogy olyanok vagyunk, mint a bumeráng. Folyton visszatérünk egymáshoz. Nem tudnám bántani. Ismerem már őt és így fogadtam el, ahogy van!  KÓD: varázsló 4
  KIRENDELT PÁR: Kalestina Tellanora
  PLAY BY: Sergio Mur


  Vissza az elejére Go down
   
  Leonard Zorner
  Vissza az elejére 
  1 / 1 oldal

  Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
  Hogwarts :: Karakteralkotás :: Készülő karakterek-
  Ugrás: