HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

» Avatarfoglaló
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Kalestina & Leonard - Killer couple Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

 

 Kalestina & Leonard - Killer couple

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyCsüt. 16 Júl. 2015, 10:55Leonard & Kalestina


Felfalva 18+
Átváltozott és úgy került fölém. Ez tetszik! Nagyon is tetszik! A fülemhez hajolt, miután visszaváltozott, s belesuttogott. Szenvedélyes volt. Meg is harapta a fülem. Kész! Itt van végem! Nem bírom tovább. Megcsókolt hevesen és szenvedélyesen, amit viszonoztam.
Magamhoz szorítottam, s elvigyorodtam. Ekkor kerültem felülre. Ajkaiba harapott, mire küldtem felé egy mosolyt. Levettem a felsőjét, majd letéptem a melltartóját és játszadozni kezdtem a melleivel. Nyalogattam, csókolgattam őket. Élvezi, látom. Levette az ingem, majd keze végigsiklott mellkasomon. Beleremegtem.
Az övemhez nyúlt, majd félig letolta a nadrágomat. Ekkor szabadítottam meg alsó ruházatától. Végül ujjaimat belétoltam. Megemelte derekát, s nyögdécselni kezdett. Imádom ezt a hangot! Egyre hevesebb lettem. Eljött az időm! Itt az ideje egybefonódni! Az egyik lábát átraktam a derekam másik oldalára. Így középre kerültem.
Játszottam leggyengébb pontjával egy darabig. Aztán lassan magamra húztam őt, én pedig befelé pofátlankodtam. Lassú és szenvedélyes voltam. Hangosan felnyögtem, mikor tövig belé kerültem. Ő is nyögött és sikoltott. Mozogni kezdtem benne még jobban. Melleit csókolgattam és szívogattam és nyögtem. Magamhoz szorítottam. Én térdeltem őt pedig felültettem. Játszadoztam tovább melleivel, majd nyakát kezdtem el csókolni. Alulról egyre hevesebb és szenvedélyesebb voltam, miközben hátát simítottam végig.

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyPént. 01 Május 2015, 18:50

Who know I can really love?

Leonard & Kalestina

Farkas alakban kerültem fölé. Lenéztem rá, mint a prédáimra. Az enyém lesz! Elmosolyodtam és visszaváltoztam. A füléhez hajoltam és szenvedélyesen suttogtam bele. Majd meg is haraptam. Ezután pedig hevesen és szenvedélyesen megcsókoltam, amit viszonzott is.
Magához szorított. Nagyon élveztem, a karjai teljesen máshogy fogtak, mint eddig bárkié. Megfordult velem, s így én kerültem alulra. Ajkamba haraptam. Levette a felsőmet és szó szerint letépte a melltartómat. Majd melleimmel kezdett játszani.
Nyalogatta a melleim és csókolgatta azokat. Nagyon élveztem a helyzetet és ez arcomon is látszott. Az ingje után nyúltam és levettem róla. Kezem végigsiklott a mellkasán, amibe beleremegett. Elmosolyodtam megremegett miattam!
Övéért nyújtóztam és kibondottam, majd félig letoltam a nadrágját, miközben ő egy az egyben megszabadított az alsó ruházattól. Ebben a pillanatban éreztem meg ujját testemben. Felnyögtem, s megemeltem a derekam. Ez az érezni akarom, ahogy testem körül fogja őt. Nyögdécselni kezdtem, ahogy egyre hevesebb lett a keze. Éreztem, hogy nedvesedni kezdek, ráadásul igen nagy intenzitással.
Én is elkaptam őt, mikor átrakta lábam, dereka másik oldalára. Egy darabig még játszottunk egymással. Közben pedig fohászkodtam, hogy hatoljon belém, hogy az övé legyek. Mozogjon bennem és heves legyen, mint a futótűz.
Elkapta a lábaimat. Szenvedélyesen és lassan húzott magára miközben ő egyre beljebb hatolt bennem. Hangosan nyögtem, ahogy egyre mélyebbre jutott. S mikor tövig hatolt belém felsikoltottam. Ez az, itt van bennem van! Örömben nyögtem és sikoltottam.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 26 Ápr. 2015, 22:37Leonard & Kalestina


Felfalva 18+
Farkasként került felülre, miközben én visszaváltoztam. Elmosolyodtam, ahogy engem figyelt. Végül visszaváltozott, s szenvedélyesen a fülembe suttogott, majd meg is harapta azt. Elvigyorodtam. Imádom, ha egy nő uralkodni akar rajtam! Megcsókolt. Heves és szenvedélyes volt. Én ugyanazzal a hévvel viszonoztam.
Magamhoz szorítottam, miközben csókoltam, s megfordultam vele, hogy ő kerüljön alulra. Levettem a felsőjét, majd letéptem a melltartóját. Nem bírok várni! Túlságosan kell nekem ez a nő. Melleivel kezdtem játszadozni. Nyalogattam és csókolgattam azokat. Látom, hogy élvezi és ez engem boldoggá tesz. Elvigyorodtam. Az ingem után nyúlt és leszedte rólam, s végigsimított a mellkasomon. Megremegtem az érintésétől.
Az övemért nyújtózkodott. Én egy az egyben leszedtem róla a nadrágot. Félig letolta az enyémet. Ekkor kaptam el leggyengébb pontját, s ujjaimat belé helyezve kezdtem el kényeztetni és játszadozni. Felnyögött. Élvezem ezt a hangot! Megemelte derekát. Kezem még hevesebbé vált. Hallani akarom, hogy élvezi, érezni akarom, ahogy nedvesedik!
Megfogtam egyik lábát, s áttettem a derekam másik oldalára, hogy középre kerülhessek, s könnyedén belé tudjak csusszanni. Egy kicsit még játszadoztam vele, ahogy ő is velem, majd egyetlen mozdulattal kaptam el lábait. Magam befelé toltam, miközben őt magam felé húztam így kezdtünk összeilleszkedni. Hangosan nyögtem, miközben tövig belé hatoltam. Azt akartam, hogy érezze, nem kis dologról van ott szó. Ugyanakkor bántani sem akarom.

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyHétf. 13 Ápr. 2015, 23:11

Who know I can really love? 18+

Leonard & Kalestina

Röviden tömören és hihetetlenül egyszerűen elmondtam neki, hogy bizony én egy gyilkos vagyok. Úgyhogy erre jobb ha felkészül! Nem leszek vele kedvesebb, csak azért mert pár varom kijelentette, hogy vele kell élnem. Bár lehet, hogy pár játék erejéig megtartom magamnak.
A fülemhez hajolt. Elmosolyodtam, ahogy ő is. Akarom ezt a hapsit és meg is fogom szerezni magamnak. Mert én mindent megszerzek, amit akarok! Úgy bizony. Szavaira elmosolyodtam. Milyen gonosz is ez a férfi, egyre jobban akarom.
Megsimogatta az arcomat, hogy nekem ez mennyire tetszik. Sokkal jobban, mint eddig bárki érintése. Mintha már ennyivel feltüzelne. Tetszik, nagyon tetszik. Sőt egyenesen imádom. Ajj ajj kezdem elveszteni a fejemet. Ez nem előnyös kicsit sem előnyös.
Megvillantottam a farkas szemét és fogait. Nem akarom megijeszteni, csak azt akarom, hogy tudja nem vagyok átlagos. Lehajtotta a fejét. Kíváncsian figyeltem őt. Majd hirtelen felborította a székemet. S leopárdként nehezedett rám.
Elmosolyodtam. Gyönyörű leopárd. Tetszik nekem. Nagyon is. Megsimogattam arcát. Lássa csak, hogy nem félek tőle. Nem fog bántani, ahhoz túlságosan akar. Látom a szemein. Fordítottam a helyzeten és felülre kerültem farkasként.
Egy kicsit figyeltem őt. Mosolygott. Visszaváltoztam és a füléhez hajoltam. Mosolyogva izgató hangnemben suttogtam fülébe. Majd gyengéden meg is haraptam azt. Végül hevesen és szenvedélyesen megcsókoltam, amit viszonzott is.
Magához szorított élveztem, ahogy hozzámért, ahogy csókolt. Levette a felsőm, majd letépte a melltartómat. Melleimmel játszott nyalogatta őket és csókolgatta. Élveztem, nagyon is. Vigyorog. Az ingje után nyúltam és gyorsan leszedtem róla, majd végigsimítottam mellkasán.
Az övéért nyúltam, miközben ő levette a nadrágom. Sikerült félig letolnom a nadrágját, mikor megérintette leggyengébb pontom és játszani kezdett vele. Hangosan felnyögtem és megemeltem a derekam. Ez az még ezt akarom!
Pár pillanatig teljesen átadtam magam az élvezetnek, majd hirtelen letoltam róla az alsónadrágot is és megmarkoltam vesszejét. Simogatni kezdtem és húzogatni. Hatolj belém most! Azt akarom, hogy bennem legyél!  Sikoltottam magamban, ahogy egyre közelebb emeltem derekam az övéhez.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptySzer. 08 Ápr. 2015, 23:23Leonard & Kalestina


Felfalva 18+
Gyorsan és tömören hozzám vágta, hogy egy tömeggyilkossal van dolgom. Nem számít! Én így fogom imádni, ahogy van! Amúgy én sem vagyok valami jó gyerek! Nem is akarok az lenni! De szerintem nem fogja bánni! Hiszen mégis csak egy oldalon állunk!
A füléhez hajoltam és elmosolyodtam. Ő is elmosolyodott. Olyan édes, ahogy mosolyog. Már most érzem, hogy kell nekem! Nem hagyom, hogy kicsússzon a kezeim közül.
- Hidd el az volt! – vigyorodtam el gonoszul.
Mindig is imádtam gyerekként ölni. Hiszen kinek a fejében fordulna meg, hogy bárkit is bánthat egy ártatlan gyermek. Megsimogattam az arcát, miközben újra belekortyoltam a boromba. Őt figyeltem folyamatosan és egy érdekes dologra lettem figyelmes.
Megvillantotta a farkas szemeit és fogati. Nem tud megijeszteni! A lelkem már a pokol tüzében ég! Nem félek semmitől! Lehajtottam a fejem és felborítottam a széket. Végül átváltoztam és egy leopárd nehezedett rá, s felé acsargott.
Elmosolyodott és megsimogatta az arcom! Nagyon helyes! Nem akarom én megijeszteni csak megmutattam, hogy ki is vagyok valójában. Fordított a helyzeten, s hamarosan alatta találtam magam. Egy farkas!
Gyönyörű! Nagyon gyönyörű! Nagyon tetszik még így is! Visszaváltozott és a fülemhez hajolt. Újra elmosolyodott. Izgatóan suttogott a fülembe, majd megharapta azt. Hevesen csókolt meg, amit viszonoztam is tele szenvedéllyel.
Magamhoz szorított és megfordultam vele. Szenvedélyesen csókoltam, s levettem a felsőjét, majd a melltartót téptem le róla. Játszadozni kezdtem melleivel. Csókoltam, nyalogattam azokat. Élvezi! Elvigyorodtam és folytattam. Az ingemért nyúlt. Kigombolta és leszedtem róla. Végigsimított mellkasomon. Beleremegtem
Az övemért nyúlt én pedig hagytam, s a nadrágját pecáztam le róla. Végignéztem rajta. Újra elvigyorodtam. Gyönyörű ez a nő. Leszaggattam a bugyiját. Kezem leggyengébb pontjáért nyúlt, s játszani kezdett vele, miközben ajkaim a melleit szívogatták.

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 05 Ápr. 2015, 23:20

Who know I can really love?

Leonard & Kalestina

Nem akarom, nem akarom, hogy elengedjen! Azt akarom, hogy letámadjon, hogy csókoljon, hogy öleljen, hogy simogasson. Szeretkezni akarok vele itt és most. Az övé akarok lenni. Azt akarom, hogy senki más ne érjen hozzám, hogy csak ő legyen az egyetlen nekem.
Gyorsan és tömören mondtam el magamról mindent, amit érdemes tudni rólam. Nem érdekel mit gondol. Nem érdekel mit tart helyesnek, meg mit nem. Ha velem akar élni, mindent tudni fog rólam, amit érdemes tudnia. Ebben biztos lehet. Fülemhez hajol, elmosolyodok. Imádom a hangját már most.
- Felemelő érzés lehetett! - Mosolyodtam el gonoszul. Kisgyerekként ölni. Már akkor elkezdeni fergeteges lehetett. Bár én is megtehettem volna. De már nem lehet az már a múlt. Azon nem változtathatok.
Megvillantottam a farkas szemeit és fogait, hogy érezze komolyan gondoltam, amit mondtam. Lehajtotta a fejét, majd felborította a széket alattam. A következő pillanatban pedig egy leopárd nehezkedett rám. Acsargott, de nem féltem tőle.
Elmosolyodtam, majd megsimogattam arcát. Imádom, egyszerűen imádom ezt a férfit. A leopárdot, a gyilkost, az edzőt, Leonard Zornert. Megfogtam az isten lábát, vagy megfogatták velem? Mindegy, örülök, hogy így alakult.
Egy pillanat alatt fordítottam a helyzeten. Alám került immár emberi alakban, mire én felvettem a farkas alakját. Még a farkas is vágyik rá. Visszaváltoztam és a füléhez hajoltam. Nem bírom magam visszafogni.
Elmosolyodtam, akkor a kaja miatt nem kell idegesnek lenni. - Akkor vegyél el a tiéd vagyok! - Suttogtam izgató hangnemben a fülébe harapva. Hevesen megcsókoltam ajkait.
Magához szorított, s már fordított is rajtunk. Alá kerültem, szenvedélyesen csókolt és levette a felsőm, majd letépte a melltartóm. Játszani kezdett melleimmel és csókolgatni és nyalogatni kezdte azokat. Hangosan nyögtem.
Hirtelen az ingjéért nyúltam és teljesen kigomboltam, majd letoltam róla, végigsimítottam felső testén, majd az övéért nyúltam. Látni akarom, mit takar a ruha, látni akarom őt. Az övé akarok lenni. Az sem érdekel, hogy hol vagyok csak legyen már bennem!
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 05 Ápr. 2015, 00:15Leonard & Kalestina


Felfalva 18+
Nehezen, de elengedtem. Bár semmi kedvem sincs a formaságokhoz. Szeretnék nekiesni, de nem lehet. Még ki kell ismernem ahhoz, hogy tudjam, mit tenne, ha nekiesnék. Viszont ahogy látom a csókom nem tudja elfelejteni. Ez pedig boldoggá tesz!
Gyorsan és tömören elmondott magáról mindent. Lehet nem kellett volna. De ha már így összesodort, minket ez rendelet és a sors nem bánom! Végighallgattam, majd belekortyoltam a boromba és a füléhez hajoltam. Elmondtam neki, hogy egész életemben öltem.
- Semmi sem élvezetesebb, mint egészen kicsi gyerekként megölni egy embert. Egy kisgyerekről ki gondolná, hogy bánthat bárkit is! Na én ezt csináltam! - válaszoltam gonoszul elmosolyodva.
Megvillantotta a farkas szemét és fogait. Azt hiszi ezzel megijeszt! Nagyon téved! Lehajtottam a fejem, miközben folyamatosan az a bizonyos gonosz mosoly ült az arcomon. Felborítottam a széket alatta, s leopárddá változtam. Testemmel a földhöz nyomtam őt, s acsarítottam rá.
Elmosolyodott, majd megsimogatta arcomat. Szóval tetszik neki! Nem baj! Ilyenkor kívánom azt, hogy a gondolataiban is olvassak ne csak az arcáról. De ez nem lehetséges és ezt tudom én magam is. Elvigyorodott gonoszul.
Egyetlen pillanat volt, míg  hagytam magam. Vagyis elbambultam a szépségén és máris fordított a helyzeten. Visszaváltoztam, míg ő farkassá lett. Még így is gyönyörű! Elmosolyodtam, miközben visszaváltozott. A fülemhez hajolt.
- Elhiheted, hogy nem fog megromlani! - vigyorodtam el szavain – Akarlak! - suttogtam a fülébe, ahogy beleharapott a fülembe. Bele is remegtem – Óhajod számomra parancs Szöszi!
Hevesen megcsókolta ajkaim, amit viszonoztam, miközben magamhoz szorítottam, s máris fordultam vele. Alám került. Szenvedélyesen csókoltam, s a felsőjét szedtem le róla, majd a melltartóját téptem le. Szenvedélyesen játszani kezdtem melleivel, miközben csókolgattam és nyalogattam azokat.A hozzászólást Leonard Zorner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 08 Ápr. 2015, 23:22-kor.
Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyPént. 03 Ápr. 2015, 09:25

Who know I can really love?

Leonard & Kalestina

Ahogy ígértem pontban nyolc órakor kopogtattam az ajtaján. Kinyitotta az ajtót. Kaptam egy pohár bort. Igazi úri ember. Lesegítette a kabátom, én meg megjegyeztem, hogy nem néz ki valami fényesen. Mikor észbekaptam lehajtottam a fejem. Amit azonban pár pillanat múlva felemelt.
Amikor megláttam két kezem közé vettem arcát és hevesen megcsókoltam. Viszonozta a csókomat. Merlinre elvette az eszemet, megbolondított magához láncolt. Érzem, hogy csak őt akarom. A csók után lesütöttem a szemet. Magához húzott és megcsókolt, viszonoztam. Akarom még, őt!
A fenekemet markolászta élveztem, akartam még, hogy tovább folytassa, hogy pucéran feküdjek alatta, hogy szeretkezzen velem, hogy az övé legyek. Ezé a férfié akarok lenni. Most akarok az övé lenni. Elvarázsolt, s nem tudom nem akarni őt.
Karjaim tudtomon kívül mozdultak. Átkaroltam a nyakát és hajába túrtam. Elengedett. Egy pillanatra kétségbe estem. Nem akartam, hogy vége legyen. Közöltem vele, hogy azt akarom, hogy csókoljon még. Mire megint magához húzott. Megnyugodtam.
Elmosolyodtam. Szóval Szöszi leszek! Nem baj, amíg csók, addig nem tud érdekelni, hogy minek nevez engem! Jobban magához húzott, mint előbb. Hevesen megcsókolt, viszonoztam. Megint hajába túrtam, ő meg fenekem markolászta, majd egyik keze a tarkómra vándorolt.
Nyelveink egymással játszottak! Miközben nyelve egyre lejjebb jutott a szában. Élveztem, élveztem ezt a csókot. Nem akartam, hogy vége legyen. Szünet nélkül akarom csókolni. Mikor befejeztük a csókot suttogni kezdett, majd megsimogatta az arcomat, mindketten ziháltunk.
Bólintottam. Bár nehezen tudom visszafogni magamban a vágyat iránta. Felvettem a poharamat a földről, majd megfogtam a kezét. Beljebb vezetett, aztán leültett az asztalhoz. Úgy éreztem itt az ideje kitálalni!
Gyorsan és tömören elmondtam magamról a lényeget. Azt akarom, hogy tudja ki vagyok, ha már így elcsavarta a fejemet. Már csak az a kérdés vajon ő melyik oldalon áll. Belekortyolt a borába, majd a fülemhez hajolt. Merlinre, le fogom támadni!
Megnyugodtam. Ő is gonosz. Ezzel csak egy baj van! Így ő maga a tökéletes pasi számomra. - Igen 17 éves korom óta ölök embert! Előtte mást öltem! - Mondom, mintha mi sem lenn ennél természetesebb!
Megvillantottam a farkas szemét és fogait, hogy nyomatékot adjak szavaimnak. Lehajtotta a fejét, s lehunyta a szemeit. Csodálkozva figyeltem őt. Vajon mit csinál? Felborította a székemet, mire elvágódtam a földön. A következő pillanatban pedig...
Egy leopárd nehezedett rám és vicsorgott. Elmosoyodtam. Gyönyörű! Óvatosan megsimogattam az arcát. Lélegzet elállító. Ő is alakváltó! Ha így állunk had lássa a farkast! Gonoszul elvigyorodtam. Most látszik az edzés hatása.
Egyetlen mozdulattal fordítottam a helyzeten. Visszaváltozott, én pedig át. A farkas rá vicsorog. Én láttam őt, ő láthat engem. Nem voltam sokáig így. Nem bírom magam visszafogni. Egyszerűen nem megy. Visszaváltoztam és a füléhez hajoltam.
- Remélem olyan a vacsora, hogy nem romlik meg! Mert most másra vagyok éhes! Gondolom te is! - Suttogom szenvedéjesen, majd beleharaptam a fülébe. - Falj fel Leon! Faljuk fel egymást! - Csókoltam meg ajkait, újra hevesen.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 29 Márc. 2015, 21:53Leonard & Kalestina


This is true story

Pontban nyolckor kopogtattak az ajtón. Két pohár borral nyitottam ki az ajtót, majd lesegítettem a kabátját. Neki nem tetszett az öltözékem. Ezt szóvá is tette, s lesütötte a szemét. Gyorsan megszabadultam a nyakkendőtől és a zakótól. Kigomboltam az ingem, s összekócoltam a hajam. Végül álla alá nyúltam és felemeltem a fejét.
Két keze közé fogta arcom és megcsókolt. Viszonoztam. Ez a nő teljesen az ujja köré csavar. Akkor is akarom, mikor itt van a közelemben és akkor is, ha nem! Megint lesütötte a szemét. Átkaroltam a derekát és magamhoz húztam. Megcsókoltam, ő pedig viszonozta.
Elmosolyodtam, s a fenekét kezdtem markolászni. Micsoda fenék! Kell! Akarom! Még ma este megszerzem magamnak és ez ellen nem tiltakozhat! Nem fogadok el kifogást! A magamévá teszem, és soha nem engedem el!
Átkarolta a nyakamat és a hajamba túrt. Elengedtem. Közölte velem, hogy akarja még a csókomat. Elvigyorodtam. Újra magamhoz húztam. Ha egyszer ezt akarja meg is teszem neki!
- Én pedig így akarlak hívni! – csókoltam meg újra.
Magamhoz húztam jó szorosan. Nem fogom elengedni, ha már itt van velem. A fenekét markoltam újra, a hajamba túrt és a hátamat markolta, miközben csókolt vissza. Kezem felcsúszott a tarkójához és magamhoz húztam a fejét. Hevesen csókoltam.
A nyelvem az övével játszott, miközben egyre lejjebb hatoltam a szájában sajátommal. Egy pillanatra sem hagytam abba. Senki sem tud rávenni, hogy megtegyem. A csók végén suttogni kezdtem. Megsimítottam arcát, miközben ziháltunk mind a ketten.
Bólintott. Tudom, hogy azt akarja, amit én. Elmondtam, hogy a későbbiekben talán összehozzuk. Sőt! Biztos vagyok benne, hogy megtörténik. Felvette a poharát és megfogta a kezem. Beljebb vezettem, majd leültettem az asztalhoz.
Végighallgattam mondanivalóját. A végén elvigyorodtam. Nem rossz! Legalább biztos lehetek benne, hogy nem a jó oldalon áll. Ez tetszik. Szóval meg akar ölni, ha nem azt mondom, amit hallani szeretne? Belekortyoltam a boromba, majd a füléhez hajoltam.
- Nem szeretem a jóságot! – súgtam a fülébe szenvedélyesen, miközben letettem a poharamat – Nem lesz egyszerű eltenni engem láb alól! Csak 17 éves korod óta ölsz? Egész életemben ezt csináltam! – mosolyodtam el gonoszul.
Megvillantotta a farkas fogait és a szemét. Szóval alakváltó! Tetszik! Egyre jobban akarom ezt a nőt! Felette álltam. Lehajtottam a fejem, s becsuktam a szemeimet. Lábammal fellöktem a széket, melyen ült, majd átváltoztam egy leopárddá.
A testemmel ránehezedtem a nőére, majd rávicsorítottam. Lássa csak ki is Leonard Zorner! Nem fogom bántani. Nem akarok ráijeszteni sem! Úgy sem fogom tudni megijeszteni. Csupán tudatni akarom vele, hogy mi vagyok, honnan jöttem és nem vagyok egyszerű eset!

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 29 Márc. 2015, 17:46

Who know I can really love?

Leonard & Kalestina

Kezdek azon az állásponton lenni, hogy tetszik nekem ez a rendelet. Nem is kicsit. Egy ilyen pasit adtak ki nekem. Tetszik, meg kell hagyni. Megadta a címét, majd el is magyarázta merre menjek. Edzeni kezdtünk. Folyamatosan figyeltem. Érzem, ahogy az ösztöneim rá fókuszálnak, ahogy a vágyam kavarok bennem. Vele akarok lenni. Mikor végeztem mosolyogva hagytam el az edzőtermet.
Hazamentem. Hosszú ideig tartott mire eldöntöttem mit vegyek fel. Azt hiszem bajban vagyok. Tetszeni akarok neki. Kezdem elveszteni az eszem. Nem helyes. Pontban nyolckor kopogtattam. Egy pohá borral várt. Majd mikor bementem lesegítette a kabátom, mire én lehordtam a ruháját.
Lesütöttem a szememet. Pár pillanat múlva felemelte az állam. Merlinre ő a tökéletes férfi! Két kezem közé fogtam arcát és megcsókoltam. Újra lesütöttem a szemem. Átölelte a derekam és magához húzott, megcsókolt, amit viszonoztam is.
Elmosolyodott, majd a fenekem kezdte markolászni. De élvezem! Átkaroltam a nyakát és hajába túrtam. Elengedett. Ne, ne, nem akarom. Közöltem vele, hogy azt akarom, hogy csókoljon. Elvigyorodott. Merlinre megőrjít ez a vigyor.
- Neked szívesen vagyok bármi! - Szöszi? Nem is vagyok teljesen szőke. Na mindegy! Amíg csókol addig hidegen hagy. Magához húzott, jobban, mint előbb. Fenekem markolászta, én hajába túrtam, s hátát markoltam, miközben hevesen csókoltam.
Keze felcsúszott a tarkómra és magához húzta a fejemet. Hevesen csókolt. Nyelveink egymással játszottak, éreztem, ahogy egyre mélyebbre hatol a számban. Akartam, akartam még ezt a szenvedélyt. A csók végével suttogni kezdett. Bólogattam, majd arcom a kezébe simítottam. Ziháltam, neki akarok esni, ágyra dönteni és kényszeríteni, hogy tegyen magáévá.
Utolsó mondatára megcsillant a szemem. Még ma este megszerzem! Felvettem a poharam, majd megfogtam a kezét. Vártam, hogy beljebb vezessen. Mikor ez megtörtént és leültetett az asztalhoz, úgy döntöttem belevágok a közepébe.
- Szóval te vagy a kirendelt párom! Tudnod kell, hogy úgy tervetem, hogy elteszlek lábalól. Nem akarok udvariassági köröket futni! Nem a jó oldalon állok, rosszul vagyok a jó oldaltól. És nem érdekel, mennyire élveztem vagy nem azokat a csókokat, ha te azon az oldalon állsz reggelre halott vagy! Hidd el nekem, tudom a dolgom 17 voltam mikor gyilkolni kezdtem! Jah és még valami ha felidegesítesz apró darabokra téplek!
Villantom meg a farkas fogait, meg a szemét, csak hogy nyomatékot adjak a szavaimnak. Nem akarom bántani, az övé akarok lenni. De tudom, hogy nem tudnék egy jóságmániás mellett élni. Így okosabb, ha tiszta lappal játszom. Had tudja ki vagyok, mi vagyok.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 29 Márc. 2015, 13:15Leonard & Kalestina


This is true story

Be kell vallanom, hogy mégsem olyan ostobaság ez a rendelet dolog. Főleg, hogy ez a nő az, akit nekem szántak. Megadtam a címemet neki, s el is magyaráztam, hogy merre találja.
Edzés közben folyamatosan őt figyeltem. Alig várom az estét, hogy végre csak vele foglalkozhassak. Mosolyogva búcsúztam el tőle. Figyeltem, ahogy elmegy. Milyen formás hátsója van! Tetszik, nem is kicsit! Azt hiszem hamarosan meg is szerzem magamnak!
Ahogy a nő eltűnt azonnal elindultam, hogy minden elkészüljön az esti „randinkhoz”. Legnagyobb szerencsémre sikerült is időben elkészülnöm. Pontban nyolckor kopogott az ajtón. Elvigyorodtam. Két pohár borral nyitottam ajtót. Egyiket Kalestina kezébe nyomtam, majd lesegítettem a kabátját. Megjegyezte, hogy nem valami fényesen festek ebben a cuccban.
Míg lesütötte a szemét gyorsan változtattam a külsőmön. Pont olyanra, ahogy neki tetszik. Álla alá nyúltam, majd felemeltem a fejét. Két keze közé fogta arcom, majd megcsókolt. Viszonoztam. Újra lesütötte a szemét. Átkaroltam a derekát, majd magamhoz húztam. Hevesen és szenvedélyesen csókoltam meg. Viszonozta. Elvigyorodtam a csók befejeztével.
A fenekét kezdtem markolászni. Átkarolta a nyakamat, s beletúrt a hajamba. Hogy én ezt mennyire élvezem! Elengedtem. Közölte velem, hogy szeretné, ha még csókolnám. Elmosolyodtam, mint akinek kötelező a dolog.
- Rendben Szöszi! Mostantól így foglak hívni! – vigyorodtam el.
Megint átöleltem a derekát, s jobban magamhoz húztam, mint az előbb. Hevesen és szenvedélyesen csókoltam meg. Viszonozta, miközben kezeim újra a fenekére csúsztak, s markolászni kezdtem. A hajamba túrt, s a hátamat markolászta.
Kezem felcsúszott tarkójához. Fejét még jobban magamhoz húztam. Nyelvem egyre jobban játszott az övével, miközben egyre mélyebbre hatolt a szájában. Igyekeztem mindennél szenvedélyesebben csókolni őt. Teljesen megbolondít ez a nő!
- Meg kellene vacsoráznunk! – súgtam, a csók befejeztével – Utána ott folytatjuk, ahol abbahagytuk! – simogattam meg az arcát – Sőt! Ha akarod több is történhet!
Gonoszul elvigyorodtam. Nem mintha nem élveztem volna a csókot, de nem akarom azonnal letámadni. Pedig ha így folytatjuk az lesz a vége. Nem akarom magam mellől elriasztani ezt a gyönyörűséget. Ha már így rátaláltam, s rendeltben kiadták, hogy az enyém legyen!

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptySzomb. 28 Márc. 2015, 10:36

I always got what I want
And now I want him

Leonard & Kalestina

Nem is akkora baromság ez a rendelet. Ha már egy ilyen, bombapasit kaptam. Tetszik, nagyon tetszik. Meghívott vacsorázni! Milyen udvarias. Azért remélem nem jóságpárti. Leíta a címét és még el is magyarázta, hogy jutok el oda. Nem mintha kellene, felismerem a szagát.
Edzeni kezdtünk. Figyeltem őt. Milyen jól néz ki. Éreztem, ahogy a metszőfogaim megnyúlnak. Hoppá a farkasnak is tetszik. Meg kell szereznem őt. Felébresztette bennem az ösztöni vágyaimat. Jobban, mint anno Donovan. Pedig ott se volt kutya, amit a farkasom levágott. De Leon, most alig bírom visszafogni. Ki akar jönni, azt akaja, hogy őt is szeresse.
Mikor elmentem, végig mosolyogtam. Otthon még egy boldog halkabb vonyítást is megengedtem a farkasnak. Sokáig tartott, mire kiválasztottam, mit vegyek fel. Tetszeni akarok neki. Ez furcsa tőlem, sose akarok senkinek sem tetszni. Ennyire elvenné az eszemet?
Pontban nyolckor kopogtam, kinyílt az ajtó és egy pohár borral várt. Milyen lovagias, eleresztettem egy gúnyos félmosolyt. Beinvitált, s lesegítette a kabátomat. A tőlem megszokott pimaszsággal jegyeztem meg, hogy mi nem tetszik rajta, majd lesütöttem tekintetem, ezt nem kellett volna. Pár pillanat múlva azonban felemelte az állam. Gonoszul mosolygott és jobban nézett ki, mint amire számítottam.
Merlinre bármit megtenne nekem? Fogalma sincs mire vagyok képes. De nem tudom visszafogni magam. Kezeim közé vettem arcát és megcsókoltam. Szenvedélyesen csókolt vissza. Te jó Merlin, ilyen csókom még sose volt. Ennyire még sosem élveztem.
Ahogy befejeztem a csókot, lesütöttem a szemem és ajkaimba haraptam. Talán még a farkas foga is látszott. Nem érdekel, csak Leon érdekel. Átkarolta a derekam és magához rántott, hozzásimultam. Hevesen és szenvedélyesen csóoolt, s én ezt viszonoztam neki. Vigyorgott, ahogy vége lett a csóknak.
A fenekem markolászta. Milyen jó kezei vannak. Átkaroltam a nyakát és hátulról beletúrtam a hajába. Puha a haja és varázslatos. Elengedett. De én nem akarom, hogy elengedjen. Csókolni akarom, s ezt közöltem is vele.
- Kal! Szólíts Kalnak! Vagy bárminek, aminek akarsz! - Ziháltam, átölelte a derekam, s jobban magához húzott, mint előbb. Hevesen és tele szenvedéllyel csókolt meg. Viszonoztam. Éreztem, ahogy kezei a fenekemen játnak, az enyémek a hajába túrtak, vagy a hátát markolták.
Éreztem, ahogy felcsúszik az egyik keze a tarkómhoz. Még jobban magához nyomta fejem. Számban kotorászott egyre mélyebben. De én is ugyanezt csináltam. Ajkaink egy pillanatra se váltak el. Már majdnem a torkomat nyalja, de nem érdekel, élvezem, amit velem tesz.
Ez az csináld még! Jobban, jobban akarlak! Gondoltam magamban, miközben végigkarmoltam a hátát, s még jobban hozzá simultam. Elcsavarta a fejem, teljesen bokondá tett. A rabja lettem és élvezem. Senkit se hagytam még így eluralkodni rajtam, de őt nem tudom, nem akarom megállítani benne.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyPént. 27 Márc. 2015, 22:06Leonard & Kalestina


This is true story
Miután kiderült, hogy kicsoda is ő nagyon megörültem ennek a rendeletnek. Mégsem olyan hülyeség, mint ahogy gondoltam! Mosolyogva írtam le a címemet neki, miután elhívtam vacsorázni. A biztonság kedvéért el is magyaráztam neki, hogy merre találja.
Edzeni kezdtünk. Hm… kell nekem ez a nő! Sőt! Minden vágyam, hogy az enyém legyen! Meg is fogom szerezni magamnak! Ha kell, elmegyek a házasság is csak érte. Olyan édes, ahogy itt edz. Csak túl ne erőltesse az izmait! Elvigyorodtam.
Ahogy magamra hagyott azonnal rohantam, hogy még időben be tudjak vásárolni és megcsinálhassam a vacsorát. Szerencsém volt még arra is maradt időm, hogy lezuhanyozzak és felöltözzem. Kicsit túlságosan is kinyaltam magam.
Pontban nyolckor kopogtak az ajtón. Két pohár borral nyitottam ajtót. Az egyiket a hölgy kezébe nyomtam, mikor bentebb invitáltam. Lesegítettem a kabátját. Megjegyezte, hogy mi nem stimmel rajtam, s lesütötte a szemét.
Lehajtotta a fejét. Gyorsan ledobtam magamról a felesleges zakót és nyakkendőt. Kigomboltam az ingem, s összekócoltam a hajam. Végül álla alá nyúltam, s felemeltem a fejét. Gonoszul elmosolyodtam.
- Bármit! – mosolyogtam még mindig.
Hirtelen két keze közé vette arcom, s hevesen csókolt meg. szenvedélyesen viszonoztam. Milyen édesen csókol! Egyre jobban tetszik nekem ez a nő! Ne meg a stílusa is! Egy igazi vadóc, de nekem így tetszik!
Lesütötte a szemét és ajkába harapott. Nem bírok magammal! Átkaroltam derekát, s magamhoz húztam. Hozzám simult. Hevesen és szenvedélyesen csókoltam meg, amit viszonzott is. Elvigyorodtam, ahogy abbamaradt a csók.
A fenekét kezdtem markolászni. Merlinre mondom igazán jó a hátsója! Átkarolta a nyakam, s hátulról beletúrt a hajamba. Élvezem, nagyon is élvezem. Főleg ahogy elbolondít. Mert megbolondít már a puszta jelenléte is. Lassan elengedtem, de ő ugyanúgy maradt.
- Óhaja számomra parancs kisasszony! – vigyorodtam el megint.
Újra átöleltem derekát, s még jobban magamhoz húztam, mint előzőleg. Hevesen és tele szenvedéllyel csókoltam. Nyelvem az övével játszott, miközben kezeim a fenekén jártak össze, na meg vissza. Lassan egyik kezem felcsúszott tarkójához és magam felé toltam fejét, hogy minél jobban kotorászhassak a szájában. Hogy mi után? Fogalmam sincs!

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 08 Márc. 2015, 10:55

I always got what I want
And now I want him

Leonard & Kalestina

Végül bátorságott vettem magamon, s akármennyire is írtóztam a gondolattól, hogy nekem egy muglitól kell segítséget kérnem megtettem. El se hiszem. Viszont a férfi akihez odamentem igen érdegesen viselkedett. Nem értettem, de tetszett. Ilyen pimaszságot még mágusoktól sem láttam.
Válaszolt a kérdésemre, s amíg én azzal voltam elfoglalva, ő levette a felsőjét. Merlinre, elképesztő teste van. Elindultunk a géphez, mire felajánlotta, hogy tegeződjünk. Ekkor derült, hogy varázsló és hogy bizony az én kirendelt párom.
Merlinre kezd tetszeni ez a rendelet. Leírta nekem a címét és elmondta, hogy jutok el oda. Majd a géphez mentünk és edzeni kezdtünk. Folyamatosan őt bámultam. Tetszik nekem, akarom őt. Jobban, mint eddig bárkit. Megszerzem magamnak az enyém lesz.
Gonoszul mosolyogva hagytam magára. Merlinre jobban izgulok az este miatt, mint eddig bármilyen találkám miatt. Utoljára az első gyilkosságom előtt izgultam ennyire. Rengeteg időbe telt kiválasztani a ruhámat, de csak sikerült. S elégedett voltam vele.
Pontban nyolckor kopogtattam az ajtaján. Pontos vagyok, mint mimdig. Kinyitotta az ajtót, s a kezembe nyomott egy pohár bort. Majd lesegítette a kabátomat. Milyen lovagias. Megjegyeztem, hogy mi nem tetszik rajta, mire szégyenemben lesütöttem a szemem.
Lehajtottam a fejem, hallottam, hogy valamit matat. Nem értettem. Ekkor keze államhoz ért. Milyen gyengéd, milyen kellemes. Felemelte a fejem. Végignéztem rajta. Zakó sehol, nyakkendő eltűnt. Ing kigombolva, haja összekócolva. Merlinre, de jól néz ki.
- Bármit? - Súgtam elhaló hangon. Érdekelt is engem már ekkor, hogy mit mond. Kezeim közé vettem arcát és magamhoz húztam. Hevesen csókoltam meg, amit viszonzott is. Merlin szent nevére, milyen édesen csókol.
Elengedtem, ajkaimba haraptam és lesütöttem a szemem. Ekkor éreztem meg a kezét a derekamon. Azt hittem abban a pillamatban ájulok el. Magához húzott, én pedig hozzá simultam. Megcsókolt, amit szenvedélyesen viszonoztam.
Éreztem, ahogy a keze a fenekem markolássza. Élveztem. Karjaim nyakába vándoroltak, s hátulról beletúrtam a hajába. Minden ízében tetszik ez a férfi. Jobban, mint valaha bárki. Ekkor lassan elengedett. Én még mindig ugyanúgy maradtam.
- Minden más ráér, csak csókolj még! Addig, hogy már ne tudjak levegőt venni, hogy már csak ketten legyünk egymásnak! - Ziháltam halkan. Akarom a csókját, persze beszélgetni is akarok, de most ez jobban kell. Majd ezután a csók után visszatérhetünk az eredeti menetrendhez.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 08 Márc. 2015, 02:40Leonard & Kalestina


This is true story
Végre egy kis izgalom! Nem valami hústorony áll velem szemben, hanem egy gyönyörűség! Ennek igazán örülök. Közelebb léptem hozzá és benéztem a felsője alá. Nem is egyszer, hanem többször. Tetszik, amit látok! Sőt! Egyszerűen imádom! Szemrevaló ez a nő!
Kérdésére válaszoltam, majd mikor az említett gép felé pillantott gyorsan lekaptam magamról a felsőmet, majd elmosolyodtam. Látom, hogy tetszik neki. Nem is vártam mást! Sőt! Ezt akartam! Felajánlotta tegeződjünk. Ahogy bemutatkoztunk egymásnak kiderült, hogy ő a kirendelt párom.
Szemeim csillogni kezdtek, miközben gonoszul elmosolyodtam. Leírtam neki a címem és elmagyaráztam merre találja. Végül odavezettem a géphez. Edzettünk mind a ketten. Néha-néha rápillantottam. Egyre jobban tetszik nekem ez a nő!
- Ennek örülök! – néztem végig rajta, ahogy ő maga is ezt tette.
Gonosz mosollyal léptem le hamarabb a munkahelyemről. Még bevásároltam a piacon az esti vacsihoz és hazarohantam. Az egyedüllét jót tett. Megtanultam főzni így magam készíthetem el estére a kaját. Ahogy végeztem gyorsan lezuhanyoztam, majd kinyaltam magam.
Pontban nyolckor kopogást hallottam az ajtó felől. Gyorsan kezembe vettem egy pohár bort, majd kinyitottam az ajtót. A kezébe nyomtam a poharat és lesegítettem a kabátját. Megjegyezte, hogy nem valami fényes rajtam ez az öltöny.
Valahogy én sem érzem magam benne valami jól. Lehajtotta a fejét. Levettem a zakót és kivettem a nyakkendőt a nyakamból, majd összekócoltam a hajam, miközben kigomboltam az ingemet. Az álla alá nyúltam és felemeltem a fejét, miközben egy gonosz félmosolyt eresztettem felé.
- Érted bármit megteszek! – súgtam, majd arcomat kezei közé fogta és maga felé húzta.
Hevesen csókolt meg, amit hevesen viszonoztam. Mikor véget ért a csókunk ajkaiba harapott, majd lesütötte a szemét. Átkaroltam a derekát és magamhoz húztam. Szenvedélyesen csókoltam meg, miközben egyre jobban markolásztam a hátsó részét.

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 01 Márc. 2015, 14:46

I always got what I want
And now I want him

Leonard & Kalestina

Minden kellemetlenség ellenére sikerült rávennem magam arra, hogy segítséget kérjek. A férfi, akit megkértem igazán jóképű és szemtelen. Közelebb lépett hozzám és párszor megnézte magának a melleimet. Eddig senkitől se láttam ilyen viselkedést, de tetszett. Jó lesz egy körre, esetleg kettőre.
A kérdésemre válaszolt is, s amíg megnéztem a gépet, levette a felsőjét. Merlinre, de jól néz ki. Mikor megkértem, hogy tegeződjünk bemutatkozott. Merlinre ő lenne az én... az én kirendelt párom. Ez kicsit olyan hihetetlen dolog számomra.
Az a mosoly. Az a gonosz csillogás a szemében, olyan vonzó. Leírta a címét és elmagyarázta, hogy hol van. Majd odavezetett a géphez. Edzeni kezdett, ahogy én is. Közben persze folyamatosan őt figyeltem. Az a csillogás a szemében felkeltette az érdeklődésem. Akarom őt magamnak.
- Ezzel nem vagy egyedül! - Jegyeztem meg gonoszul mosolyogva, majd végig néztem rajta, emlékezni akarok, minden porcikájára, majd megfordultam és elindultam a kijárat felé.
Szinte villám gyorsasággal értem haza. Mosolyogtam ahogy becsukódott az ajtó. Még dúdoltam is, mikor megetettem Hérát. Láttam, hogy ezt furcsállja a kicsike. Legalábbis a farkas szerint, így elmagyaráztam neki a dolgot.
A szokottnál tovább tartott kitalálni, hogy mit vegyek fel. Merlinre sose izgultam még ennyire egy találka előtt. Bár még sose mentem úgy találkára, hogy azt randinak tartsam és nem szükséglet kielégítésnek, vagy vadászatnak.
Ennek ellenére pontban nyolckor kopogtam az ajtón. Ami egy kis várakozás után ki is nyílt. Merlinre, de kiöltözött. Nem rossz, de nekem jobban tetszett kicsit összekócoltan és szabadabban. Beléptem, kezembe nyomott egy pohár bor és lesegítette a kabátom.
Amint szembe fordultam vele a tőlem megszokott pimaszsággal minden kibukott belőlem. Lehajtottam a fejem és bocsánatot kértem. Hallottam, hogy csinál valamit, majd a keze az államhoz ért, amit fel is emlet. A szemeibe néztem, majd végig rajta.
A haja kócos, a zakó eltűnt, ahogy a nyakkendő is. Az ing kigombolva és gonoszul mosolyog. Ez a pasas egy álom! Lehet nem is olyan rossz ez a rendelet. Csettintettem egyet, eltűnt a pohár a kezemből. Ami a másikkal egyetemben mozdulni kezdtett.
- Ezerszer! - Hadartam el, kezeim az arcához értek. Magam felé húztam, s ajkaimat az ajkaira nyomtam. Hevesen csókoltam meg. Élveztem, nagyon élveztem. Mikor elengedtem ajkamba haraptam és egy pillanatra lesütöttem a szemem.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyVas. 01 Márc. 2015, 01:36Leonard & Kalestina


A gonoszság nagymesterei egy teliholdas éjszakán

Már kezdtem unatkozni, mikor egy nő szólított meg. Azt hittem megint valami zsíros nő vagy vénasszony. Ám mikor felálltam és megfordultam kellemesen csalódtam!
Ez a n sokkal jobban néz ki, mint ahogy azt hittem. Közelebb léptem, s többször benéztem a felsője alá. Tetszett, amit láttam! Sőt! Imádtam. Miután tegeződni kezdtünk, bemutatkoztunk egymásnak. Hm... a sors fintora! Nekünk itt és most kellett találkoznunk. Ugyanis kiderült, hogy ő a kirendelt párom! Most már örülök, hogy így hozta az élet
Segítséget kért én pedig meg is adtam a választ neki, s míg nem figyelt levettem a pólómag. Láttam, hogy élvezi a dolgot, de én sem bántam!
- Nagyon szívesen! - eresztettem el egy újabb gonosz mosolyt.
Leírtam a címemet és elmagyaráztam, hogy merre találja meg. Mosolyogva vezettem el a gépig. Pont úgy, ahogy egy úriemberhez illik. Apám jól belém nevelte!
Edzett, én is ezt tettem, de időközönként őt figyeltem. Egy igazi nő, aki tudja, mit akar. Ez pedig csábítóbbá teszi!
- Már alig várom! - vigyorodtam el.
Végignézett rajtam, ahogy én is rajta. Végül hátat fordított nekem, s eltűnt a kijárat mögött. Igyekezetem hamar végezni a kondiban, hogy még tudjak valami vacsorát is csinálni. Erre jó, ha az ember egyedül él.
Elsiettem a piacra, bevásároltam, majd nekiálltam a kajának. Remélem ízleni fog neki, ha már csak így eljön hozzám. Pont időben fejeztem be a főzést, még a desszertre is volt időm. Megterítettem. Kicsit romantikus hangulatot akartam teremteni.
Gyorsan lezuhanyoztam és kinyaltam magam. Nem szeretem az öltönyöket, de most felhúztam, adjuk meg a módját. Vagy tetszik neki vagy nem! Kinyitottam egy üveg vörösbort. Egyet a családi örökségemből, ami jelenleg nálam van.
Ekkor kopogtattak. Egy kis idő kellett, hogy kifújjam magam. Nem akartam kimutatni az izgatottságom, hiszen ki tudja mi fog még történni ezen az éjszakán. Hiszen még fiatal az idő. Egy pohár borral a kezemben invitáltam be a hölgyeményt. A poharat a kezébe nyomta, majd becsuktam az ajtót és lesegítettem a kabátját
- Valóban? – érdeklődtem gonoszul mosolyogva – Először szeretném elmondani, hogy gyönyörű vagy! Másodszor pedig… - levettem a zakót és a nyakkendőt, kigomboltam az inget összekócoltam a hajam. Álla alá nyúltam és felemeltem a fejét – Így már jobb? – érdeklődtem.
Kíváncsi voltam a véleményére. De ahogy láttam tetszik neki, s ez engem is boldoggá tett. Azt akarom, hogy ez az este mindkettőnknek tökéletes legyen!

[/color]
Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyKedd 24 Feb. 2015, 22:07

I always got what I want
And now I want him

Leonard & Kalestina

A konditerembe érve tapasztalnom kellett, hogy olyan régen voltam ilyen helyen, hogy fogalmam sincsen, hogy mivel kellene erősítenem. Nincs az ínyemre, de képtelen leszek, megkérni valakit, hogy segítsen, amit meg is tettem.
A férfi akit megkérdeztem felém fordult, s közelebb jött, majd benézett a felsőmbe. Nem is rossz egy muglitól. Tetszik. Nagyon is. Egy gépre mutatott, odafordultam és megnéztem. Azt hiszem meg fog felelni. Mikor visszafordultam, megláttam a legtökéletesebb férfit, akit csak találhattam magamnak.
Felajánlottam, hogy tegeződjünk. Nem kenyerem a magázás, elfogadta. Sőt az is kiderült, hogy ő az a Leonard Zorner, akit kirendeltek mellém. Na lehet, hogy nem olyan ostobaság az a rendelet? Milyen furcsa, hogy pont most futok vele össze!
- Köszönöm! - Mosolyodtam el. Majd mikor leírta a címét elvettem a papírt. Elmagyarázta merre kell mennem. Nem említem meg, mivel muglik közt vagyunk, de cím nélkül is megtalálnám. Valamiért az orrom beállt az illatára! A jó értelemben.
Miközben edzettem folyamatosan őt figyeltem. Ő is rám pislantott néha. Meg fogom szerezni! Mindig megszerzem a pasikat. Őt is megszerzem. Mikor végeztem nyújtózkodtam egy kicsit. Kellett, nem akarom, hogy elgémberedjek azért nagyon zabos tud lenni a farkas.
- Pontos leszek! - Villantottam meg egy gonosz félmosolyt. Majd végignéztem rajta, s hátat fordítottam. Éreztem magamon a tekintetét. Gonoszul vigyorogtam. Ezt már szeretem szemeljen ki magának. Az lesz, amit én akarok!
Hazamentem, egyenesen minden kitérő nélkül. Vigyorogtam, mint a vadalma! Merlinre utoljára akkor voltam ilyen, mikor először tapadt emberi vér a kezemhez. Sose örültem még ennyire egy férfinek! Van benne valami, amit minden partneremből hiányoltam.
Sokáig tartott, mire sikerült eldöntenem, hogy mit vegyek fel. Gyönyörű akartam lenni, hogy elakadjon tőlem a szava, hogy ne tudja rólam levenni a szemét. Nem tudom hogy miért, de el akartam ezt érni. Végül azt az összeállítást vettem fel, mint mindig.
Pontban nyolckor  kopogtam az ajtaján. Ez vagyok én Kalestina Tellanora. Sosem kések és sose jövök korán. Mindig pontos vagyok! Most is az voltam. Nyílt az ajtó. Merlinre de kiöltözött! Kal, maraj önmagad! Intettem magam rendre.
- Köszönöm Leonard! - Mondtam csengő hangon, majd beléptem, becsukta az ajtót és segített levenni a kabátot. Mikor ez megtörtént szembe fordultam vele. Arcomon megint ott volt a gonosz félmosoly, majd a megszokott hidegségemmel szólaltam meg.
- Jobban nézel ki kócos fejjel és ez az  öltöny kicsit hülyén áll rajtad, de illik a szemedhez! - Elhallgattam, majd lehajtott fejjel folytattam. - Bocsáss meg az udvariatlanságom miatt, de én ilyen szemtelen és nagyszájú vagyok!
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyHétf. 23 Feb. 2015, 01:11Leonard & Kalestina


She is mine

Ahogy a konditeremben kicsit megpihentettem izmaimat egy nő hangjára lettem figyelmes. Megint egy hústorony. Remek! Úgy nincs kedvem hozzájuk! Kihúztam magam, felálltam és felé fordultam. Kellemesen csalódtam. Nem pont erre számítottam, de jó, hogy ez a nő nem olyan, mint akik általában ide járnak. Végül eleresztettem felé egy gonosz félmosolyt.
Közelebb léptem hozzá, majd benéztem a felsője alá. Hm… csini! Nem is kicsit! Nagyon tetszik, amit látok. Megint megnéztem magamnak! Ez a nő tökéletes, főleg nekem! Rámutattam az egyik gépre, s amíg arra fordult sikeresen lekaptam magamról a felsőt. Amint visszafordult láttam, hogy tetszik neki, amit lát.
Kezemet nyújtottam felé, hogy odakísérjem a géphez. Felajánlotta, hogy tegeződjünk, amit szívesen fogadtam el. Ekkor jöttem rá, hogy ő valójában a minisztérium által kirendelt párom. Micsoda véletlen, hogy pontosan most tévedt be ide. Így már egy kicsit átértelmezem a rendeletet.
- Rendben! Máris leírom a címemet! – fogtam egy cetlit és leírtam, majd átnyújtottam Kalestinának.
Elmagyaráztam neki, hogy hol is található ez meg. Edzeni kezdett. A mellette levő géphez siettem, ahol pedig én kezdtem neki az edzésnek. Gyakran pislogtam felé, miközben vigyorogtam. Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyet mondok, de kell nekem Kal!
Amint befejeztük az edzést nyújtózkodott egyet. Akarom ezt a nőt! Kell nekem! Bármi áron, de megszerzem magamnak! Szerintem ő sem fog nagyon tiltakozni ellene! Legalább is remélem! Végignéztem rajta még így utoljára, hogy maradjon bennem valami emlékkép estig róla.
- Várni foglak gyönyörűségem! – vigyorodtam el. Már alig várom ezt az estét.
Azt hiszem ez mind a kettőnknek élvezetes lesz! Végignézett rajtam, majd hátat fordított. Megint végigmértem. Tetszik, nem is kicsit! Nagyon! Amint sikerült elszabadulni a munkahelyemről megjártam a piacot és a boltot is.
Nem tudom mennyire szégyen egy férfiembertől, de főztem vacsit, hogy azért legyen már valami értelme is a dolognak. Az évek során, amit egyedül töltöttem sikeresen megtanultam szóval remélem, hogy neki is ízleni fog!
Megterítettem, s egy jó zuhany után kinyaltam magam. Utálom az öltönyöket, de valahogy csak ki kell néznem valahogy, ha már egy ilyen gyönyörűség lesz a vendégem. Háromnegyed nyolckor idegesen ücsörögtem a kanapén. Mikor jön már el az az idő, amikor ideér.
Hamarosan kopogást hallottam az ajtón. Rápillantottam az órára. Pontban nyolc! Pontos! Nagyon is pontos. Még megigazgattam a hajam, majd ajtót nyitottam. Meglepetten mértem végig. Szemeim csillogtak. Gyönyörű! Az egész univerzum legszebb nője áll az ajtómban.
- Gyere be szépségem! – invitáltam beljebb.
Ahogy ezt megtette becsuktam az ajtót és lesegítettem a kabátját. Fantasztikusan néz ki. Elakad tőle a lélegzetem! Nem is tudom, hogyan élhettem eddig nélküle! Nem hiszek a sorsban, de úgy gondolom, hogy ez találkozás nem a véletlen műve volt!

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyCsüt. 19 Feb. 2015, 21:33

I always got what I want
And now I want him

Leonard & Kalestina

Mikor végeztem a minisztérium kiröhögésével nagy nehezen kinyizottam a borítékot. Puszta kíváncsiságból. A név ismerős volt, de valahogy arc nem ugrott be hozzá. Mindegy nem is akarok ezzel foglalkozni. Elteszem láb alól aztán szabad vagyok.
Megpróbáltam kideríteni, hogy ki is az a hapsika akit mellém számtak, de nem jutottam sokra. Így más megoldásra kellett hagyatkoznom. Viszont mivel vannak fontosabb dolgaim is így egy darabig elfelejtettem ezt a kirendelt páros őrültséget.
Nem indúlt jól a napom tekintve, hogy mikor beértem az edzőterembe rá kellett jönnöm, hogy fogalmam sincs mivel fejleszthetném a karizmaim. Képtelen voltam megkérdezni valakit. Nem fűlt hozzá a fogam nem szeretem, ha a muglik beleszólnak a dolgomba, de most el kell tekinetenem ettől.
Odamentem az egyik férfihez, aki szavaimra kihúzta magát és felém fordult. Jóképű meg kell hagyni. A teste is jó. Tetszik, amit látok. Gonoszul mosolyog. Oh, nem csak ostobák vannak a muglik közt?! Pedig azt  hittem.
Közelebb lépett és benézett a felsőm alá. Tetszik ez a viselkedés. Megint benézett, ha így folytatja megkívánom. Az egyik gépre mutatott. Oda pillantottam, jónak ítéltem. Mikor visszafordultam arcomra fagyott a mosoly. De jó felső teste van!
Felém nyújtotta a kezét, megvillant a szemem. Felajánlottam, hogy tegeződnünk, nem szeretem a magázást. Az olyan természetellenes számomra. Majd bemutatkoztunk egymásnak. Azt hittem megáll körülöttem a világ! Leonard Zorner? Ő... ő... ő a kirendelt párom!
- Nekem megfelel! Merre laksz? - Néztem rá gonoszul mosolyogva. Most hirtelen hálás vagyok az életnek. Hogy kirendelt párnak pont egy ilyen szépfiút kaptam. Ha még ráadásul nem lenne jóságmániás azt hiszem felhőtlen lenne az örömöm!
Hirtelen megsimogatta az arcomat! Gonoszul elmosolyodtam, kellemes volt. Majd megmutatta hogy mit kell csinálnom. A fülébe súgtam egy köszönömöt, majd a kezemet végighúzva mellkasán ültem le a géphez.
Elkezdtem edzeni, ez kell most nekem. A farkas máris boldogabb. Ez pedig engem is feldob. Főleg, ahogy figyelem előttem a kirendelt páromat. Nem zavartatom magam, színpadon dolgozom, megszoktam, hogy figyelnek. Viszont most én is figyelek. Amint elegendőnek éreztem az edzést, abbahagytam. Felálltam és nyújtózkodtam kicsit.
- Nyolcra ott vagyok nálad! Addig is szép napot Leon! - Mondtam gonoszul vigyorogva. Majd még egy utolsó pillantással végignézve rajta hátat fordítottam és haza mentem. Mosolyogtam, nem is tudom mikor mosolyogtam utoljára ennyit, azt hiszem az első gyilkosságom után.
Otthon azon gondolkodtam mit vegyek fel este. Nem tudtam dönteni, majd megmakacsoltam magam. Olyan leszek, amilyen mindig vagyok ha kiteszem innen a lábam. Magassarkú csizma, miniszoknya, meg a vörös könyékig érő ujjakkal rendelkező ingem. Fekete kabát és kiengedett haj.
Pontban nyolckor a megadott helyen kopogtattam az ajtón. Ez vagyok én Kalestina Tellanora, mindig pontos és betartja a szavát. Arról nem is beszélve, hogy ilyen jóképű és jó alakkal van találkozóm, úgyhogy eszem ágában sem volt késni.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyCsüt. 19 Feb. 2015, 01:34Leonard & Kalestina


She is mine

Miután jól körberöhögtem a minisztériumi rendeletet, majd kíváncsiságból megnéztem a kirendeltem nevét elégettem a papírost. Kit érdekel? Van, rajta kívül fontosabb dolgom szóval tud még várni arra, hogy én megtaláljam.
A reggelem nem indult valami fényesen így útban a konditerem felé úgy döntöttem bedobok egy kávét. Nem szép dolog tőlem, de valahogy fel kell ébrednem. Az estém sem alakult valami fényesen. Csalódottan és fáradtan kelni nem valami jó dolog.
Edzettem egy kicsit, majd leültem az asztalomhoz és épp arra gondoltam, hogy este el kellene mennem, vadászni. Kezd hiányozni a dolog szóval itt, lenne az ideje. Egy női hangot hallottam meg a hátam mögül. Hm… már megint egy kövér nő próbálkozik a fogyással.
Kihúztam magam, majd felálltam és felé fordultam. Kellemesen csalódtam. Ez a nő nem is kövér és még csak felesleg sincs rajta. Egy gonosz félmosolyt eresztettem felé, miközben végigmértem! Nem rossz a nő! Közelebb léptem hozzá és benéztem a felsője alá.
Formás! Nagyon formás! Megnéztem még egyszer, hogy biztosan jól láttam e, de igen jól láttam! Végül egy gép felé mutattam, s amíg arra fordult levettem magamról a felsőmet. Kíváncsi voltam, hogy mit fog reagálni. Lefagyott a mosoly az arcáról. Máris jó jel! Nagyon helyes kisanyám.
Karomat nyújtottam felé, hogy odavezessem a gép felé. Megvillant a szeme. Értem én a dolgot! Ez a nő más, mint a többiek. Ő el is fogadta, s felajánlotta, hogy tegeződjünk. Elmosolyodtam. Szemeimben a gonoszság csillogott. Ám ez hamar le is lankadt, mikor bemutatkoztunk egymásnak, hiszen kiderült, hogy kiválasztottak minket. Méghozzá a minisztérium.
- Rendben! Akkor mondjuk, mit szólnál a lakásomhoz ma este? – érdeklődtem, ahogy ledobtam a felsőmet.
Újra elmosolyodtam. Ez a nő valami csoda és meseszép! Na, jó valahogy az élet ebben a pillanatban szeret, hiszen összehozott vele, akit elviekben az ostoba varázslótársadalom kijelölt számomra. Bár nem volt rossz ötlet, de akkor is hülyeségnek tartom még mindig. Hiszen, ha a valódi élet össze akar, minket hozni megteszi. Megsimítottam Kalestina arcát, majd megmutattam neki, hogy mit kell tennie. Igyekeztem vonzóbbá tenni a pillanatot.

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyHétf. 16 Feb. 2015, 23:16

I always got what I want
And now I want him

Leonard & Kalestina

Nevetőgörcsök és szimpla nevetés váltotta egymást az elmúlt napokban. Komolyan ez az új rendelet röhejes és akkor finom voltam és nőies. Megmondani, hogy ki kit szeressen? Ez már majdnem olyan, mintha azt akarnák megmondani, mikor vegyél levegőt.
Végül csak kibontottam a borítékot. A kíváncsiságom erősebb lett nálam! Valahogy nem tudtam visszafogni magam tudnom kellett, hogy mégis kit raktak be mellém, hogy mégis kivel kellene nekem együtt élnem, kit kellene szeretnem?
A név ismerős volt, de arc nem társult hozzá. Minden esetre, mivel nem tudtam gyorsan megtalálni elnapoltam a dolgot. A hétvégén konditerembe mentem. Kell egy kis edzés a farkad hisztis, ha elveszti a zsákmányt. Mivel nem tudom, hogy milyen gépet használjak képtelen voltam megkérdezni az egyik alkalmazottat.
Ahogy a férfi felém fordult rendesen megbámult. Meg se rezzentem hozzászoktam már. Illúzionista vagyok, színházban dolgozom megszoktam, hogy az emberek megbámulnak. Azonban a módszer, amivel a melleimet nézte meg új volt számomra, de tetszett. Újra megnézte őket, látom rajta, hogy tetszem neki.
Csak biccentettem egyet szavaira, majd elfordítittam a fejem abba az irányban amerre mutatott. A gép megfelelőnek mutatkozik. Amint visszafordultam megláttam csupasz felsőtestét. Rezzenéstelen arccal, arcomra fagyott gonosz félmosollyal pillantottam rajta végig.
Tetszik ez a pasas! Nagyon is tetszik el kell kapnom egy körre. Megvillant a farkas szeme. Ajj-ajj az ösztöneimet is felpiszkálta. Ez nem jó jel! Ritka ha az ösztöneim is mozgásba lépnek egy egy csinosabb partnernél. Most pedig ki is tört egy pillanatra az ösztön. Lehet hogy azért, mert le akarom támadni?
Felajánlottam, hogy tegezzen. Nem szertem a magázást. Mikor meghallottam a nevet egy pillanatra leblokkoltam. Leonard Zorner. Ez a bomba pasi lennene akit kiválasztottak nekem, hogy vele éljem le az életemet? Ezt el sem hiszem, hogy pont itt találkozom vele.
- Igen Kalestina Tellanora vagyok! De azt hiszem a neveink jelentőségét jobb lesz ha keményelmesebb körülmények közt, távol a kíváncsi szemektől. Ott ahol senki sem zavar meg minket! - Mondtam ahogy figyeltem, ahogy ledobta a felsőjét. Merlinre neki akarok esni.
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyHétf. 16 Feb. 2015, 01:38Leonard & Kalestina


She is mine!
Hibbant, buggyant, idióta ötlet volt a minisztérium részéről ez a rendelet. Még hogy nekem akarják megmondani kibe, szeressek bele? Na, ne! Nem fogok egy idióta rendeletet követni. Még ha Azkabanba kerülök, akkor sem!
Egy ideje az asztalomon hever a levél, ám most kíváncsiságom felülkerekedett rajtam. Így végre kibontottam. Valahonnan ismernem kéne. Legalább is a neve alapján azonban az arca valahogy nem jön elém. Megvontam a vállamat, majd elégettem a papírt. Tud még várni. Van fontosabb dolgom is!
Útban a munkahelyem felé még megejtettem egy kávét. Nem a legjobb ötlet főleg egy személyi edzőtől, de néha muszáj valahogy gatyába ráznom magam. A kávé most nem volt hatásos. Nekiálltam edzeni, ami jól esett. Felébresztett legalább. Szóval nem volt hülyeség.
Alig ültem le az asztalomhoz egy nő szólított meg. Kihúztam magam, felálltam és felé fordultam. Mi tagadás csínos a hölgyike. Kellemesen csalódtam benne. Végigmértem. Ilyen testtel minek jön ide? Tény és való, hogy tetszik szóval azzal nincs gond. Csak nem értem a dolgot.
Közelebb léptem hozzá. Újra végigmértem, majd a felsője alá néztem. Tetszik, amit látok! Nagyon is! Rápillantottam a nő arcára. Látom, hogy tetszik neki, amit vele csinálok. Elmosolyodtam. Ha ez kell! Újra megnéztem mit rejt a felsője. Még mindig tetszik. Sőt! Egyre jobban érdekel!
- Az mindjárt más! Így már értem a problémáját kisasszony! – küldtem felé ismét egy gonosz félmosolyt, miközben egy gép felé mutattam.
Míg ő arra pillantott levettem a felsőmet. Kíváncsi vagyok a reakciójára. Ahogy visszafordult arcát fürkésztem. Láttam rajta, hogy végignéz rajtam. A gonosz mosoly is lefagyott róla. Ezt már szeretem! Sőt! Imádom, mikor megbolondulnak értem a nők!
Megvillant a szeme ez pedig még jobban felkeltette az érdeklődésemet. Mégsem egy egyszerű muglival lenne dolgom? Kiderítem, ha törik, ha szakad! Karomat nyújtottam felé, mint egy igazi úriember. Lényegében erre lettem nevelve. Nagyanyám belém verte, ha kellett, ha nem.
- Nos! Jómagam Leonard lennék. Leonard Zorner! Kedves Kalestina… – egy pillanatra megálltam mondandómban és elgondolkoztam – Kalestina? Csak nem Kalestina Tellanora? – érdeklődtem.
Kissé ledöbbentett a dolog, hogy csak így összefutunk, miután megkaptam a levelemet. Vagyis…áh ez már nekem is bonyolult. Szóval a lényeg, hogy tetszik a hölgyemény és, ha tényleg ő lenne az, akit a levélben megkaptam, mint kirendelt párt…Lehet nem tartanám annyira idiótaságnak a rendeletet. Válaszára várva kísértem a kondigéphez, amire rádobtam a felsőmet.

Vissza az elejére Go down
Kalestina Tellanora
Halálfaló/Illuzionista/Animágus
Kalestina Tellanora

* : Kalestina & Leonard - Killer couple 008YGKU_Bree_Turner_002
Hozzászólások : 142
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Halálfaló
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Leonard Zorner
Avataralany : Bree Turner
Karakterlap : A bed fairy tale
Karakterzene : Where is the edge
Suddenly
¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"


Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyPént. 13 Feb. 2015, 00:26

Gyilkos pár rendelésre

Leonard & Kalestina

A minisztérium meg a hülye ötletei. Komolyan ez az új miniszter valami elmebeteg lehet. Na nem mintha az előző normális lett volna, de ez rosszabb! Sokkal, de sokkal rosszabb. Még ilyet rendeletben megadni kivel legyél együtt.
A nevető görcsöm után nagysokára sikerült kinyitni a levelet. A név ismerős volt, de arc nem ugrott be róla. Tehát biztosan nem ismerem már jól. Gondolkodtam, hogy megkeresem, de nem nagyon jutottam egyről a kettőre.
A színházban nem hallottak róla, amit kicsit csalódottan vettem. Most nincs kiindulási pontom, nem tudom hol keressem. Na nem mintha fel akarnám vele venni a kapcsolatot, de azért tudni akarom, hogy mégid kicsoda ez az ember.
Eldöntöttem, hogy edzőterembe megyek. Kell, mivel a farkasnak nem tetszett, hogy a karjaim gyengébbek a szokásosnál. Elszalaszottam a kitűnő prédát ez miatt. Mondanom sem kell hogy kötelességnek éreztem eljönni edzeni.
Csalódottan vettem tudomádul, hogy bizony nem tudom, hogy hol is kezdjem. Meg kell kérdeznem valakit. Megláttam egy férfit. Csak reméltem, hogy itt dolgozik. Udvariasan megkérdeztem, tud-e segíteni nekem.
Felállt és felém fordult. Végig mért. Tipikus, mint minden férfi. Közelebb lépett, megint végig mért. Meg se rezzentem. Felém nyúlt és lejjebb húzta a felsőm. Benézett a melleimhez. Hmm... ilyennel még nem találkoztam. Tetszik ez a viselkedés. Annak ellenére, hogy mugli, nem is olyan szörnyű.
- Nincs megfelelő erőben. Gyorsan elgyengül! Kicsit formába kell hoznom! - Magyaráztam, rezzenéstelen arccal. Egy gépre mutatott. Odafordultam. Jó lesz szerintem. Mikor visszafordultam megláttam a férfit.
Egy gyors pillantással végig mértem. Arcomra ráfagyott a gonosz mosoly. Egy pillanatra megvillant a farkas szeme. A muglik észre se vennék, de én tudtam, hogy ez van. Oh, az ösztönömet is elkezdte piszkálni. Lehet, hogy le kellene kapnom egy menetre.
- Természetesen. De kérem szólítson Kalestinának. Nem kenyerem a magázás! - Mondtam még mindig gonoszul mosolyogva. Majd belekaroltam. Tetzik ez a férfi. Meg kellene ismernem, akkor is ha mugli, legalább egy kalandra jó lenne. Vagy kettőre...
note: || To: Leonard
Vissza az elejére Go down
Leonard Zorner

Leonard Zorner

Hozzászólások : 17
Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár volt
Tartózkodási hely: : London
Kirendelt pár : Kalestina Tellanora
Avataralany : Sergio Mur
Karakterlap : The Killer
Karakterzene : X Ray Dog - Dethroned

Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple EmptyCsüt. 12 Feb. 2015, 23:32Leonard & Kalestina


She is mine

Micsoda idióták dolgoznak a minisztériumban! Meg akarják szabni, hogyan éljem az életem? A röhögőgörcs kerülget komolyan mondom! Tehetnek egy szívességet! Elmehetnek a pokolba! Engem csak ne utasítgassanak!
Már jó ideje az asztalanon pihent az a bizonyos levél, amit kaptam. Még fel sem bontottam. Nem tud érdekelni! Vagyis lassan kezd felülkerekedni rajtam a kíváncsiság. Na jó egye fene! Nem lesz tőle semmi bajom, ha kibontom. Maximum röhögök egy jót!
Hm...a neve ismerős, de nem ugrik be ki lehet ez a nő. Mindegy is! Tud még várni! Van nála sokkal fontosabb dolgom is! Egyetlen mozdulattal égettem el a papírt. Gonosz mosollyal az arcomon figyeltem, ahogy hamuvá ég.
Hamarosan az edzőterem felé vettem az irányt. Útközben megejtettem még egy kávét. Nem kéne vele rombolnom magam, de hát a muszáj nagy úr! Amúgy is unalmas napnak nézünk elébe, mint mindig. Kész röhej, ahogy a nagydarab zsíros nők próbálnak fogyni, de ha hazamennek zabálni kezdenek.
Egy kis edzés rám fért. Felfrissített. Örültem, hogy végre van egy kis időm rá és nem kell hallgatnom a női nyafogásokat. Miután végeztem leültem az asztalomhoz a papírmunkát megcsinálni. Gyorsan végeztem. Firkálgatni kezdtem egy papírfecnire. Alig kezdtem el egy hangra lettem figyelmes. Egy nőére.
Nagyon jó! Megint egy panaszkodó nőszemély, aki nem bír magával ráadásul még bunkó is. Kihúztam magam, majd felálltam és felé fordultam. Rosszabbra számítottam, de kellemesen csalódtam. Ez a nő meglehetősen jól néz ki. Végigmértem. Ez valószínűleg neki is feltűnt.
Közelebb léptem hozzá. Újra végigmértem. Komolyan nem értem ezt a nőt! Formás hátsó, jó mellek! Vagyis mindjárt leellenőrzöm! Kicsit meghúztam a felsőjét, majd belenéztem. Mit is rejt ez a csomag...Hm...formás..sőt! Egész jó!
- Szép! - mosolyodtam el gonoszul - Nem értem minek kellene ezeket még jobban fejleszteni, de legyen! Az ott! - mutattam az egyik gép felé.
Míg ő arra pillantott lehúztam magamról a pólómat. Kíváncsi leszek a reakciójára, bár nem várok egyelőre semmit tőle. Mikor visszafordult arcát fürkésztem, miközben karom nyújtottam felé, hogy belém karoljon.
- Odakísérhetem a hölgyet? - érdeklődtem. Mi tagadás csinos ez a nő! Nem vagyok az a nagy ismerkedős típus, de ha már itt van, akkor miért ne?

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Kalestina & Leonard - Killer couple Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kalestina & Leonard - Killer couple   Kalestina & Leonard - Killer couple Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kalestina & Leonard - Killer couple
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Bárhol, bármikor-
Ugrás: