| Lenne kedved játszani velem? | |
|
+13Luna Lovegood Melissa Blackburn Lavender Brown Minna Levy Clara Flowers Corey Whitlock Sophia McAllister Molly Weasley Philippe Noir Victoria Camila Noir Ginny Weasley Jayden Hollins Kimberly Williams 17 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Allison Black
Hozzászólások : 30 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Marcus Flint Avataralany : Krysten Ritter Karakterzene : https://www.youtube.com/watch?v=ZDpmksEfxy8
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Szer. 08 Júl. 2015, 15:55 | |
| Helló, ha valakit érdekel, még van foglalható játékom, csak küldj egy pm-et. | |
|
| |
Caterine Riverstone
Hozzászólások : 15 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Könyvtár Avataralany : Hayden Panettiere ¥ : Nem, akkor sem...
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Szer. 08 Ápr. 2015, 09:57 | |
| Reggelt
Egy darab, lassú játékot keresek.
Cat | |
|
| |
Hermione J. Granger
Hozzászólások : 3 Vér : Mugliszületésű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Draco Malfoy Avataralany : Emma Watson
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Szomb. 04 Ápr. 2015, 22:20 | |
| Szívesen eladnám az első játékomat, aki kéri írjon PMet | |
|
| |
William Roy Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 6 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Hugrabug 7/5 lány Avataralany : Orlando Bloom Karakterzene : The Lord of the rings ¥ :
| Tárgy: William Roy Hétf. 02 Márc. 2015, 21:12 | |
| Hali Ha szeretnétek velem játszani, akkor rendelkezésetekre állok | |
|
| |
Luna Lovegood
* : Hozzászólások : 16 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Dougie Waters Avataralany : Evanna Lynch Karakterlap : "You are just as sane as I am."
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Hétf. 02 Feb. 2015, 10:21 | |
| Valakinek lenne kedve összefutni Lunával? | |
|
| |
Melissa Blackburn Mardekár/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 97 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Znakharka Avataralany : Leighton Meester Karakterlap : Δ She is the Darkness Karakterzene : Δ So Cold ¥ : "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live."
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Csüt. 22 Jan. 2015, 21:00 | |
| Vihető vagyok egy körre. (: | |
|
| |
Lavender Brown
* : Hozzászólások : 12 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxford Kirendelt pár : Anthony Goldstein Avataralany : AnnaSophia Robb Karakterlap : készülőben ¥ :
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Szomb. 27 Dec. 2014, 19:49 | |
| Nekem is kiadó az első játékom, ha valakit érdekel! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Hétf. 22 Dec. 2014, 10:55 | |
| Első & második játékom eladó, küldj baglyot |
|
| |
Minna Levy Mardekár/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 6 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Griffendél 7/6 fiú Avataralany : Ginny Gardner Karakterlap : Wrong house or wrong life? ¥ :
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Hétf. 15 Dec. 2014, 21:14 | |
| | |
|
| |
Clara Flowers Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 25 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jason Derrick Howell Avataralany : Nadia Esra Karakterlap : Pretty Little Rebel ¥ :
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Pént. 12 Dec. 2014, 19:20 | |
| No, akkor jönnék én is, még van eladó játékom, vágj hozzám egy baglyot - persze nem szó szerint, még szegény állat, vagy a szegény fejed meg talál sérülni -, szinte bármire kapható vagyok. | |
|
| |
Victoria Camila Noir Boszorkány
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Wisin ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Csüt. 11 Dec. 2014, 00:28 | |
| Victori Camila Flores játékra készen áll Még van pár hely! Ha esetleg kalandra vágysz! | |
|
| |
Corey Whitlock Mardekár/6. évfolyam
* : Hozzászólások : 4 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Griffendél 6/4 lány Avataralany : Alexander Ludwig Karakterlap :
Ha színház az egész világ, én akarom kezelni a süllyesztő ajtaját. Karakterzene : We can make the world stop
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Csüt. 04 Dec. 2014, 20:51 | |
| Na kérem, vihető vagyok egy játékra. Baglyot nekem és megbeszéljük a részleteket. | |
|
| |
Sophia McAllister Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 14 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Andrew Tyler Avataralany : Adelaide Kane ¥ :
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Csüt. 04 Dec. 2014, 20:08 | |
|
A hozzászólást Sophia McAllister összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 06 Dec. 2014, 10:10-kor. | |
|
| |
Molly Weasley
* : Hozzászólások : 30 Vér : Aranyvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : Odú Kirendelt pár : Artur Weasley Avataralany : Julie Walters Karakterlap : It’s my life! Karakterzene : Pál Dénes - A széltől is óvsz ¥ :
| |
| |
Ginny Weasley Griffendél/5. évfolyam/Hajtó
* : Hozzászólások : 14 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Harry Potter Avataralany : Bonnie Wright Karakterlap :
Ez lennék én
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Kedd 02 Dec. 2014, 13:26 | |
| | |
|
| |
Philippe Noir Rúnaismeret tanár
* : Hozzászólások : 132 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár volt anno Tartózkodási hely: : Anglia Roxfort többek közt Kirendelt pár : Victoria Camila Flores Avataralany : Luke Evans Karakterlap : Birth of a killer Karakterzene : I am a monster ¥ :
"Those whom the gods wish to destroy, they first make mad!"
"The secret side of me. I never let you see. I ceep it cage, but I can't control it."
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Vas. 23 Nov. 2014, 11:06 | |
| Hello mindenkinek! Bevállalok pár játékot. Bátran lehet jelentkezni, nem harapok, legfeljebb gondolatban! Garantálom, hogy egyben maradsz! | |
|
| |
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Szomb. 22 Nov. 2014, 08:41 | |
| Ha lenne kedved játszani bárhol, bármikor dobj egy üzenetet. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Pént. 21 Nov. 2014, 19:10 | |
| Akinek van kedve játszani vágjon hozzám egy pm-t. | |
|
| |
Ginny Weasley Griffendél/5. évfolyam/Hajtó
* : Hozzászólások : 14 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Harry Potter Avataralany : Bonnie Wright Karakterlap :
Ez lennék én
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Csüt. 20 Nov. 2014, 22:27 | |
| Szívesen játszom bárkivel, bárhol, csak egy Pm az ára |
|
| |
Jayden Hollins Mardekár/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 15 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Jade Glouster Avataralany : Alex Pettyfer Karakterlap : One of the Hollins boys...
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? Kedd 11 Nov. 2014, 15:06 | |
| Akkor ide is írnék és újból játékra jelentkeznék, írjon pm-et nekem, akinek van kedve hozzá | |
|
| |
Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Lenne kedved játszani velem? Kedd 11 Nov. 2014, 12:09 | |
| Ha unatkozol, ha játszanál, de nincs kivel. (: | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lenne kedved játszani velem? | |
| |
|
| |
| Lenne kedved játszani velem? | |
|