|
|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Szükségem lenne... | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Allison Black
Hozzászólások : 30 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Marcus Flint Avataralany : Krysten Ritter Karakterzene : https://www.youtube.com/watch?v=ZDpmksEfxy8
| Tárgy: Re: Szükségem lenne... Vas. 21 Jún. 2015, 00:31 | |
| Üdv megint, most azért írok, mert a napló topikba szeretném a nevemet kérni, hogy addig is legyen hova alkossak, míg várok. Előre is köszönöm. Ally | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Nymhadora Tonks Csüt. 29 Jan. 2015, 13:40 | |
| Christiannak és nekem is jól jönne egy reag sablon előre is köszönöm |
| | | Allison Black
Hozzászólások : 30 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Marcus Flint Avataralany : Krysten Ritter Karakterzene : https://www.youtube.com/watch?v=ZDpmksEfxy8
| Tárgy: Re: Szükségem lenne... Szer. 10 Dec. 2014, 00:44 | |
| Szeretnék egy reag sablont kérni, sötétkékben vagy más sötét színben, ami illik a sötét kékhez. Köszönöm szépen. | |
| | | Clara Flowers Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 25 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jason Derrick Howell Avataralany : Nadia Esra Karakterlap : Pretty Little Rebel ¥ :
| Tárgy: Re: Szükségem lenne... Hétf. 08 Dec. 2014, 14:52 | |
| Megköszönném, ha valaki adományozna nekem egy aláírást! | |
| | | Ginny Weasley Griffendél/5. évfolyam/Hajtó
* : Hozzászólások : 14 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Harry Potter Avataralany : Bonnie Wright Karakterlap :
Ez lennék én
| Tárgy: Re: Szükségem lenne... Szer. 26 Nov. 2014, 20:18 | |
| Én is szeretnék egy jó kis reagsablont kérni. Előre is köszönöm. | |
| | | Victoria Camila Noir Boszorkány
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Wisin ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| Tárgy: Re: Szükségem lenne... Vas. 23 Nov. 2014, 14:48 | |
| Én szeretnék aláírást és reagsablont | |
| | | Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Szükségem lenne... Kedd 16 Szept. 2014, 10:57 | |
| Itt igényelhetsz, kérhetsz a karakterednek aviképeket, aláírást vagy reagsablont. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szükségem lenne... | |
| |
| | | | Szükségem lenne... | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|