| Játszótárskereső | |
|
+18Alyssha Hackett Gavin Guile Znakharka Chantall Cordice Luna Lovegood Kalestina Tellanora Marcus Flint Quentin Chamberlain Josh King Lorraine Warren Lili Nenil Lisa Turpin Rosalinda Passion Serena Wright Helena Goldlion Albus Dumbledore Lilyanah Strongheart Admin 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rosalinda Passion Hollóhát/7. évfolyam/Hajtó/Animágus
Hozzászólások : 99 Vér : Félvér Iskolai ház : Hollóhát Kirendelt pár : Oliver Wood Avataralany : Emily Bett Rickards
| Tárgy: Játszótárskereső Pént. 16 Aug. 2013, 16:55 | |
| | |
|
| |
Serena Wright Mardekár/6. évfolyam
Hozzászólások : 45 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Ritchie Coote Avataralany : Blake Lively
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Pént. 16 Aug. 2013, 18:26 | |
| Sziasztok! Mivel jelenleg reagokat várok, ha valaki akarna játszani itt vagyok | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 20 Aug. 2013, 00:24 | |
| Nos... Ki is kapható egy játékra? |
|
| |
Hozzászólások : 45 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Ritchie Coote Avataralany : Blake Lively
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 25 Aug. 2013, 19:52 | |
| Szia én kapható vagyok | |
|
| |
Lisa Turpin Hollóhát/6. évfolyam
Hozzászólások : 101 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hollóhát Kirendelt pár : Eric Dragneel Avataralany : Jenna-Louise Coleman
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Hétf. 26 Aug. 2013, 18:50 | |
| Első játékom kiadó, avval a hátulütővel, hogy még nem tudok túlzott aktivitást ígérni egy-két hétig. :/ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Hétf. 26 Aug. 2013, 21:11 | |
| Sziasztok, nincs valami izgi? Írjatok. buli vagy valami egyéb? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 27 Aug. 2013, 09:03 | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szer. 28 Aug. 2013, 17:10 | |
| Na valaki egy játék? aki akar írjon privit!! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Csüt. 29 Aug. 2013, 10:27 | |
| Valakinek lenne kedve velem játszani? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Csüt. 29 Aug. 2013, 10:51 | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 01 Szept. 2013, 13:51 | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 08 Szept. 2013, 18:12 | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 10 Szept. 2013, 21:51 | |
| Valaki esetleg egy játékot? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Csüt. 12 Szept. 2013, 20:00 | |
| Első játékom kiadó. Akinek netalán kedve támad hozzá, az dobjon meg egy PM-mel, vagy valamilyen módon jelezze. |
|
| |
Rosalinda Passion Hollóhát/7. évfolyam/Hajtó/Animágus
Hozzászólások : 99 Vér : Félvér Iskolai ház : Hollóhát Kirendelt pár : Oliver Wood Avataralany : Emily Bett Rickards
| Tárgy: Játszótárs kerestetik! :D Pént. 13 Szept. 2013, 20:35 | |
| Valaki... bárki... csak egy játékot vele... Ha fiú vagy, és nem vagy nagyo csúnya, Rose simán bevállal egy menetre... Ha okos vagy, akkor tudsz vele beszélgetni... Ha lány vagy, és elébe állsz, megátkoz... Kviddics? Hát persze! Ő Rosalinda Passion ET-je : https://hogwarts.hungarianforum.net/t187-rosalinda-passion | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Laurel Domus Szomb. 14 Szept. 2013, 17:07 | |
| Ki akar velem játszani?? Bárki...akárki :DDD aki igen az írjon nekem egy pm-et köszike |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szomb. 14 Szept. 2013, 20:59 | |
| Esetleg, valaki egy játékot, velem? Ígérem, nem harapok... Nagyot! Aki szívesen játszana velem, PM-ben elkaphat. |
|
| |
Lili Nenil Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 191 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Anglia, Roxfort Kirendelt pár : Terry Boot Avataralany : Hayley Mcfarland Karakterlap : Here I am Karakterzene : The last dance
One day ¥ : "Aki nem tud csodálkozni, elámulni az -hogy úgy mondjam- halott, és szeme kialudt!"
"Not all who wonder are lost!"
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Hétf. 16 Szept. 2013, 17:03 | |
| Valaki játszana velem egyet? Kérlek! Akinek van kedve írjon! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szer. 25 Szept. 2013, 20:21 | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szomb. 05 Okt. 2013, 18:27 | |
| Uhh... hát nem elfogadtak? *-* (szegény admin még nem tudja, kit szabadított ide ) Nos, akkor fel is avatnám magam, ha jelentkező is lenne rá *-* |
|
| |
Lorraine Warren Számmisztika tanár/Démonűző
Hozzászólások : 41 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Számmisztika tanár, démonűző Kirendelt pár : - Avataralany : Vera Farmiga
| Tárgy: Játszótárskereső Csüt. 10 Okt. 2013, 19:42 | |
| Számmisztika tanárnő várja órára diákjait! Ha azonban a számok helyett inkább a démonok, és a misztikumok érdekelnének, nem probléma... Sőt! Exdémonvadász tanár néni játékokra eladó korlátlan számban!! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 22 Okt. 2013, 19:54 | |
| Sziasztok! Játszótársat keresek ha van kedved játszani írj nyugodtan :3 | |
|
| |
Josh King Mardekár/7. évfolyam/Metamorfmágus
Hozzászólások : 125 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár (Metamorfmágus) Kirendelt pár : Sally-Anne Perks Avataralany : Michael David Cummings
| Tárgy: Josh King Kedd 22 Okt. 2013, 21:26 | |
| Ééééééééééééééés Igen! Én is eladó vagyok! :'D | |
|
| |
Quentin Chamberlain Hollóhát/4. évfolyam
Hozzászólások : 10 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hollóhát, tanul Kirendelt pár : Rosemary Jane Peverill Avataralany : Jake Short
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 29 Okt. 2013, 00:17 | |
| Helló Én is szeretnék játszani, ha valakinek esetleg lenne kedve dobjon meg egy privát üzenettel ^^ | |
|
| |
Josh King Mardekár/7. évfolyam/Metamorfmágus
Hozzászólások : 125 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár (Metamorfmágus) Kirendelt pár : Sally-Anne Perks Avataralany : Michael David Cummings
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 17 Nov. 2013, 23:01 | |
| Sziasztok. Szeretnék játszani valakivel valamit. Mindenre nyitott vagyok. Ha van kedve valakinek akkor dobjon rám egy privát üzennetet | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játszótárskereső | |
| |
|
| |
| Játszótárskereső | |
|