| Játszótárskereső | |
|
+18Alyssha Hackett Gavin Guile Znakharka Chantall Cordice Luna Lovegood Kalestina Tellanora Marcus Flint Quentin Chamberlain Josh King Lorraine Warren Lili Nenil Lisa Turpin Rosalinda Passion Serena Wright Helena Goldlion Albus Dumbledore Lilyanah Strongheart Admin 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 03 Dec. 2013, 18:35 | |
| Valakit elrabolhatok egy játékra? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Csüt. 26 Dec. 2013, 10:37 | |
| Egyetlen játékom - idő hiányában többet most nem vállalok - kiadó!^^ Ismerkedős, lapos játékokat nem igazán szeretnék kijátszani:DD Aki kapja, marja!:DD Vállalom a kezdést:P |
|
| |
Marcus Flint Minisztériumi dolgozó/Kviddicsező
Hozzászólások : 14 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : minisztériumi dolgozó, kviddicsjátékos, Mardekáros volt Kirendelt pár : Hestia Jones Avataralany : Keanu Reeves
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szer. 15 Jan. 2014, 12:35 | |
| Amennyiben valakinek van kedve, nyitott vagyok 1 (max. 2) játékra... | |
|
| |
Lili Nenil Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 191 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Anglia, Roxfort Kirendelt pár : Terry Boot Avataralany : Hayley Mcfarland Karakterlap : Here I am Karakterzene : The last dance
One day ¥ : "Aki nem tud csodálkozni, elámulni az -hogy úgy mondjam- halott, és szeme kialudt!"
"Not all who wonder are lost!"
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Pént. 31 Jan. 2014, 19:52 | |
| Valaki egy játékra? Mivel most visszatértem beválalnék egy, maximum kettőt. Aki szeretne írjon. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 02 Feb. 2014, 18:36 | |
| Üdv! Lenne kedve valakinek egyet játszani? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szer. 05 Feb. 2014, 17:29 | |
| Álohá! Én még kapható vagyok játékra, szóval nyugodtan írjatok, esetleg az előttem szólok is jöhetnek, akár többen is lehetünk egyszerre |
|
| |
Kalestina Tellanora Halálfaló/Illuzionista/Animágus
* : Hozzászólások : 142 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Halálfaló Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Leonard Zorner Avataralany : Bree Turner Karakterlap : A bed fairy tale Karakterzene : Where is the edge
Suddenly ¥ : "It's always the dark things with you never the light!"
"Színpad az egész világ, s színész benne minden nő és férfi!"
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 16 Feb. 2014, 11:15 | |
| Üdvözlet! Valaki lenne kapható egy játékra? Aki igen írjon! Nem harapok! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 23 Feb. 2014, 19:42 | |
| Sziasztok! Első - és második, esetleg harmadik - játékom kiadó. Ha valakinek van kedve egy szeszélyes, kissé antiszoc oroszlánnal játszani, dobjon egy PM-et. De azért ne tolongjatok ám! |
|
| |
Lilyanah Strongheart Griffendél/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 113 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Mardekár 5/6 fiú Avataralany : Molly C. Quinn ¥ :
| Tárgy: Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén visszatért! Pént. 02 Május 2014, 18:24 | |
| Üdv Földlakók, itt Lilyanah Strongheart, és jelentem, visszatértem! Hosszú idő telt el, mióta játszottam. Azóta a babérjaimon ücsörögtem - pontosabban a játékaimon, amikre azóta sem kaptam választ, én pedig, kérem szépen, eluntam a várakozást. Úgyhogy hölgyeim és uraim, ismét kapható vagyok egy - esetleg kettő...na jó, nem bánom, akár három játékra is! Remélem, néhányan bátorkodtok majd írni PM-et ennek a csökönyös vén szamárnak, aki szánja-bánja - na meg veri a fejét a falba -, de sajnálatos módon, az elmúlt, várakozással teli hónapok alatt kissé elszokott a játéktól, de igyekszik majd visszazökkenni! Úgyhogy, ha netalántán lennének jelentkezők, az ET-met >>itt<< találjátok. Lilyanah kilép! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Anthony Goldstein Pént. 02 Május 2014, 18:39 | |
| Kapható vagyok egy játékra Szóval bátorság hölgyeim!! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Pént. 02 Május 2014, 21:29 | |
| Nos én is szabad vagyok még egy-két játékra, nyugodtan keressetek meg! |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Luna Lovegood
* : Hozzászólások : 16 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Dougie Waters Avataralany : Evanna Lynch Karakterlap : "You are just as sane as I am."
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Kedd 10 Jún. 2014, 09:57 | |
| Szia! Én szívesen játszanék veled | |
|
| |
Chantall Cordice Hugrabug/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 98 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Kirendelt pár : Christian Bloodworth Avataralany : Malese Jow
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Pént. 27 Jún. 2014, 23:18 | |
| Sziasztok! Nos.. mivel a drága párom sajnálatos módon eltűnt, vagy ha van is, akkor csak nagyon ritkán, így szeretnék egy játszótársat magamnak. Szóval, ha esetleg kedvet kaptál volna, hogy játssz velem egyet, akkor írj egy PM-et, egy-két napon belül biztosan válaszolok | |
|
| |
Znakharka Hollóhát/7. évfolyam/Bejegyzetlen animágus
Hozzászólások : 31 Vér : fél Iskolai ház : sámán Kirendelt pár : Melissa Blackburn Avataralany : Pierre Brice
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szomb. 19 Júl. 2014, 21:50 | |
| Tiltott rengeteg? Jól hangzik. Megyek ha nem baj. (ha baj akkor is. ) | |
|
| |
Gavin Guile Auror/Tanársegéd/Animágus
Hozzászólások : 54 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Auror, Tanársegéd, Animágus Kirendelt pár : Calliope C. Caillebotte Avataralany : Roo Panes
| Tárgy: nincs Rengeteg Szomb. 19 Júl. 2014, 22:42 | |
| Kedves Znakharka! Úgy látom más nem szól, ezért megteszem én: az a Tiltott Rengeteges dolog már több, mint fél éve volt. Valamiért ezt a topikot fordított időrendi sorrendben adja be, ezért az új keresésekhez át kell kattintanod a 3. oldalra. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - És ha már itt vagyok: Mint mindig, eladó játékra mind az öt karakterem! (megalkotási sorrendben, nem "elsősorban vele, aztán vele és vele szeretnék játszani" sorban ) - Albus Dumbledore - Helena Goldlion - Rosalinda Passion - Lorraine Warren - Gavin Guile Ha szeretnél valamelyikkel játszani, Gavinnak írj privát üzit, mert vele vagyok fent a legtöbbet most, ugyanis vele van játékom. Szép estét mindenkinek! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 20 Júl. 2014, 16:39 | |
| Hello! Valakinek van kedve játszani? PM-ben megtalálsz! Puszi: Cor |
|
| |
Josh King Mardekár/7. évfolyam/Metamorfmágus
Hozzászólások : 125 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár (Metamorfmágus) Kirendelt pár : Sally-Anne Perks Avataralany : Michael David Cummings
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Hétf. 21 Júl. 2014, 12:40 | |
| Én is kapható lennék egy pár játékra, az aktivitásom igények szerint változtatható, bár én örülnék most egy kis aktív játéknak. Ha akarsz egy olyan valakivel játszani aki a karakteredben felteszi a legnagyobb kérdéseket, és összezavarja, akkor én vagyok az embered Egyébként meg: Mindenki bűnös, csak még nem tudják! | |
|
| |
Josh King Mardekár/7. évfolyam/Metamorfmágus
Hozzászólások : 125 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár (Metamorfmágus) Kirendelt pár : Sally-Anne Perks Avataralany : Michael David Cummings
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Csüt. 24 Júl. 2014, 00:35 | |
| Ottalvós Buli? Josh Soha sem hagyná ki a dolgot! Ott a helyem! :DDD (Kérlek vegyetek fel oda ) | |
|
| |
Alyssha Hackett
* : Hozzászólások : 8 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hollóhát Avataralany : Miranda Kerr
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 27 Júl. 2014, 21:02 | |
| Az első játékom szabad! Bármire vevő vagyok, az ellenségeskedéstől a... másig is. Csak minél hamarabb! | |
|
| |
Daiyu Qian
* : Hozzászólások : 43 Vér : Aranyvérű (ő nem tud róla) Iskolai ház : Mardekár Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Tanner N. Hue Avataralany : Liu Yifei Karakterlap : Egy testben két lélek Karakterzene : "I became insane with long intervals of horrible sanity." ¥ : 錢黛玉
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Vas. 27 Júl. 2014, 21:23 | |
| Én megfelelnék? | |
|
| |
Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| |
| |
Caterine Riverstone
Hozzászólások : 15 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Könyvtár Avataralany : Hayden Panettiere ¥ : Nem, akkor sem...
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Szer. 20 Aug. 2014, 11:02 | |
| Sziasztok, lenne kedve valkinek egy rövidke játékra, úgy hogy szombattól keddig nem leszek gép közelben? Szóval ha úgy jön ki lenne benne egy kis szünet?köszönöm el leszek egy darabig | |
|
| |
Jayden Hollins Mardekár/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 15 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Jade Glouster Avataralany : Alex Pettyfer Karakterlap : One of the Hollins boys...
| Tárgy: Re: Játszótárskereső Hétf. 10 Nov. 2014, 19:31 | |
| Sziasztok, ha valakinek lenne kedve játszani velem, írjon, túl sok szabadidőm van:D | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játszótárskereső | |
| |
|
| |
| Játszótárskereső | |
|