Vendég Vendég
| Tárgy: Thjalf Osberg Szomb. 24 Aug. 2013, 13:11 | |
|
THJALF OSBERG || THJALF || 15|| AXL ROSE
Teljes név: Thjalf Tuomas Osberg Születési idő: 1981. november 10. Születési hely: Finnország, Lappföld, Rovaniemi Élőhely: Anglia, London Pálca: 10 és egynegyed hüvelyk, diófa, főnixtoll - mag Foglalkozás: diák
Ilyen vagyok....
Hajam vörösesbarna, szemeim kékek. Aránylag magas vagyok, testem izmos is egy csöppet. Általában fekete pólókat - trikókat hordok, valamint farmernadrágot - ha éppen nem talárban kell járnom. Szeretem a fekete színt. valahogy hozzátartozik az egyéniségemhez. Sokan azt mondják kedves vagyok, meg jószívű, viszont ingerlékeny. Ezzel egyet is értek, sokszor volt már problémám emiatt, hogy könnyen feldühítettek. Egyszer majdnem ki is csaptak, de végül sikerült megúsznom a dolgot. A eszem miatt is sokan szeretnek. Rengeteg dolgot sikerült megoldanunk barátaimmal a találékonyságomnak köszönhetően.
Az én történetem....
Lappföld finn részén születtem, Rovaniemi városában. Már egészen kicsi koromban, az átlagnál jóval korábban megmutatkoztak mágikus képességeim. Két hónapos voltam, mikor levitációt alkalmaztam Ericen, a kutyánkon. Szüleim - akik szintén varázslók - ekkor nagyon megörültek. Ám tíz éves koromban a családom úgy döntött, hogy szerencsét próbál Angliában, így költöztünk Londonba. Nem egészen egy év múlva érkezett egy vörös pecsétes boríték a Roxfortból, melyben közölték, hogy felvételt nyertem az iskolába. Ekkor kezdődött a nagy bevásárlás: pálca, tankönyvek, talár, üst stb. Még egy hóbaglyot is kaptam. Ő jelentette nekem akkor a legnagyobb örömöt. Az iskolában a Teszlek Süveg a Hollóhát házba osztott be, szüleim velem együtt örvendeztek. Az angol nyelvet ekkor már anyanyelvi szinten beszéltem. Sokan kiközösítettek finn származásom miatt, ám végül szerencsére rengeteg barátra leltem. Sőt, másodikos koromban még a házam kviddics-csapatába is bekerültem, én lettem az egyik hajtó. Jelenleg már ötödik évemet taposom a Roxfortban. Ez idő alatt sokszor megszegtem a szabályokat, gyakran kijártam a Tiltott Rengetegbe. Ott valahogy minden olyan csendes, nyugalmas. Szeretem az erdőt. Hagriddal voltak is nézeteltéréseink ez miatt a múltban, de mára jóban vagyunk, mint mindenkivel. Engem mindenki kedvel. És most nem akarok nagyképűnek tűnni, de ez így van. Na jó, a mardekárosok talán annyira nem táplálnak irántam baráti érzelmeket, de mindenki más igen. A jegyeim jók, sőt! Általában kiváló vagy várakozáson felüli értékelést kapok, de néha becsúszik egy - egy elfogadható vagy hitvány jegy is. Év végén persze csak az előbbi jegyek jöhetnek szóba. Valószínűleg ezért is kerültem a Hollóhátba - az eszem miatt.
|
|