KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Melissa & Jayden - Secrets? Delivered....

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Melissa Blackburn
Mardekár/7. évfolyam
Melissa Blackburn

* : Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Tumblr_n5qhwy1BtD1rrlcp5o1_250
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Znakharka
Karakterlap : Δ She is the Darkness
Karakterzene : Δ So Cold
¥ :
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live."
Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Tumblr_n8z42k1Bvv1qd3s2ro2_r1_500

Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Melissa & Jayden - Secrets? Delivered....   Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... EmptyPént. 14 Nov. 2014, 21:11

Jayden & Melissa

Töprengve szemléltem az ágyamra terített felsőket, eltűnődve rajta, melyik illene jobban a mai kis találkámhoz, mellyel egy hetedéves, hollóhátas srácot ajándékoztam meg. Kifejezetten romantikus volt a fiú, emellett pedig dühítően naiv és szentimentális, így nem szándékoztam rögtön letörni lelkesedését, pedig nem volt túl bonyolult kilogikázni, hogy a szórakozáson kívül semmit sem keresek nála. Rajta kívül mindenki tudta ezt. Halványan elmosolyodtam a gondolatra, ma végre én is megtapasztalhatom, hogy valóban olyan jó-e az ágyban, mint mondják. Hosszú, fáradságos munkámba került, legalább három randit kellett átvészelnem Madam Puddifoot ócska és undorítóan giccses kávézójában, így erősen tudtam ajánlani kedvesemnek, hogy ne okozzon csalódást. Nem szeretem, ha a munkám kárba vész, a tartozást pedig így vagy úgy, de mindig behajtom.
Egyszerű, fekete csipkés melltartót viseltem, az egyszerűség híveként ezt a darabot vadítóbbnak találtam bármilyen másik ruhadarabnál, és eddig nem is volt panasz ízlésemre. ( Nem kétséges, hogy ezután sem lesz.)  
Pár percnyi gondolkodás után végül egy mozdulattal visszahajítottam az egyik felsőt a ládámba – mely természetesen tértágító bűbájjal volt ellátva -, majd lehuppantam az ágyra, hogy karcsú alakomat a kellően visszafogott, mégis idomaimat kihangsúlyozó blúzba bújtassam. Mozdulatomat a hátam mögött felhangzó lépések zaja szakította meg. Pár másodperc múlva, anélkül, hogy hátrafordultam volna, tudtam, hogy az illető fiú és engem keres. A lányok halk sugdolózása, a határozott léptek egyértelművé tették, hogy nem egy dühös lány akarja számon kérni rajtam barátja hűtlenségét. Mert az sem kerülte el figyelmemet, hogy a titokzatos idegen dühös, mérhetetlenül dühös.
Mikor megszólalt, elmosolyodtam, előre vártam, mi lesz ebből, de továbbra sem fordultam hátra. A blúzt pedig, amit eddig a kezemben szorongattam, lassan lábaimra terítettem, azt a benyomást keltve, hogy éppen készülöm felvenni azt, bár jelenleg eszem ágában sem volt több ruhába burkolózni.
- Nem te fogod megmondani, hogy mit csináljak – mondtam nyugodtan, negédes mosolyra húzva kirúzsozott ajkaimat.
A nyugalom ilyen helyzetben csak tovább szítja a düh tüzét, nekem pedig jelenleg nem állt érdekemben megfékezni a lángokat. Mikor el akart fordulni, macskaügyességgel ugrottam fel és ragadtam meg a karját, hogy magam felé fordítsam őt. Kissé oldalra biccentettem a fejem.
– Vagy talán nem tetszik, amit látsz? – biggyesztettem le ajkaimat színpadiasan. Tovább is mentem volna, ha nem szólal meg újra. Szavai hideg zuhanyként értek, de gondolataimnak egyetlen apró jele sem ült ki arcomra. Az ágyhoz lépve magamra öltöttem a blúzt, majd megpördültem tengelyem körül, hogy Jaydennel szemben álljak.
-  Az még nem jelent semmit, hogy találkoztak. – jelentettem ki, bár nem egészen voltam biztos benne, hogy magamat akarom-e megnyugtatni, vagy valóban így látom a helyzetet. Aprót sóhajtottam, és hagytam, hogy fél percre csend telepedjen közénk.
- Semmiképpen sem vonhatunk le elhamarkodott következtetéseket. – Ezt már az agyam mondta, és nem kételkedtem benne, hogy igazam van és jelenleg ez a legtanácsosabb lépés. Ami azt illeti, nem fűlött a fogam hozzá, hogy beleköpjek Antonin levesébe, és ezzel idő előtt távozzak az élők sorából, bár ez esetben még e lehetőség lenne a legenyhébb és legkíméletesebb, amit Antonintól várnék. Neki sosem jelentettem többet egy eszköznél, amivel ugyanolyan durván bánt, mint minden mással az életben, bár különös módon az ágyon kívül mindig tisztelettel viseltetett irántam. Abból pedig, ami a négy fal között, az éjszaka sötétjében történt, reggelre semmi sem maradt.  - Elárulnád, mit szándékozol tenni? – Hangom most először emelkedett meg egy kissé, de arckifejezésem semmivel sem áruét el több érzelmet, mint eddig. Mint egy szobor kőbe vésett vonásai.
Vissza az elejére Go down
Jayden Hollins
Mardekár/7. évfolyam
Jayden Hollins

* : Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... 8rvx3aj35u1ogcdf1i4o
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Jade Glouster
Karakterlap : One of the Hollins boys...

Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... Empty
TémanyitásTárgy: Melissa & Jayden - Secrets? Delivered....   Melissa & Jayden - Secrets? Delivered.... EmptyCsüt. 13 Nov. 2014, 17:48

Melissa & Jayden

Bosszúsan lépkedtem végig a mágikus lépcsőkön. Nagyon reméltem, hogy most nem fognak szórakozni velem, mivel nem volt hangulatom hozzá. Nemrég kaptam egy baglyot az egyik külső besúgómtól, hogy Antonin, Melissa egyik, hogy is mondjam... barátja a Zsebpiszokközben járt és nem épp rövid tárgyalást folytatott Fergius Valdoval, a valamikori Voldemort egyik leghűségesebb követőjével. Sok pletyka keringett arról, hogy a Nagyúr nélkül továbbra is működnek a Halálfalók, tervük pedig, hogy bosszút álljanak és új vezért keressenek. A varázslók többsége nem hitt ebben, de a beavatottak és családjaik tudták, hogy igaz, bár elég sokan szálltak ki és kezdtek új életet a sötétség után, a nyughatatlan, lázongó Halálfalók nem akarják annyiban hagyni, Fergius pedig a főbb indítványozók között van ebben.
Személy szerint én inkább meghúznám magam, mert a Minisztérium megerősödött, valamint számít a további támadásokra. Óriási katasztrófa lenne a lázadásból, ami az én szüleimet és minden olyan varázslót bekebelezne, akinek valaha is volt valami köze a Nagyúrhoz. Senkit nem érdekelne, valójában ki vett részt benne, onnantól csak gyanúsítgatnának és kirekesztenének, de a legfontosabb dolog számomra mégis az, hogy elveszítenénk a befolyásunkat.
A szememen olyan sötét és borús árnyék ült, mint a pincén, ahol az imént haladtam végig. Ha most valaki elém került volna, a tekintetemmel nyársaltam volna fel. Muszáj volt beszélnem Melissával, hogy tartsa vissza a kis barátját, mielött még mindent tönkretesz. Az ő érdekinek sem tett jót ez a mozgalom, el kell ismernie, hogy ez nem történhet meg, úgyhogy azt gondoltam együtt fog működni velem, főleg mivel ő kért meg, hogy figyeltessem Antonint, ami nem épp a bizalomra utal. Igaz, hogy megtehette volna ő is és akkor én most nem keveredtem volna ebbe, de el akarta kerülni a feltűnést, így hozzám fordult. Nem mondhatnám, hogy Melissával barátok vagyunk, de ha nem majdnem olyan lenne, mint én, még annak is mondanám. Sajnos így nem tudok megbízni benne már csak azért sem, mert a saját gondolkodásom alapján a helyében én is bármikor elárulnám magamat. Ettől függetlenül régóta ismerjük egymást és sokszor segítettünk a másiknak, ha szükség volt rá. Mindigis kedveltem őt azért, mert kitartó, magabiztos, okos és mellette még megvan az a tartása, ami csak egy aranyvérűnek lehet. Sok mindenben hasonlítunk és bár szeretünk játszani mindenkivel, kölcsönös tiszteletből ezt egymással nem tesszük meg. Viszont, ha most nem lesz hajlandó segíteni, kénytelen leszek ellene lenni és elöbb bíznék meg benne, mintsem ellenségemnek válasszam, elég veszélyes hozzá.
A klubhelyiségbe belépve gyorsan körbenéztem, de sehol nem találtam, úgyhogy bár kaptam pár megdöbbent pillantást, fogtam magam és felmentem a lányok hálószobájába. Csak néhányan voltak bennt, azok is az ágyon ülve csevegtek, de amint beléptem, elhallgattak. Biztos valami fiúról pletykáltak, de ez engem kicsit sem érdekelt, rájuk sem pillantottam, úgy mentem el mellettük Melissa ágyához. Épp az átöltözés közepén tartott, úgyhogy póló még nem volt rajta. Máskor ki nem hagytam volna egy perverz megjegyzést, de ez esetben fontosabb dolgok jártak a fejemben.
- Megtennétek, hogy egy kicsit kimentek a szobából? - fordultam a többi lányhoz, akik szóhoz sem tudtak jutni, de azért elindultak kifelé. Valószínű, hogy elindul amint kiléptek elindul a pletyka rólunk, de nem törődtem vele. - Öltözz fel, beszélnünk kell.
A hangom kemény volt és érzelemmentes, tudtam, hogy nem örül neki, hogy így rárontottam, de az ő érdekében (is) vagyok itt. Elfordultam, hogy Melissa teljesíteni tudja kérésemet, majd mikor végzett megosztottam vele információimat.
- Tegnap a te Antoninod Fergius Valdoval találkozott és nem hinném, hogy csak egy kis teapartyt tartottak. Szerintem te is tudod, hogy ez mit jelent, innentől már nem csak egy pletyka, amit az ex-Halálfalók terjesztenek, hogy fenntartsák a reményt. - lehet, hogy azt hiszi túlreagálom és Antonint jelentéktelen problémának fogja tartani, de szerintem a srác veszélyesebb, mint amilyennek gondolják. Már régen is fiatalabb kora ellenére nagy ereje és befolyása volt a Nagyúr idejében. 
- Meg kell akadályoznunk, hogy lázadást szítsanak, mert nem fog sikerülni és abba mindenki belebukik. - reméltem, hogy nem kötődik olyan makacsul a barátjához, hogy hülyeséget csináljon.

Vissza az elejére Go down

Melissa & Jayden - Secrets? Delivered....
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jayden Hollins
» Jade & Jayden - Meeting in the Moonlight
» Leonard & Melissa
» Tally&Melissa
» Dougie&Melissa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Roxfort :: Kastély :: Pince :: Mardekár Klubhelyiség :: Hálószobák :: Lányok hálói :: Hetedévesek-
Ugrás: