Luna Lovegood
* : Hozzászólások : 16 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Dougie Waters Avataralany : Evanna Lynch Karakterlap : "You are just as sane as I am."
| Tárgy: Anthony, Lili, és Luna Hétf. 09 Jún. 2014, 16:10 | |
| Már régóta tervezem, hogy leugrok ide, de sajnos az apának végzett kutatásaim lefoglaltak egy időre. Mivel itt a Roxfortban egy csomó lehetőségem van utánanézni ennek-annak, ezért kért meg, hogy segítsek neki a legújabb minisztériumi összeesküvés leleplezésére. Sajnos egyelőre nem halad jól a dolog, de azért szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Meg hát nagyon szeretem az édességeket, és kifogytam a kedvenceimből. Roxmorts utcáin viszonylag rövid idő alatt végigugráltam, hiszem boldog is vagyok, hogy itt lehetek, mert nagyon szeretem a falut. Benyitok a boltba, ami szokás szerint tele van Roxfortosokkal. Néhányan vetnek rám pár pillantást, és a fülem felé mutogatnak. Nem is értem, mi bajuk lehet, amikor a legújabban beszerzett kedvenceimet, a kék színű retekfülbevalóimat viselem. Ez egyébként a rendes retek egy mutálódott változata. Lassan elkezdek sétálni a polcok előtt, hirtelen nem is tudom, miket vegyek. Látok itt néhány hollóhátast, talán odamehetnék hozzájuk, végülis, egy házba járunk. | |
|