KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Benedict Cheekbones Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Benedict Cheekbones Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Benedict Cheekbones Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Benedict Cheekbones Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Benedict Cheekbones Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Benedict Cheekbones Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Benedict Cheekbones Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Benedict Cheekbones Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Benedict Cheekbones Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Benedict Cheekbones

Go down 
SzerzőÜzenet
Benedict Cheekbones
Mugliismeret tanár
Benedict Cheekbones

Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Mugliismeret tanár
Kirendelt pár : -
Avataralany : Benedict Cumberbatch

Benedict Cheekbones Empty
TémanyitásTárgy: Benedict Cheekbones   Benedict Cheekbones EmptySzer. 28 Aug. 2013, 13:12

BENEDICT CHEEKBONES || BEN || 30 || BENEDICT CUMBERBATCH

Teljes név: Benedict Cheekbones
Születési idő: 1966. július 19.
Születési hely: Anglia, London
Élőhely: Anglia, London/Roxfort
Pálca: 14 hüvelyk, galagonya, sárkányszívizomhúr
Foglalkozás: Mugliismeret tanár

Ilyen vagyok....

Kezdjük a külsővel, az egyszerűbb. Hajam göndör, sötétbarna, bár előfordul, hogy vöröses szőkéssé varázsolom. A szemem egy nagyon különleges dolog. "Színváltós", ahogy páran mondják. Kék, zöld, szürke, picit sárga. Attól függ a színe, hogy milyen környezetben vagyok. Mint egy kaméleon. És persze nem hagyhatjuk ki az arccsontomat sem. "Gyönyörű", ahogy mondani szokták. Vagyis inkább különleges, úgy, mint a szemem. Elég magas vagyok, több, mint 180 centi, a cipőméretem meg szerintem senkit nem érdekel. Szinte mindig elegánsan öltözködök, már csak azért sem hordok talárt. Jó nekem az öltöny!
A belsőm már kicsit bonyolultabb. Többnyire fagyos, távolságtartó a természetem, de pár embernek képes vagyok megnyílni. Mivel túl szókimondó és eléggé intelligens vagyok, nincsenek barátaim. Lehet, hogy páran annak tartják magukat, de tévednek. A magány védi meg az embert, nem a barátok. Persze tudok elbűvölő lenni, nagyon is! Imádom elcsábítani a nőket! Illetve volt már kalandom idősebb diákokkal is, ez nyílt titok. Befolyásosságom miatt azonban nem kötnek belém és nem rúgnak ki az iskolából. Ezt nem nézné ki senki Dumbledoreból, ugye? Pedig így van! Meg van kötve a keze, mert tartozik nekem. Megmentettem az öccsét az Azkabantól.

Az én történetem....

Hosszú, nagyon hosszú életem van, de megpróbálom röviden elmondani.
30 éve születtem Londonban, szerencsére nem egy hónappal később, mert akkor már vonatkozna rám is ez a házasodós törvény. De hála Merlinnek júliusban jöttem világra, hogy boldogítsam azt. Mindenki a csodájára járt a szememnek és az arccsontomnak. Más se hallgathattam, csak azt, hogy milyen különleges ember az, akinek ilyen arca van, milyen aranyos, milyen helyes lesz, meg a többi. Nem mondom, hogy nem volt igazuk, de azért akkoriban borzasztóan idegesítő volt. Egyke vagyok, bár volt egy testvérem, de ő halva született. Nem is beszéltünk róla, csak a nagymamámtól tudtam meg, hogy lenne egy Irene nevű nővérem. Nem sok maradt meg ezen kívül a gyerekkoromból, 11 éves korom előttről.
Megkaptam a levelem, ami ugyebár aranyvérűeknél nem nagy dolog, aztán mentünk vásárolni az Abszol útra. Annyira nagyon nem kötött le a dolog, mivel számtalanszor voltam már ott. Egyedül a pálcám vásárlásánál lettem izgatott, mivel régóta szerettem volna már.
És akkor elindult a vonat. Nem nagyon kezdtem el ismerkedni, mint ahogy mások tették, nekem jó volt a magam társasága. A könyveimet olvastam, és gondolkodtam az élet nagy dolgain, mint például hogy hogy repül a repülőgép. Megérkeztünk, csónakáztunk, mindenki csodálkozva nézte a Roxfortot, jöjjön a beosztás. Nem sok, talán 1-2 ember volt előttem a névsorban, így hamar túlestem rajta. Rengeteget gondolkozott a süveg. Mehettem volna Mardekárba a ravaszságom miatt, a Griffendélbe, mert bátorságból nincs hiány, a Hollóhátba, mert az eszem rendkívül gyorsan vág. De hugrabugos lettem, és a mai napig nem tudom, hogy miért. A sárga nyakkendőben jártam végig a hét évet, közben kedvenc tantárgyammá vált a Mugliismeret, elkezdett érdekelni a másik nem, és néhány emberrel közelebbi "barátságot" kötöttem. De olyan igazi barátaim még mindig nincsenek, nem is kellenek.
A Roxfort után sok dolgot csináltam. Számtalan országot bejártam, ahol rengeteg dolgot tanultam mind a muglikról, mind a varázslókról. Aztán pár éve visszatértem Angliába, ahol mugli filmekben színészkedtem. Ez lesz a 3. éve, hogy itt tanítok az iskolában Mugliismeretet, többször fenyegettek kirúgással a diákokkal folytatott viszonyaim miatt, de Dumbledorenak elég volt mindig annyit mondanom, hogy "Megmentettem az öcsédet, ezt ne feledd!", szóval maradtam, bár mindig szúrós szemmel néz rám az öreg.
Céloztam még a befolyásosságomra is, ugye? Ez csupán annyi, hogy segítettem a Minisztériumnak elkapni egy-két fontosabb halálfalót. Ezt csak ők veszik nagyon komolyan.
Vissza az elejére Go down

Benedict Cheekbones
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Benedict & Callie
» Zárt ajtók mögött [Benedict & Aurora]
» Miss Waldorf & Cheekbones professzor
» Miss Mendler & Cheekbones professzor
» Dumbledore és Cheekbones professzorok beszélgetése

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Urak :: Aranyvérűek-
Ugrás: