A skacokkal, a mai napon azt tervezzük hogy barátokat szerzünk. Persze, meg vagyunk így 4-en is de, mi egy banda tagja vagyunk, de már néha unjuk egymást. Nem sokat, szoktunk veszekedni bár ennek megvannak, a maga következményei. Ahogy mindig, is szoktunk szétváltunk, és társakat keresünk természetes, a saját házunkból de lehet akár a Griffendélből. De, sajnos más a helyzet mivel énekelnünk kell, ezért majd később szerzünk barátokat. Láttam, ott az egyik srácot és odamentem hozzá. Az illemet, nagyon is jól tudom hiszen illedelmesen bemutatkoztam neki. Nagyon jól tudom, hogy nem nő..de, nem is vagyok buzi az kissé fura lenne, számomra meg a srác számára.
Szia! A nevem James Diamond- Nyújtottam, felé a kezem még vártam a válaszára. Addig, kicsit a szememmel körbepillantottam mindenkit, és még őt is szemügyre vettem. A srácok ügyesek, de nekem meg van a magamhoz való eszem. Nagyon, szeretném ha jóba lennék, a sráccal és szerintem a többiek is hamar befogadnák. Mondjuk nem, a banda tagja de akkor is. Remélem, szereti a videójátékozást meg, az ilyesmit. Mert, mi azt a srácokkal imádjuk. Vagy itt az ideje annak, hogy mást is kipróbáljunk?