emek - gondoltam magamban, mikor úgy tűnt, maradni akar. - Vicki - konstatáltam egy biccentéssel a köszönését. Évek óta ez megy. Azóta a kis vitánk óta elsőben folyamatosan ez van. Köszönés gyanánt kimondjuk egymás nevét, majd figyelmen kívül hagyjuk a másikat. Kölcsönösen megorroltunk egymásra. Most is, elég volt ránéznem, és azonnal elfogott a hányinger. Rózsaszín köntös, rózsaszín hálóruha, rózsaszín napló, rózsaszín toll... Blöáh. Azt hiszem, hányni fogok. Talán jobb is, hogy nem beszélünk - gondoltam magamban -, egyáltalán miről tudnánk? Ha esetleg találunk is valamit,tuti, nem egyezne a véleményünk. Hogy is mondta mindig apa? Tartsd közel a barátaidat, az ellenségeidet pedig még közelebb. Nem mintha Vicki annyira ellenség lett volna. Az Emma volt. De Emma előszeretettel buzdítja a követőit a piszkálásomra. Így, mikor a közelben van - vagy gyakran akkor is, ha nincs - egy szót sem tudok váltani azokkal, akik esetleg egy kicsit is kedvelik. Ránéztem Vickire - látszott rajta, hogy valami nyomasztja. De mit érdekel az engem? Jelen pillanatban kisebb gondom is nagyobb annál... A tenyerembe temettem az arcomat, hogy erőt gyűjtsek, majd leengedtem a kezem. Elhatároztam, hogy figyelmen kívül hagyom az émelyítően rózsaszín tolla sercegését, miközben undorítóan rózsaszín tintával ír a naplójába.
Egy,rózsaszín köntösbe voltam,és álmosan lecsoszogtam.Megláttam,hogy ott űl valaki és az,a valaki nem,más mint Lily.Emmáék a legjobb barátnőim szinte,mindent együtt csinálunk.Lehet,hogy Lily éppezért haragszik,rám nem nagyon számít.Mikor,leértem csak köszöntem neki. Lily ..-Majd,leültem,mellé és néztem,a tüzet.Jarrettrn,kezdtem el gobdolkodni.Nagyon,elmerühlettem,a gondolotaimba mert látni se,akarom azt a srácot soha,többé.Mit,gondol mit,képzel magáról??Azt,hiszi olyan menő?Na,mindegy elővettem,a naplómat és elkezdtem tovább irni amit abba hagytam.
Lilyanah Strongheart Griffendél/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 113 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Mardekár 5/6 fiú Avataralany : Molly C. Quinn ¥ :
át elmúlt ez a nap is. Álmatlanul hevertem a klubhelyiség egyik kanapéján, a plafont bámulva. Március közepe volt, két hete már, hogy apa...nos, elutazott. Vehetjük így is. Elutazott. Szebben hangzik, és kevésbé fájdalmasan. Ma volt a temetése. Egy könny se sok, annyit sem hullajtottam, amíg kettesben nem maradhattam vele. Akkor egy könnycsepp végig gördült az arcomon, és a sírra pottyant. Mikorra visszajöttem, már késő volt, egy árva lélek sem tartózkodott a klubhelyiségben. Éppen akkor ütötte el az óra az éjfélt. Most, már három órája hevertem itt, anélkül, hogy megmozdultam volna. Néha jót tesz a magány, ezért maradtam idelent. Valahol egy óra elütötte a hajnali hármat. Lábak kopogását hallottam, de nem igazán törődtem vele. Csak annyira fordítottam el a fejem, hogy megnézhessem, ki az. Victoria... Szobatársam. Ő az, aki teljesen rá van akaszkodva Emmáékra. Még elsőben összevesztünk, azóta nem beszéltem igazán vele. Ő túl lányos nekem - igazi cicababa -, én pedig túl fiús vagyok neki. Ilyen egyszerű. Száműztem a fejemből a gondolatokat. Ez a nap apáé, és a vele közös emlékeimé.