|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Chantall & Serena | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Chantall Cordice Hugrabug/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 98 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Kirendelt pár : Christian Bloodworth Avataralany : Malese Jow
| Tárgy: Re: Chantall & Serena Kedd 10 Jún. 2014, 22:15 | |
| Mosolyogva, és egy kevés csodálkozással hallgatom, ahogy a lány magyaráz. Nem hittem volna, hogy valaha is kellemesen csalódom egy mardekárosban. Eddig azt hittem, hogy mindegyik szívtelen alak, ám most rájöttem, hogy mégsem. Örülök neki, hogy még vannak normális mardekárosok. Ahogy befejezi a mondandóját biccentek egy aprót jeléül, hogy értem, majd mosolyogva nézek fel a ragyogó kék szemébe. - Köszönöm a segítséget | |
| | | Serena Wright Mardekár/6. évfolyam
Hozzászólások : 45 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Ritchie Coote Avataralany : Blake Lively
| Tárgy: Re: Chantall & Serena Kedd 10 Jún. 2014, 19:54 | |
| -Persze! - válaszoltam. Jó végre olyannal beszélni aki nem mardekáros és nem ítél el, mert én az vagyok. Elsorolom, hogy mit hol talál, és még plusz információt is mellékelek. Ez a jó oldala mardekárosnak lenni Piton mindig tart egy plusz órát nekünk,és némi plusz infót kapunk a tárgyakhoz. Mi mardekárosok, köztünk a házvezető tanárunkkal, nagyon adunk a látszatra, és szeretnénk lekörözni mindenben a többi házat. | |
| | | Chantall Cordice Hugrabug/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 98 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Kirendelt pár : Christian Bloodworth Avataralany : Malese Jow
| Tárgy: Re: Chantall & Serena Kedd 10 Jún. 2014, 19:27 | |
| Egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy felém nyújtja a lány a könyvet, majd kissé hezitálva, de a kötet felé nyúlok, majd elveszem tőle. - Köszönöm szépen - mosolygom rá kedvesen, majd elköszönve tőle már fordulnék meg, de megtorpanok a mozdulatban, és ismét a lányra emelem a tekintetem. - Meg tudnád mondani, hogy pontosan hol találom meg benne a dolgozatomhoz a dolgokat? - mosolygok kedvesen, és már sorolni is kezdem, hogy pontosan mikre is lenne szükségem. | |
| | | Serena Wright Mardekár/6. évfolyam
Hozzászólások : 45 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Ritchie Coote Avataralany : Blake Lively
| Tárgy: Re: Chantall & Serena Kedd 10 Jún. 2014, 18:36 | |
| Éppen a kedvenc könyvemet lapozgatom, amikor meghallom, hogy valaki éppen hozzám beszél. Felkészülve, hogy valamelyik arrogáns háztársam szólít meg, mivel a többi ház tagjai kerülnek hátrafordulok, azonban, egy alsóbbéves hugrabugost pillantok meg. A lány kedvesen mosolyog rám, ami meglep. Percekig állok kukán, döbbenten, míg valahol az agyam szegletében tudatosul, hogy talán reagálnom is kéne. -Igen persze, én már kiolvastam a könyvet. Itt van tessék - nyújtom át neki egy mosollyal az arcomon. Engem, a közhiedelemmel ellentétben nem igazán érdekel, ki hova tartozik. Nem ítélek a háza alapján. Láthatóan a lány igen, érzékelem a tétovázását, ahogy rám néz. Érthető, az összes többi hátársam fellökte volna és megátkozta volna. | |
| | | Chantall Cordice Hugrabug/5. évfolyam
| Tárgy: Chantall & Serena Kedd 10 Jún. 2014, 18:08 | |
| Mikor belépek a könyvtárba egyből megcsapja az orromat a könyvek kellemes illata. Elmosolyodva, rutinosan veszem az irányt a harmadik sor felé, és kezdem keresni a megfelelő könyvet, amire szükségem van a dolgozatomhoz. Hosszú percekig keresgélem, hátha arrébb került, ám mikor oldalra pillantok meglátom a könyvet egy lány kezébe. Felé fordulok, majd alaposabban végigmérem. Szőke haja gyönyörűen omlik a vállára, és egy tincs az arcába is lóg, ahogy olvassa a könyvet. Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, majd odalépek hozzá, és megköszörülöm a torkom, hogy felfigyeljen rám. - Szia, ne haragudj a zavarásért, de... szükségem lenne erre a könyvre - mutatok a kezében tartott kötetre, és ahogy letéved a tekintetem a talárjára kissé feszülten veszem tudomásul, hogy mardekáros az illető. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chantall & Serena | |
| |
| | | | Chantall & Serena | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |