KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Chantall & Serena Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Chantall & Serena Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Chantall & Serena Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Chantall & Serena Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Chantall & Serena Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Chantall & Serena Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Chantall & Serena Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Chantall & Serena Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Chantall & Serena Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Chantall & Serena

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Chantall Cordice
Hugrabug/5. évfolyam
Chantall Cordice

* : Chantall & Serena Tumblr_lzpr42EPhB1rpivi1o1_500
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Hugrabug
Kirendelt pár : Christian Bloodworth

Chantall & Serena Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chantall & Serena   Chantall & Serena EmptyKedd 10 Jún. 2014, 22:15

Mosolyogva, és egy kevés csodálkozással hallgatom, ahogy a lány magyaráz. Nem hittem volna, hogy valaha is kellemesen csalódom egy mardekárosban. Eddig azt hittem, hogy mindegyik szívtelen alak, ám most rájöttem, hogy mégsem. Örülök neki, hogy még vannak normális mardekárosok.
Ahogy befejezi a mondandóját biccentek egy aprót jeléül, hogy értem, majd mosolyogva nézek fel a ragyogó kék szemébe.
- Köszönöm a segítséget
Vissza az elejére Go down
http://ask.fm/chantallcordice
Serena Wright
Mardekár/6. évfolyam
Serena Wright

Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Ritchie Coote

Chantall & Serena Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chantall & Serena   Chantall & Serena EmptyKedd 10 Jún. 2014, 19:54

-Persze! - válaszoltam. Jó végre olyannal beszélni aki nem mardekáros és nem ítél el, mert én az vagyok. Elsorolom, hogy mit hol talál, és még plusz információt is mellékelek. Ez a jó oldala mardekárosnak lenni Piton mindig tart egy plusz órát nekünk,és némi plusz infót kapunk a tárgyakhoz. Mi mardekárosok, köztünk a házvezető tanárunkkal, nagyon adunk a látszatra, és szeretnénk lekörözni mindenben a többi házat.
Chantall Cordice
Hugrabug/5. évfolyam
Chantall Cordice

Chantall & Serena Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chantall & Serena   Chantall & Serena EmptyKedd 10 Jún. 2014, 19:27

Egy halvány mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy felém nyújtja a lány a könyvet, majd kissé hezitálva, de a kötet felé nyúlok, majd elveszem tőle. - Köszönöm szépen - mosolygom rá kedvesen, majd elköszönve tőle már fordulnék meg, de megtorpanok a mozdulatban, és ismét a lányra emelem a tekintetem. - Meg tudnád mondani, hogy pontosan hol találom meg benne a dolgozatomhoz a dolgokat? - mosolygok kedvesen, és már sorolni is kezdem, hogy pontosan mikre is lenne szükségem.
Serena Wright
Mardekár/6. évfolyam
Serena Wright

Vér : Félvér
Iskolai ház : Mardekár
Kirendelt pár : Ritchie Coote

Chantall & Serena Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chantall & Serena   Chantall & Serena EmptyKedd 10 Jún. 2014, 18:36

Éppen a kedvenc könyvemet lapozgatom, amikor meghallom, hogy valaki éppen hozzám beszél. Felkészülve, hogy valamelyik arrogáns háztársam szólít meg, mivel a többi ház tagjai kerülnek hátrafordulok, azonban, egy alsóbbéves hugrabugost pillantok meg. A lány kedvesen mosolyog rám, ami meglep. Percekig állok kukán, döbbenten, míg valahol az agyam szegletében tudatosul, hogy talán reagálnom is kéne.
-Igen persze, én már kiolvastam a könyvet. Itt van tessék - nyújtom át neki egy mosollyal az arcomon. Engem, a közhiedelemmel ellentétben nem igazán érdekel, ki hova tartozik. Nem ítélek a háza alapján. Láthatóan a lány igen, érzékelem a tétovázását, ahogy rám néz. Érthető, az összes többi hátársam fellökte volna és megátkozta volna.
Chantall Cordice
Hugrabug/5. évfolyam
Chantall Cordice

Chantall & Serena Empty
TémanyitásTárgy: Chantall & Serena   Chantall & Serena EmptyKedd 10 Jún. 2014, 18:08

Mikor belépek a könyvtárba egyből megcsapja az orromat a könyvek kellemes illata. Elmosolyodva, rutinosan veszem az irányt a harmadik sor felé, és kezdem keresni a megfelelő könyvet, amire szükségem van a dolgozatomhoz. Hosszú percekig keresgélem, hátha arrébb került, ám mikor oldalra pillantok meglátom a könyvet egy lány kezébe. Felé fordulok, majd alaposabban végigmérem. Szőke haja gyönyörűen omlik a vállára, és egy tincs az arcába is lóg, ahogy olvassa a könyvet. Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, majd odalépek hozzá, és megköszörülöm a torkom, hogy felfigyeljen rám.
- Szia, ne haragudj a zavarásért, de... szükségem lenne erre a könyvre - mutatok a kezében tartott kötetre, és ahogy letéved a tekintetem a talárjára kissé feszülten veszem tudomásul, hogy mardekáros az illető.
Ajánlott tartalom

Chantall & Serena Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chantall & Serena   Chantall & Serena Empty

Chantall & Serena
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Chantall & Christian
» Chantall & Vicki
» Chantall & Christian
» Karakterkereső
» A kaland típusa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Roxfort :: Kastély :: Ötödik emelet :: Könyvtár-
Ugrás: