Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| Tárgy: A kaland típusa Pént. 19 Dec. 2014, 20:00 | |
| Sziasztok!
Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan jelentkeztetek a kalandra. Most a véleményeteket kérjük, hogy milyen is legyen a játék. Két variáció lehetséges: 1. 'Külön' játék Ez azt jelentené, hogy a kalandon belül létrehoznánk több helyszínt (mivel egy bálról van szó a helyszínek: nagyterem, előcsarnok, folyosók, stb.), és itt párokban vagy kisebb csoportokban játszhatnátok. Mesélő ebben a helyzetben nem lenne, hiszen értelme sem volna. 2. Csoportos játék Itt mindenki egy témába ír, a játékot a mesélő vezeti. Ő írja a kezdőt, majd bizonyos időközönként - általában hetente - ír reagot. A karakterek szabadon mozoghatnak, érkezhetnek párral a bálra, kisebb csoportok is kialakulhatnak, de mivel a mesélő határozza meg a játék eseményeit, bármikor fordíthat a játék menetén, mozgathatja a karaktereket.
Ha mindkét típusú játékra lesz érdeklődés, akkor természetesen mindkettőre lesz lehetőség. Csoportos játék min. 5 főnél indul. | |
|
Victoria Camila Noir Boszorkány
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Wisin ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| Tárgy: Re: A kaland típusa Pént. 19 Dec. 2014, 20:19 | |
| Én mindkettőre szavazok! | |
|
Philippe Noir Rúnaismeret tanár
* : Hozzászólások : 132 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár volt anno Tartózkodási hely: : Anglia Roxfort többek közt Kirendelt pár : Victoria Camila Flores Avataralany : Luke Evans Karakterlap : Birth of a killer Karakterzene : I am a monster ¥ :
"Those whom the gods wish to destroy, they first make mad!"
"The secret side of me. I never let you see. I ceep it cage, but I can't control it."
| Tárgy: Re: A kaland típusa Pént. 19 Dec. 2014, 23:34 | |
| Tudod mi a baj ezzel a csoportos nem csoportos játékkal Jade? Hogy az ber mind a kettőt kipróbálná! Nem tudok dönteni mind a kettő jól hangzik! | |
|
Chantall Cordice Hugrabug/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 98 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Kirendelt pár : Christian Bloodworth Avataralany : Malese Jow
| Tárgy: Chantall Cordice Szomb. 20 Dec. 2014, 11:05 | |
| Én is mind a kettőre szavazok mert szerintem jól hangzik, és mind a kettőt kipróbálnám szívesen | |
|
Arthur Rembrandt
* : Hozzászólások : 25 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Alfonsine Crusader Avataralany : Park Hyun Seok Karakterlap : twintale ¥ : twins.
| Tárgy: Re: A kaland típusa Szomb. 20 Dec. 2014, 13:40 | |
| Mindkettő! | |
|
Alfonsine Crusader Hollóhát/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 18 Vér : Félvér Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Arthur Rembrandt Avataralany : Daria Sidorchuk Karakterlap : Blood is thicker than water
| Tárgy: Re: A kaland típusa Vas. 21 Dec. 2014, 11:03 | |
| Szintén mindkettő. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A kaland típusa | |
| |
|