KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Christian Bloodworth  Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Christian Bloodworth  Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Christian Bloodworth  Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Christian Bloodworth  Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Christian Bloodworth  Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Christian Bloodworth  Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Christian Bloodworth  Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Christian Bloodworth  Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Christian Bloodworth  Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Christian Bloodworth

Go down 
SzerzőÜzenet
Christian Bloodworth

Christian Bloodworth

* : Christian Bloodworth  Tumblr_inline_mw4ljjna2V1sn48br
Vér : Félvér
Iskolai ház : Griffendél
Kirendelt pár : Chantall Cordice

Christian Bloodworth  Empty
TémanyitásTárgy: Christian Bloodworth    Christian Bloodworth  EmptySzomb. 31 Május 2014, 21:26

CHRISTIAN BLOODWORTH || CHRIS|| 15 || LOGAN LERMAN

Teljes név: Christian Bloodworth
Születési idő: 1981. június 1.
Születési hely: Egyesült Királyság, Manchester
Élőhely: Egyesült Királyság, Manchester
Pálca: 11 és fél hüvelyk, égerfa, sárkányszívizomhúr
Foglalkozás: Tanuló

Ilyen vagyok....

Külsőmet illetően annyit, hogy fekete hajam van és mások szerint aranyos arc, ami mögött valami lakozik, valami olyan amit még ők maguk sem tudnak megfogalmazni. Azt mondják álszent kinézetem van, édes a mosolyom, viszont gonosz a vigyorom, igen ez az átlagos véleménynyilvánítás rólam. Belső tulajdonságaimat nehezebb szavakba öntenem, de annyit elmondhatok, hogy mindig a becsületes utat járom, nem keresek kibúvókat, nem kenyerem ellent mondani a becsületemnek. Bátran merem mondani, hogy a normális kategóriába tartozom, akik eddig megismertek még sosem csalódtak bennem.

Az én történetem....

A Bloodworth család legfiatalabbik sarja vagyok, Christian és elkalauzollak most az eddigi leélt 15 évem pár állomására, kicsi szám, de amilyen kicsi annyi dolog történt benne. Kezdjük ott, hogy nem vagyok egyke, így ha magamnak egyedül nem is a testvéreim mindig gondoskodtak arról, hogy sose unatkozzak ebben a boldognak és könnyűnek tűnő, viszont néha a rosszabbik arcát mutató, nehéz világban. Emlékszem, mikor elkezdtem az első évemet az iskolában kicsit izgatott voltam, mert annyi jót hallottam már a Roxfortról, hogy én is részese akartam lenni minden kalandnak amit ez a kastély és környezete nyújtani tud. A süveg a Griffendél házba tett be, igazából ezen sose töprengtem, hogy melyik házba kerülhetek be, akkor még nem ismertem a különböző házakba milyen képességű és tulajdonságokkal rendelkező ifjoncok kerülhetnek be. A süveg először annyit mondott nekem: "Bátorság" Mikor nyolc éves voltam belefutottam pár mugli gyerekbe, akik egy szintén mugli fiút bántottak a parkban. Öten voltak, és úgy tűnt, hogy valami helyi banda volt de a vezetőjük is csak tíz éves volt. Megrögzött cselekvéseik sora mindig a kisebb és egyedül lévő gyerekek zsarolása, fenyegetése volt, amik általában sokszor verekedésbe torkollottak. Rossz volt nézni, ahogy bántották és egyenlőtlennek éreztem a küzdelmet, tudtam ha odamegyek laposra vernek, de nem érdekelt addig is leszállnak a másikról és addig talán el tud menekülni, így azonnal odasiettem és azzal a lendülettel leterítettem a legnagyobb kópét, mire a többi kis srác megszeppenve szaladt el. Hittem, hogy jót cselekedtem még akkor is, ha talán legközelebb én leszek a legújabb áldozatuk. A süveg második szava ez volt: "Fortélyosság" Régebben, mikor a nagyszüleimnél nyaraltam, a nyaralójuk a tengerpartnál feküdt annál jobb helyet egy vakációra el sem tudtam soha képzelni. Egy nap a homokparton sétálgattam, élveztem a napsütést, ahogy a szél meglendítette a fekete hajam... egyszerűen csodásan éreztem magam, de a lábam megbotlott valamiben. Nézegettem, mi lehet ez mert még nem láttam ehhez hasonlót, aztán felvettem és közelről is szemügyre vettem. Egy kagyló volt, csak jóval termetesebb darab, mint a többi. Tovább néztem, fordítottam a helyzetét és egy feliratot véltem felfedezni rajta: "Ki akarsz nyitni? Nézz mélyre és találd meg a páromat." Nem értettem ezt az üzenetet, és be kell vallanom először csak ostobaságnak tartottam ezt az egészet, elakartam dobni azt hittem valaki csak bolonddá akarja tenni az embert. Viszont nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy vajon mit rejthet ez a kagyló ezért inkább magammal vittem és törtem a fejem a felvésett mondaton. Egy pohár vizet kortyolgattam, miközben mindig azon gondolkodtam, hogyan lehetne ezt a különleges dolgot kinyitni, mire beütött egy ötlet olyannyira, hogy a pohár majdnem kiesett a kezemből. Azonnal megragadtam a kagylót és a tengerbe mentem, és elmerültem a türkizkék habokban, majd kitartó és hosszú keresgélés után megtaláltam a másik nagyobb darab kagylót és a felszínre hoztam. Összeütöttem a két kagylót, mire azok egy pillanat alatt kinyíltak. A süveg utolsó szava ez volt: "Tudás" Mindig szorgalmas ember voltam, alapvetően megvan az eszem az élet és a varázslatok terén, talán ez a három tulajdonság az, ami engem a Griffendél házába sodort. A mai napig nyugodtan élem az életem, de ki tudja mit tartogat a holnap.
Vissza az elejére Go down

Christian Bloodworth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Csevegő
» Iason B. Bloodworth
» Luna & Christian
»  Christian & Ravenna
» Chantall & Christian

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Urak :: Félvérek-
Ugrás: