Egy újabb fantasztikus napon vagyok túl, de most tanulás helyett inkább valami mást találtam ki magamnak. Nagyon ritka, hogy nyilvánosan gitározzak az iskolában, most viszont mégis megteszem. A szökőkút mellett lepakolom a kis felszerelésemet: gitár és gitártok, majd egy pengetőt húzok elő a zsebemből. Ezt követően pedig rázendítek egy nótára. Természetesen nem csak gitározok, énekelek is.
Mikor végre már szünet volt gyorsan ki rohantam és a szökőkút felé vettem az irányt. Láttam és hallottam ,hogy egy srác nem biztos, hogy jól ismerem Eric Draagnel-nek hívják talán de nem tudom. Oda leültem az egyik padra és hallgattam ahogy énekel. Hírtelen el kapott a varázs mivel nagyon helyes. Bár.... Kicsit szégyenlősen odaülök mellé Remélem nem haragszol Nagyon kedves lány vagyok így néha barátkozok is amiko olyan kedvem van.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lau és Eric Kedd 17 Szept. 2013, 08:10
A játékomra elég sokan a szökőkút környékére gyűlnek, de a legtöbben csak távolról hallgatnak. Viszont ahogy elnézem az arcokat, tetszik nekik amit csinálok. Egy lány azonban egészen közel ül hozzám és megkérdezi, hogy haragszok-e. Azonnal nemet intek a fejemmel, elvégre miért haragudnék? Nem én vagyok a Roxfort igazgatója, hogy megmondjam hova üljön le. - Csak nyugodtan, Laurel! - szólalok meg, amikor befejezem a dalt. Nem vagyok az a nagy ismerkedő a suliban, de azért felismerek néhány diákot minden évfolyamból. A legtöbbel persze egyáltalán nem beszéltem még, de ha valaki gyakran meghúzódik a háttérben - kukkol - akkor meghall ezt azt. Laurel nevét is innen tudom. - Most pedig egy újabb dal következik... A címe Die Young. Ezután újra elkezdek játszani:
Vendég Vendég
Tárgy: Lau és Eric Szomb. 19 Okt. 2013, 15:29
Mikor éppen befejezte Eric a számot elvegyült a tömeg d én viszont ott maradtam ez nagyon meglepő volt neki, hogy nem csak a gitár és a zene miatt mennek oda hozzá az emberek. Mondd csak ha jól emlékszem téged Ericnek hívnak ugye?Kérdeztem kíváncsian tőle. Nagyon barátságos lány vagyok úgy, hogy remélem a legjobbakat, hogy sikerül vele megbarátkoznom. Tényleg nagyon tetszik a zenéid.Mondtam neki mosolyogva
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lau és Eric Szomb. 26 Okt. 2013, 15:50
Újra beleélem magam a zenélésbe. Szinte teljesen átlényegülök, ahogy játszok. A gitár hangosan szól a kezemben, amihez hozzá jön még a hangom, ami nagyon jó párosítás. Végül elérek a dal végéhez, így válaszolhatok a lánynak. - Igen, úgy hívnak! - bólintok mosolyogva. - És kössz a bókot. Már nem leszek itt sokáig, de ha gondolod beszélgethetünk egy picit, legalábbis, ha ezért vagy itt.
Vendég Vendég
Tárgy: Lau és Eric Szomb. 26 Okt. 2013, 18:21
Nos, igazából nem tudom, hogy miért vagyok Eric mellett... Csak a zenéje érdekel engem? Vagy talán ő maga? Nagyon kedvelem a társaságát így megkérdeztem tőle. -Ha nincs ellenedre veled tarthatnék?Kérdeztem kicsit bizonytalanul bár...kissé megdöbbentette őt ezért dobtam neki egy pénzt a kosárba csak azért, hogy kedves legyek bár...amúgy is az vagyok tehát efelől semmi kétség nincs. -Ha nem baj akkor én most távozok szerintem tudod hol találsz rám! Mondtam neki mosolyogva de azért még a zenéjét meghallgattam...Nem is tudom ezt miért mondtam neki mikor megvártam Ericet...Talán mert valami lenyűgözött benne. Nagyon vonzó volt....Szinte teljesen elvarázsolt engem.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Lau és Eric Szer. 06 Nov. 2013, 21:34
A lány továbbra is rám akaszkodik. Úgy néz ki, akar valamit, de azt még nem mondta meg, hogy mit. - Hát, az az igazság, hogy a szobámba készültem. Oda pedig nem jöhetsz. Biztos tisztában vagy a szabályokkal. - mondom. Érdeklődve nézek rá, amikor pénzt dob a gitártokba. Úgy néz ki, hogy félre értette a dolgot. Lehet azt hiszi, hogy rászorulok... Szavain kissé meglepődök, nem igazán értem, hogy most mi van. Lehet hogy újabb pénzért más szolgáltatást is szeretne? - Bocs, de nem tudom hol keresselek majd! - kiáltok utána. - Illetve, miért kell megkeresnem téged? - már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szeretne tőlem.