|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Astoria Greengrass - Eric Dragnell | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Astoria Greengrass - Eric Dragnell Pént. 07 Feb. 2014, 21:08 | |
| Egész szépek a lány idomai, ráadásul errefelé tart. Így legalább közelebbről is szemügyre vehetem! Hamarosan megáll, majd egy lány hangja szólal meg. Biztos vagyok benne, hogy nekem címezte a kis mondandóját, így hát felnézek rá. - Elég helyes pofid van! - szólalok meg mosolyogva. Ezután egy alapos végigbámulást tartok, tetőtől talpig végigmustrálom, majd hümmögni és bólogatni kezdek. Egész jó az összkép, de azért kicsit még elidőzik a szemem a keblein. - A domborulataid is egész jók. Valódiak? - kérdezem, miközben rámutatok a melleire. Hirtelen az az ötletem támadt, hogy picit felmérgelem a kis csajt, ha már idejött hozzám. |
| | | Astoria Greengrass Mardekár/4. évfolyam
Hozzászólások : 5 Vér : Arany Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Griffendél 5/2 fiú Avataralany : Kaya Scodelario
| Tárgy: Re: Astoria Greengrass - Eric Dragnell Csüt. 06 Feb. 2014, 20:59 | |
| Még jócskán az ősz elején járva az időjárás igen száraz és meleg volt. Nem igazán rajongok a napos helyekért mivel a bőröm túlságosan érzékeny. Nagyon sápadt vagyok ezért úgy nézek ki mint aki az egész életét egy pincében élte le ami részben igaz is mert a mardekár hálókörlete elég közel található hozzá. De a mai nap sugarai még engem is rávettek arra, hogy ne a könyvtárba hanem egy világosabb helyen töltsem a szabadidőmet. A forróságból kifolyólag csak egy fehér rövid ujjú inget és egy fekete szoknyát viseltem. A mellkasomon a nyakkendő lazán lebegett miközben siettem a szökőkúthoz, hogy helyet találjak. Általában ilyenkor hemzsegni szokott a diákoktól akik kikapcsolódni vágynak és ez ma sem volt másképp. Megálltam a tér szélén és szememmel szabad hely után kutattam sikertelenül. Több mint egy percig keresgéltem amikor megakadt a szemem egy fickón aki engem bámult. Elég feltűnően bámulta a melleimet. Megszoktam, hogy utánam néznek ami sohasem zavart de ő már eléggé elbambulva nézett ami kezdett dühíteni. Nagy lendületet véve elindultam felé fa pofával. Majd egy méterre megálltam előtte. -Tudod van arcom is. Ami kissé feljebb helyezkedik el.- jelentettem ki egy gúnyos vigyor kíséretében. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Astoria Greengrass - Eric Dragnell Szer. 05 Feb. 2014, 21:58 | |
| Így kora ősszel igazán gyönyörű napunk van. Meglehetősen meleg van, ráadásul egy kis szellő nyújt nekünk enyhet. Éppen ezért vagyok most is kint és ücsörgök a szökőkút környékén és a csinos lányokat bámulom. Ma nincs kedvem a megszokott sulis gúnyát magamra ölteni, ezért egyszerű farmert és egy fekete pólót vettem fel, a lábamon pedig kényelmes edzőcipő fityeg. Ahogy bámészkodok, meglátok pár egész szép lánykát, akiket szívesen megnéznék alaposabban, mondjuk ruha nélkül. Viszont ilyesmire már annyira nincs lehetőségem, mivel összejöttem Lis-zel. Nem akarom őt megcsalni, se kellemetlenséget okozni neki, de azért egy kis bámészkodás belefér. Azt hiszem... Ahogy nézelődök, egy meglehetősen szép lányra leszek figyelmes, aki kitűnik a többiek közül. Elég alaposan megbámulom, főleg a kebleit. Sajnos rossz szokásom, hogy a tekintetem nem tudom levenni bizonyos testrészekről és így gyakran kínos helyzetbe kerülök, de azért bízom benne, hogy ez most nem az lesz. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Astoria Greengrass - Eric Dragnell | |
| |
| | | | Astoria Greengrass - Eric Dragnell | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |