KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Josh King Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Josh King Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Josh King Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Josh King Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Josh King Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Josh King Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Josh King Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Josh King Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Josh King Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Josh King

Go down 
SzerzőÜzenet
Josh King
Mardekár/7. évfolyam/Metamorfmágus
Josh King

Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Mardekár (Metamorfmágus)
Kirendelt pár : Sally-Anne Perks
Avataralany : Michael David Cummings

Josh King Empty
TémanyitásTárgy: Josh King   Josh King EmptySzomb. 12 Okt. 2013, 22:32

Josh || Spark || 17 || Michael David Cummings

Teljes név: Josh King
Születési idő: 1979 Június 6
Születési hely: Anglia London
Élőhely: Anglia London
Pálca: Tizenkét hüvelykes Sárkányszívhúr Nyírfa
Foglalkozás: Tanuló

Ilyen vagyok....

Külső: Rövid tüskés haj illetve kék szem. Mindig valami furcsa mosolygás van az arcán mint aki éppen azt mondja: - Igen én tettem- Ugyanakkor ha nem veszi észre hogy figyelik sokszor lógatja az orrát és csak bámul kifele a fejéből. Testalkatra szálkás bár nem jellemzően izmos.
Belső: Az utóbbi idők eseményei hatalmas terhet róttak a nyakába amit elég rosszul kezel mivel keresi a bajt amolyan "Viharszem". Bár a barátai és a családja mindennél fontosabb neki, viszont év elején elveszíti mind kettőt, mivel elég sokat változik személyiségileg. Előfordul hogy valahol Roxfort eldugott részében dühöngve üt puszta kezével egy fát. Érzelmileg elég instabil de ha egyszer kitűz magának valamilyen célt az elől nem hátrál meg. Ha felnő szeretne ő is Auror lenni, de tudja hogy a személyisége meg a tanuláshoz való hozzáállása nem teszi lehetővé így eldöntötte hogy saját szakállára fog a későbbiekben dolgozni úgyhogy addig amíg még tart ez az egy év minél többet kell megtudnia SVK-ból illetve az ártásokról. Általában keresi a feltűnést és már idestova 6 éve mindig úgy megy be valahova, hogy annyit mond - Szevasztok népem!- Ha meg valakinek nem tetszik hát akkor kiröhögi rosszabb napjain pedig 4 átkot szór az arcába az illetőnek. Elég jó párbajozó hírében áll bár furcsa hogy elkezdődött a suli és még nem nagyon hallott senki róla...

Az én történetem....

Most komolyan te vagy a 657-dik lány aki utánam érdeklődik... Tudom hogy jóképű vagyok és elérhetetlen és azt is hogy legalább 4 barátnőd unszolására mertél csak idejönni . Persze én elhiszem hogy magadtól és te önálló lány vagy. A baj az hogy tudom hogy azért mondod mert tetszeni akarsz nekem. Hogy miért vagyok ilyen? Milyen volnék? Egoista? Önfejű? Én inkább úgy fogalmaznák hogy színes. Hogy miért? hát kicsi rigó ha már itt vagy és tényleg ennyire érdekel és még nem futottál el akkor megnyerted a lehetőséget hogy elmeséljem neked hogy miért vagyok ilyen amilyen. Remélem elmondod az összes barátnődnek és mindenki erről fog beszélni. Előre közlöm ha valaki a suliból idejön hozzám sajnálni akkor arra rászórom az összes létező rontást amit ismerek, és meg kell hogy mondjam az elég sok. Hol is kezdjem ... Gyerek koromban nagyon jó sorom volt talán nem is tudtam hogy mennyire (leveszi a 3.-ad éves lányról a tekintetét és az égre néz majd hátradől a füvön és mintha az égnek beszélne). Édesapám és Édesanyám is Auror volt . Ők voltak a legjobbak. Ám hat éves koromban anyámat megkínozta az egyik halálfaló és így elmebajjal nyugdíjazták. A dadust elküldte és itt kezdődnek a gondjaim. Ekkor már tudtam arról hogy Metamorf-mágus vagyok ami sokszor rém szórakoztató bár többször inkább veszélyes és túl sok bizalmatlanságot szül. Anyám sokszor indokolatlanul megvert vagy szidott, de tudtam hogy nem az ő hibája hanem azé a halálfalóé aki ezt tette vele. Így kezdtem el a sulit. Imádtam jó volt itt minden azt tehettem amit akartam és amikor akartam, persze arra figyelni kellett hogy sose kapjanak el. Te is hallottál pár esetet ott van a farkasos ügy a Tiltott rengetegben. Nem értem miért tiltott. Persze vérfarkasok meg miegymás de némi sütnivalóval rengeteg izgalmas dolgot lehet ott találni. Bár neked kicsi rigó nem ajánlom mert a végén még bajba kerülsz (Rámosolyog a lányra, de utána visszatekint az égre). Aztán eljött az előző nyár. Édesapámat eltalálta egy bevetés közben egy Halálos átok. Anyám állapota rosszabbodott, így most a Szent Mungóban kezelik. Egyedül töltöttem a nyaramat a rémesen nagy kúriánkban. Nem volt ott más csak a két házi manó. Ti nem is tudjátok értékelni kellőképpen a családot. Örülj neki hogy van valaki melletted. Én nekem most kellett rájönnöm hogy nincs semmi az életemben ami cél lenne. Egyetlen egy dolgot kivéve: és ez drága a Bosszú. (pár perc csönd) Azt szeretnéd hogy újra Trágyagránátot dobjak? Nem fogok az élet növelte a téteket és én tartom a tétet. Kinyiffantom azt a halálfalót vagy ő engem. És ne akarj az utamba állni mert te még nem tudod amit én: nem fontos az eszköz csak az hogy mit érsz el a végén, és talán ezért is osztott a Teszlek Süveg a Mardekár házba. Na asszem most menned kell órára 1 perc és kezdődik a bájitaltanod. Igen Piton le fog cseszni. (gúnyos mosoly)

A hozzászólást Josh King összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Okt. 2013, 00:43-kor.
Vissza az elejére Go down

Josh King
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» London Spooner st. 6/2 King Rezidencia Hestia Jones & Josh King
» Josh & Lau
» Rosalinda Passion & Josh King
» Játszótárskereső
» Josh & Rose

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Urak :: Aranyvérűek-
Ugrás: