KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Margaret Waldorf Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Margaret Waldorf Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Margaret Waldorf Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Margaret Waldorf Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Margaret Waldorf Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Margaret Waldorf Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Margaret Waldorf Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Margaret Waldorf Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Margaret Waldorf Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Margaret Waldorf

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous

Margaret Waldorf Empty
TémanyitásTárgy: Margaret Waldorf   Margaret Waldorf EmptyCsüt. 25 Júl. 2013, 21:35

Margaret Waldorf || Maggiecica || 17 || Leighton Meester

Teljes név: Margaret Waldorf
Születési idő: 1979. 02. 18.
Születési hely: Anglia, London
Élőhely: Anglia, London
Pálca: 12 hüvelyk, rózsafa, szirén pikkely
Foglalkozás: tanuló

Ilyen vagyok....

Nos, azt hiszem, nem kell bemutatkoznom, hiszen engem mindenki ismer. Margaret Waldorf vagyok, a bulik szíve és lelke, az illegális helyek felfedezője, a csínytevés magas fokú művelője és a mersz vagy nyersz játék nagymestere. Azt hiszem, hogy a legtöbb iskolai perpatvar a nevemhez köthető, de nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol rólam.
Mivel ebben a szekcióban a külső tulajdonságaimat kell kiveséznem, ezért nem is szaporítanám tovább a szót. Nos, a külsőm sokakat megtéveszthet, hiszen szép vagyok. Szebb, mint bárki, – Perselus Pitonhoz fel sem érhetek! – akivel valaha csak találkoztam, hiszen a fogaim a fehérek, a hajam gesztenye és lágy Niagara-ként hullik a hátamra. Sok az irigyem. Jó az alakom és nem tagadom – ki is használom, hiszen fő ellenségünket – a férfiakat – csak egy kis fenékriszálással lehet kicsalogatni, otthontalan rejtekükből.
A bensőm milyen? Nos, erről bárki tudna mesélni, aki az iskolába jár. Ravasz vagyok, és kivétel nélkül használok ki bárkit. Könyörtelen vagyok? Nem, az élet az. Bárkin átgázolok, aki az utamba áll vagy csak pillanatnyi fenyegetést jelent, újabb tervemre nézve. Ha kell, egy szemfényvesztéssel mindenkit az ujjam köré csavarok, ugye kapizsgálod már a dolgokat? Bájos mosolyommal még a professzor urat is képes vagyok az ágya mélyébe dönteni, de ssssssssh, ez titok!

Az én történetem....

Londonban születettem, tipikus félvér család gyermekeként. Apámat nem ismerem, már réges rég felszívódott és azt hiszem, nem is hiányzom neki, bár sokszor eltűnődöm rajt, hogy lehet, hogy épp most sétáltam el mellette az utcán. Anyámmal egyébként jól megvagyunk, így, ketten is. Anya az egyik legnagyobb boszorkány ruha export cég fejese. Ő gyártja és MAGA tervezi a PurpleWaldorf ruhákat, hát nem izgi? Bizony, tervező és a leggyönyörűbb ruhákat adja rám. Voltam modell is, de aztán rájöttem, hogy nem sokra megyek vele, hisz az életembe több fűszer kellett, mint holmi majomkodás. Már elsőtől fogva a Roxfortba járok és amikor a süveg kimondta a kígyó szignatúrájú ház, Mardekár Malazár nevét, megörültem. Anyám is mindig hűen támogatta a mardekárosokat és a kviddics csapatukat. Tavaly is jó helyre ment a pénz. A csapat beújított vagy öt új drukkeres cuccot, meg edző felszerelést, seprűket. Anyám még ruhát is akart nekik tervezni, de azt már nem hagyhattam. Képzeld el, mekkora gáz lett volna! Anyám néha túlzásokba esik… Néha.
Még nem volt hűséges társam - csak a volt pasim, Valentin, aki bizony nem volt egy szófogadó típus. Ezért remélem, hogy idén új tagokat üdvözölhetek majd a köreimben, akik benne lesznek az éjszakai, zúzós bulikban. Mondtam már, hogy imádom a bulikat? Szerintem az, hogy jól érezd magad, fontos, másképp, hogy érezné más jól magát melletted, hm? Szeretek csókolózni. Az egyik legjobb dolog a világon, amit leginkább a málnakrémes, bajorpitéhez hasonlítanék. Habár már vagy fél éve nem csináltam a dolgot. Tiszta ciki, egy nyári kalandom se volt az idén, amivel el tudnám szórakoztatni a bennfentes mardekáros csajokat. Hűen emlékszem a körbeülős téli estékre, amikor zöld paplannal a kezünkben szálltunk meg a klubhelyiségben és rizses sütivel tömtük magunkat miközben kibeszéltük Brown Ferrerát meg azt a seggfej Williamet. Chh. Tök mindegy, nem hiányoznak, szokásomhoz híven majd úgy is kitalálok valamit, ezen ne fájjon a fejem. Egy kegyes hazugság mindig jobb, mintha az igazság eltörölné az imidzsedet, nem igaz? Szoktam gondolni a házasságra és a nyugodt évekre, amik öreg koromra várnak majd, de valahogyan sehogy sem tudom magam elképzelni egy karosszékben ülve, lila fonállal a kezemben. Remélem, megkapom majd a céget örökségül…
Van itt ez az új törvény… Én nem is tudom. Megértem, hogy sok tisztavérűt akarnak meg minden, de azért ez már tipikus középkor. Mi az, hogy megmondják kivel álljak össze? És ha én épp a fekete halálfalót választom, akkor mi van? Vagy ha egy szökött fegyencet, bájitaltanárt, igazgatót? Elájulok, de tök mindegy. Majd szólok anyának, ha valami gond adódik. Sok minisztériumi barátnője van, akikkel együtt járnak a szépítő kúrára. Addig is, remélem élvezted élettörténetem, kalandos kis völgyeit. Remélem, hogy a jövőben majd lehetőséged adódik MÉG jobban megismerni!
Puszi, Maggiecica.

Vissza az elejére Go down

Margaret Waldorf
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Margaret Waldorf & Draco Malfoy
» Margaret Waldorf & Perselus Piton
» Margaret Waldorf & Sirius Black
» Sirius Black & Margaret Waldorf
» Margaret Waldorf kisasszony és Sirius Black

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Archívum :: Törölt karakterek előtörténetei-
Ugrás: