|
|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Lakásigénylés | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Philippe Noir Rúnaismeret tanár
* : Hozzászólások : 132 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár volt anno Tartózkodási hely: : Anglia Roxfort többek közt Kirendelt pár : Victoria Camila Flores Avataralany : Luke Evans Karakterlap : Birth of a killer Karakterzene : I am a monster ¥ :
"Those whom the gods wish to destroy, they first make mad!"
"The secret side of me. I never let you see. I ceep it cage, but I can't control it."
| Tárgy: Re: Lakásigénylés Pént. 28 Nov. 2014, 19:06 | |
| | |
| | | Victoria Camila Noir Boszorkány
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Wisin ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| Tárgy: Re: Lakásigénylés Pént. 28 Nov. 2014, 19:02 | |
| Köszönöm | |
| | | Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Lakásigénylés Pént. 28 Nov. 2014, 18:23 | |
| Vicky meg is van. Légyszi azt is adjátok meg, hogy milyen megnevezéssel nyissam meg őket. | |
| | | Philippe Noir Rúnaismeret tanár
* : Hozzászólások : 132 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár volt anno Tartózkodási hely: : Anglia Roxfort többek közt Kirendelt pár : Victoria Camila Flores Avataralany : Luke Evans Karakterlap : Birth of a killer Karakterzene : I am a monster ¥ :
"Those whom the gods wish to destroy, they first make mad!"
"The secret side of me. I never let you see. I ceep it cage, but I can't control it."
| Tárgy: Re: Lakásigénylés Pént. 28 Nov. 2014, 18:18 | |
| Én is kérném magamnak a rendesen megörökölt kastélyt! | |
| | | Victoria Camila Noir Boszorkány
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Wisin ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| Tárgy: Re: Lakásigénylés Pént. 28 Nov. 2014, 14:01 | |
| Én szeretnék egyet! | |
| | | Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Lakásigénylés Pént. 28 Nov. 2014, 13:55 | |
| Itt tudsz magadnak igényelni egy csinos kis lakást. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lakásigénylés | |
| |
| | | | Lakásigénylés | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|