Vigyorogva nyitom ki a szemem hétfő reggel. Általában hülyének szoktak nézni, mert valahogy nem sokan szeretik a hétfőket, de én kifejezett imádom! Felöltözöm, és máris megyek a lányok után reggelizni. Az órák jól teltek, délben a barátnőmmel és egy szobatársammal ebédelek, jó hangulat honolt. De a jó hangulatom csak egy dolognak köszönhetem, és ezt csak a szobatársaimon kívül más nem tudhatja, meg a barátnőm.
Eljött a várva-várt este. Ilyenkor a csajok tudják már, hogy egy 1-2 órára jobban szeretek nélkülük lenni, ugyanis van egy állandó hétfői látogatóm. Már a gondolattól kicsit kiráz a libabőr. Épp zuhanyzásból jöttem vissza, a hajam felgumizva, egy köntös van rajtam. Látom, egyedül vagyok, egy kis pimasz vigyor kíséretével, ledobom a köntösöm magam mellé, és meztelenül állok az ágyam előtt. Nyúlok a testápolómért és lágyan bemasszírozom a finom kókusz illatú krémet a testembe, mert tudom, hogy Carter imádja. Kész vagyok, felveszem a pizsim, ami egy kicsi topból áll, és egy rövid sortból. Leülök a tükrös asztalomhoz, és kiveszem a hajamból a gumit, így a hajam a vállamra és a hátamra hullik -nézem magam a tükörben. Átfésülöm egyszer, azután vissza teszem a fésűt, és felállok. Oda megyek az ágyamhoz és megnézem mennyi az idő. Kilenc óra lesz 10 perc múlva. Utolsó teendőként egy ici pici cseppnyi parfümöt cseppentek a csuklómra, ami az ágy melletti komódon található. Leülök, és átgondolom mi történne, ha egyszer kiderülne a mi közös titkunk mardekáros Carterrel.