| Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! | |
|
+4Kimberly Williams Lisa Turpin Aurora Sinistra Admin 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
* : Hozzászólások : 104 Karakterzene : huss és pöcc ¥ :
| Tárgy: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:05 | |
| Kérek mindenkit, hogy aki továbbra is játszani szeretne az oldalon, az jelentkezzen itt hozzászólásban! Aki ezt nem teszi, az a határidő letelte után - hozzászólásaitól függően - törlésre kerül, vagy átvehetővé válik!
Szóljatok, akinek csak tudtok, ha van az ismerőseitek körében olyan személy, akiről tudjátok, hogy játszik, nehogy kimaradjon! Maradnak:Albus Dumbledore Aurora Sinistra Bellatrix Lestrange Benedict Cheekbones Bill Weasley Daniel Folds Daphne Greengrass Darren Madley Draco Malfoy Eric Dragneel Ginny Weasley Hannah Mikaelson Harry Potter Helena Goldlion Hermione Granger Kimi Williams Lana Winters Laurel Domus Lavender Brown Lili Nenil Lilyanah Strongheart Lisa Turpin Magnus Scabior Margaret Waldorf Michael Corner Perselus Piton Rosalinda Passion Rubeus Hagrid Sarah Mendler Serena Wright Sirius Black Thjalf Osberg Viktor Krum
A hozzászólást Admin összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Szept. 2013, 16:52-kor. | |
|
| |
Aurora Sinistra Asztronómia tanár/Animágus
* : Hozzászólások : 120 Vér : Halfblood Iskolai ház : Ex-Ravenclaw Tartózkodási hely: : Roxfort or London Kirendelt pár : It's really... complicated Avataralany : Lara Pulver ¥ :
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:10 | |
| Aurora Sinistra, Bellatrix Lestrange és Lana Winters tovább boldogítják a Roxfort- és környékének-, valamint a varázslóvilág lakóit!^^
A hozzászólást Aurora Sinistra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Szept. 2013, 17:12-kor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:10 | |
| |
|
| |
Lisa Turpin Hollóhát/6. évfolyam
Hozzászólások : 101 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hollóhát Kirendelt pár : Eric Dragneel Avataralany : Jenna-Louise Coleman
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:12 | |
| Nem szabadultok meg tőlem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:21 | |
| Én is maradni szeretnék. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:21 | |
| Tovább boldogítalak titeket, amennyire időm engedni fogja. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:26 | |
| én is én is maradok, csak szalad az időm, és nyakamon a munka. >< de leszek, ahogy tudok. :3 |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:38 | |
| Ugyan változatlan lassú reakció idővel, de Daniel Folds és Perselus Piton is szándékozik a varázsvilág határain belül maradni. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 17:50 | |
| A hihetetlen, a lenyűgöző, az egyszerűen nagyszerű Eric Dragneel jelentkezik! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 18:32 | |
| Daphne is tovább rontja itt a levegőt |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 20:12 | |
| Laurel Domus megkért, hogy jelezzem ő is marad, de jelenleg telefonról van ééés bajos ide írni. Tehát rá is lehet számítani a továbbiakban! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 20:17 | |
| Draco Malfoy és Darren Madley is maradni kíván az oldalon. |
|
| |
Lilyanah Strongheart Griffendél/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 113 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Mardekár 5/6 fiú Avataralany : Molly C. Quinn ¥ :
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 22:13 | |
| Hehe, nem szabadultok meg tőlem, muhahahah! Hosszú volt ez a hét nekem... xd Szóval, ha lassan reagálok is, mindenképp szeretnék maradni!
A hozzászólást Lilyanah Strongheart összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Szept. 2013, 13:14-kor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 23:00 | |
| Maradok, hiszen ki tudna nélkülem élni? |
|
| |
Serena Wright Mardekár/6. évfolyam
Hozzászólások : 45 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Ritchie Coote Avataralany : Blake Lively
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szomb. 07 Szept. 2013, 23:18 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Activity Check Szeptember 14- 16 Vas. 08 Szept. 2013, 11:25 | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Vas. 08 Szept. 2013, 18:05 | |
| Én is élek |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Vas. 08 Szept. 2013, 18:09 | |
| Maradok |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Vas. 08 Szept. 2013, 22:18 | |
| Egy eltántoríthatatlan Griffendéles sosem adja fel... vagyis továbbra is boldogítom akik vágynak rá |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Hétf. 09 Szept. 2013, 15:22 | |
| Nos, én szeretném, ha mind3 karakterem, azaz Hagrid és Sirius is maradna, csak 7végén nem voltam netközelben na |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Kedd 10 Szept. 2013, 21:49 | |
| Igen, tudom, évezredek óta nem jártam erre, és sokan talán azt sem tudják, hogy ki vagyok, de megpróbálnék visszailleszkedni, szóval maradnék, ha lehetséges |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Szer. 11 Szept. 2013, 13:31 | |
| Most lettem készen a karakteremmel, de maradok! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Pént. 13 Szept. 2013, 16:45 | |
| Bevallom, erről majdnem úgy lemaradtam, mint a borravaló... de továbbra is tervezek maradni : ) |
|
| |
Lili Nenil Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 191 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Anglia, Roxfort Kirendelt pár : Terry Boot Avataralany : Hayley Mcfarland Karakterlap : Here I am Karakterzene : The last dance
One day ¥ : "Aki nem tud csodálkozni, elámulni az -hogy úgy mondjam- halott, és szeme kialudt!"
"Not all who wonder are lost!"
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! Pént. 13 Szept. 2013, 19:48 | |
| Nagyon új vagyok, de maradni akarok és remélhetőleg hamarosan aktívan játszhatok. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! | |
| |
|
| |
| Activity Check - SZEPTEMBER 14-IG! | |
|