|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Dragneel & Winters | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Dragneel & Winters Vas. 01 Szept. 2013, 16:10 | |
| A parfümömre tett megjegyzésén elmosolyodtam. - Kösz. Chanel hamisítvány - nevettem fel halkan - Tíz font volt - vontam vállat. Csöndben haladtunk a bagolyház felé. Az idő csípős volt, nem igazán télies, de már vége volt az indián nyárnak. Az égen lomhán haladtak a halványszürke, nehéznek tűnő felhők, melyeken nem törhetett át a Nap egyetlen sugara sem. - Várom a telet - mondtam, a fiúra nézve, elmosolyodva. Hamarosan előkerült bőrdzsekim belső zsebéből a cigi és egy szálat meg is gyújtottam, majd szívni kezdtem. Hiányzott. Jól esett. - Nem mesélsz magadról? - kérdeztem. - Úgy értem, a családodról, meg... ilyesmi - vontam vállat, újra a cigibe szívva. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Vas. 01 Szept. 2013, 18:05 | |
| Nem igazán értem, hogy mi a baja a parfümmel. Az olcsó cuccok is vannak olyan jók, mint a márkásak. Azonban nem teszek megjegyzést arra amit mond. Inkább hallgatok és próbálok hozzászokni a fényviszonyokhoz. - Szeretem a telet. - mondom. - Szeretek hógolyózni is, illetve hóembert építeni. Ezután észre veszem, hogy rágyújt egy cigire. Már az első slukkot követően kiveszem a szálat a kezéből és egyszerűen csak összeszorítom a kezeim között. A fájdalomra fel sem szisszenek, elvégre farkas vagyok, meg sem kottyan nekem. Miután összemorzsoltam a cigit, eldobom. - Szokj le róla, káros szokás... - mondom. Ha esetleg megfigyelné a kezem, akkor láthatja, hogy sérülésnek nyoma sincs. - Az apám a minisztériumban dolgozik, az anyám pedig herbalista. Konkrétan mi érdekelne? - kérdezem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Vas. 01 Szept. 2013, 18:18 | |
| Én is szeretem a telet. Bár, már egy ideje nem hógolyóztam, vagy építettem hóembert, vagy ilyesmi... csak úgy, magát az évszakot kedvelem. A nevemben is benne van és ez mindig jó érzéssel töltött el, valamiért. Amikor kiszedi a számból a cigit és összemorzsolja, először elkerekedik a szemem, majd összevonom a szemöldökömet. - Ezért optimális esetben ölök - mondom komor ábrázattal, de a szavaiból ítélve nem éri meg rágyújtani egy újabb szálra, mivel valószínűleg azt is összegyűrné. - Lehet, hogy káros és rossz szokás, de én szeretem - vonok vállat. Miközben ezeket mondom, felé fordítva arcomat, észreveszem, hogy a cigi által égetett seb sehol sincs. - Hmm... érdekes - búgom és kérdésére felkapom a fejem. - Hogy tűnt el máris az égett seb? - mutattam a tenyerébe. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Vas. 01 Szept. 2013, 21:43 | |
| Látom a lány arcán, hogy nem tetszik neki amit művelek. Viszont, ha a közelemben akar maradni, akkor jobb ha nem gyújt rá. Szavaira kissé elmosolyodok. - Ahha, képzelem... - válaszolok. - És miért nem támadsz rám ezért? - kérdezem kíváncsian. Nagyon érdekelne, hogy most miért nem tesz semmit. Ezután előadja, hogy ő szereti... Nem tudom mit lehet szeretni azon a büdös valamin. Egyszerűen semmi értelmét nem látom a dolognak. A kérdése viszont kissé váratlanul ér. - Hogy mi? - kérdezem, nem is igazán tudom, hogy miről beszél. - Ja hogy az... Meg vannak a magam titkai, maradjunk annyiban. - mosolyodok el. - A te szüleid mivel foglalkoznak? - érdeklődök ezúttal én a szülei felől. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szer. 04 Szept. 2013, 16:00 | |
| - Azért nem csinállak ki, mert éppen beszélgetünk - vontam vállat egy álszent mosoly kíséretében. Amikor a hülyét adta, a hirtelen eltűnő seb miatt, összevontam a szemöldökömet. Őszintén, nem az érdekelt, hogy hogyan csinálta, hanem az, hogy miért nem mondja el, hogy egy bűbájjal tette... ha azzal tüntette el a friss, égési sérülést. Viszont nem volt kedvem faggatni. Ha nem mondja el magától, akkor nem is érdekel. Gyógyító-bűbájokat én is ismerek, nem kell még csak újat sem mutatnia, teljesen elégedett vagyok azzal, amit én tudok. Amikor a családra terelődött a szó, felsóhajtottam. Kezdődik... - gondoltam és abban reménykedve, hogy a későbbiekben békénhagy ezzel a témával, gyors választ adtam rá: - Anya a Minisztériumban dolgozott, apámnak, aki egyébként mugli, Londonban vannak saját szórakozóhelyei. Bárok, pubok, ilyesmi - meséltem el, a lehető legrövidebben. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szer. 04 Szept. 2013, 16:37 | |
| Kissé elmosolyodok a szavain. - Nem is a beszélgetésért, hanem azért, hogy elvettem a cigidet. - jegyzem meg, de utána már úgyis témát váltunk. Elmeséli, hogy mivel foglalkoznak a szülei, így választ kapok a kérdésemre. Nem is igazán foglalkozok tovább ezzel a témával. - Mit szoktál csinálni, amikor épp nem beteg diákokat kísérgetsz? - kérdezem egy nagy mosollyal az arcomon. - Remélem nem gond, ha érdeklődök mit csinálsz a szabadidődben... Kezdek kíváncsi lenni rá, főleg, hogy csak úgy engedte, megnézzem a kivágott felsője mit rejt. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Pént. 06 Szept. 2013, 21:38 | |
| Ál-gonosz vigyorra húzom a számat. - Majd később számolunk a cigi miatt... - vontam fel egyik szemöldökömet. Kérdésére egy percig sem kell gondolkodnom. Igazából sokmindent csinálok, de csak a legalapvetőbb dolgokat sorolom fel: - Kviddicsezek, olvasok, tanulok, bagózok, iszok, vad dolgokat csinálok és fittyet hányok a veszélyre - nevetek halkan. - Nem, nem gond. Miért lenne? - kérdezek vissza kíváncsi mosollyal az arcomon. - És te? Mivel foglalatoskodsz, amikor nem épp lányok hátsóját akarod felmelegíteni? - próbálok komoly maradni, de szém sarkában mosoly bújkál. Eric kedves fiú, nem úgy tűnik, mint aki szabadidejében pszichopata gyilkosként működne... nem, az nem lehet.
A hozzászólást Lana Winters összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 06 Szept. 2013, 22:23-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Pént. 06 Szept. 2013, 22:21 | |
| Tetszik a mosolya, a válaszára pedig kérdőn nézek rá. Érdekelne, hogy mire gondol, de most csak egy kisebb hülyeség jut eszembe. - Nyugodtan elfenekelhetsz! - szólalok meg. Ezután elmondja mit szokott csinálni. Amikor befejezi a mondandóját, egyszerűen csak megcsóválom a fejem. - A cigiről lemondhatnál... az alkoholt pedig mértékkel... na de, én csak egy senki vagyok, nem mondhatom meg mit, hogyan csinálj. - mondom, majd válaszolok a kérdésére. - Csak azért kérdeztem, mert nem mindenki szereti, ha kérdezősködök... Emlékszem, egyszer láttam egy nőt akinek hatalmasak voltak a mellei. Nos, kíváncsiságból megállítottam és rákérdeztem... amikor meg akartam érinteni, csak hogy kiderítsem, igaziak-e, akkor kaptam egy hatalmas fülest. Ráadásul a táskájától kaptam... Ezt követően elmosolyodok a kérdésén. Köhintek egyet, majd válaszolok is: - Nos, olyankor általában a lányok után koslatok... ééés ha sikerül, akkor meglesem, ahogy éppen öltöznek és hasonlók. Ezen kívül gyakran gitározok. Sajnos a suliban nincs lehetőségem túl sokat gyakorolni, ezért párbajozni csak odahaza szoktam... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Pént. 06 Szept. 2013, 22:32 | |
| Az elfenekelésére szélesen elvigyorodok. - Szeretnéd, mi? Majd még meggondolom, mivel álljak bosszút a cigimért... csak győzd kivárni - mire ezeket a szavakat kimondtam, vad, pajzán képzeletem és gondolataim működésbe léptek és lelki szemeim elé vetítettek egy szürreális képet, amin Ericet előzőleg egy ágyhoz bilincseltem, majd fekete bőrszerkóban, pálcával a kezemben büntetésben részesítem. A gondolatra kaján mosolyra húzódik szám sarka. A cigi és az alkohol említésére körbeforgatom a szemem. Nem. Nekem ez így jó és amíg így gondolom, addig nincs min változtatni. Pont. De emiatt nem fogok vele veszekedni, úgy sem bírnám jobb véleményre bírni, ahogy ő sem engem. A nagymellű nő story-ján felnevettem. - Komolyan? - kérdeztem vissza, könnyeimet törölgetve. Majd a különös hobbija. - Hmm... ez érdekes... - töprengek. - Mást nem csinálsz velük, csak leskelődsz? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 17:59 | |
| Kissé kíváncsi leszek, amikor azt mondja, majd kitalálja mivel áll bosszút. - Nos, ami azt illeti, tényleg nem bánnám azt az elfenekelést... - jegyzem meg mosolyogva. Ezután pedig hatalmas nevetésben tör ki, amikor előadom a kis történetemet azzal a nagy mellű nővel. A kérdésére pedig bólintok egyet, tényleg igaz a történet. - Hát nah, én legalább nem csak megbámultam... más nem mert odamenni hozzá, én pedig kíváncsi voltam. Sajna nem foghattam meg, pedig tényleg nagyon szerettem volna... Ezt követően meglep, hogy nem a gitározás után érdeklődik, hanem a kukkolás az, amivel kapcsolatban kérdez. - Nem volt még rá példa, hogy mást is csináltam volna. Általában csak bámészkodok, de nem egyszer szívesen letepertem volna néhány lányt, csak hát az ugye erőszak... Jobb szeretném úgy, hogy a lány is akarja.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 20:18 | |
| Felvetésére felkapom a fejem és ravaszul elvigyorodom. - Majd egy este megleplek - kacsintok rá. Bár, poénnak gondoltam, nem tudom, mennyire veszi komolyan. Sőt! Azt sem tudom, én mennyire veszem komolyan. Lehet, hogy komolyabban gondolom, mit kellene. - Igen, tényleg, jogos... bátor vagy - mosolygok rá. - A Griffiben lenne a helyed - húzom egy kicsit az agyát és játékosan a felkarjába boxolok. Mintha kicsit csalódott lenne, hogy a másik hobbija felől nem érdeklődöm ennyire. Miután végigmondta, bólintok. - Értem. És végülis így tisztességes - mosolygok rá kedvesen. Eric ilyen, nem fog megerőszakolni senkit. Nem, mintha én arra vágynék, hogy itt és most, letépje rólam a ruhát és, mint valami bestia, rám vesse magát. Oké, hogy a szexet mocskosan szeretem - a whiskey-t meg tisztán -, de azért mindennek van határa. Bármilyen nehéz is elképzelni, ez nálam is így van. - És gitározol is - tettem hozzá. - Régen jó hangom volt - vontam vállat. Azt nem tettem hozzá - már csak abból is kiindulva, hogy nem tetszett neki, hogy rágyújtok -, hogy manapság is énekelek, már csak fürdés közben, és a hangom inkább rekedtesebb, a cigi és a pia miatt. De attól még lehet jó. Nem tudom. - Majd taníts meg gitározni, kérlek - igazából, ez nem parancs volt. Inkább határozott kérés. De mosolyogtam. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 20:42 | |
| Szinte már elkerekedik a szemem a meglepetéstől, amikor azt mondja, hogy majd este meglep. Kissé elkalandozok gondolatban, hogy mit is csinálhatna velem azon az este... Bár ez leginkább egy eléggé perverz kis jelenet, amit magam elé képzelek. - A Griffendélben? - kérdezem hitetlenkedve. - Nem nem! Én jámbor Hugrabugos vagyok, ráadásul nem kedvelem őket túlzottan. Majd lassacskán csak rátér a gitározás témára. Érdeklődve hallgatom, hogy régen énekelt. Legszívesebben már most azzal zaklatnám, hogy énekeljen nekem valamit, de inkább nem teszem meg, mert nem hiszem, hogy rá tudnám venni. - Ami azt illeti, énekelgetni is szoktam. - mondom mosolyogva. - És természetesen megtaníthatlak gitározni, bár nem vagyok az a hű de nagy szám... - mondom, miközben megérkezünk a bagolyházhoz. Nem akarok oda bemenni, éppen ezért az az ötletem támad, hogy a falnál üljünk le. - Esetleg lenne kedved itt a falnak dőlve leülni és úgy folytatni a beszélgetést? - kérdezem kíváncsian. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 22:21 | |
| Kicsit meglepődtem rajta, hogy nem kedveli az Oroszlánokat. Hozzászoktam, hogy a Mardekárosokat nem szeretik. - Végre valaki! - vigyorodok el. - Mármint, aki nem bírja a Griffendéleseket - teszem hozzá. Bár, azt sem mondta, hogy a Mardekárosokat bírja, de az ellenkezőjét sem állította. De velem beszél. Ennek azért örülök. - Jó, nekem nincs alapvetően bajom velük. Inkább csak azzal, hogy azt hiszik, ők az 'elit' - jeleztem ujjaimmal -, már aki. Viszont van néhány Griffis barátom, őket szeretem - bár nem voltak sokan, talán ketten, esetleg hárman. Nem, mintha olyan sok Hugrabugos barátom lenne... vagy úgy unblock: baártom. Mindegy. - Az király - mosolyogtam. - Rocksztrának készülsz? - kérdeztem, nem teljesen komolyan, de olyan hangsúlyban, ha mégis így lenne, ne értse úgy, hogy emiatt esetleg lenézem, vagy megvetem. Erről szó sem volt. Sőt, tényleg királynak gondoltam. - Azt azért nem hiszem... - mondtam arra, hogy nem nagy szám. Nem tudom, miből gondoltam. Amolyan 'női megérzés'. - Persze, üljünk le - mondtam mosolyogva és már a puha, zöld füvön is ültem, törökülésben, hátamat a hideg falnak vetettem. Tényleg hideg volt, a bőrdzsekin keresztül is éreztem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 22:46 | |
| A lány szavaira elmosolyodok. - Leginkább egy ember miatt nem kedvelem őket... Állandóan csinál valamit, amiért pont levonást kapnak, utána meg sokkal többet kapnak jutalmul. Évek óta már csak az megy, hogy az a pápaszemes balek csinált valamit. A Mardiból egyedül Malfoy-t nem kedvelem, de legalább ott egész jó csajok vannak... - jegyzem meg. A rocksztár megjegyzése nagyon tetszik, halkan fel is kuncogok. Amint leülünk közelebb bújok hozzá és átölelem a vállát. - Most, hogy kint vagyunk, mit csináljunk? - kérdezem, miközben a szememet pár pillanatra a dekoltázsán legeltetem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 22:52 | |
| Természetesen tudom, kiről beszél. Nem nehéz kitalálni. Pottert én sem kedvelem túlzottan. Nem, mintha olyan sokat beszéltem volna vele, de nem is vágyom a társaságára. Ő megvan nélkülem, én is nélküle. Történet vége. Azért örültem, hogy Eric egyetért velem, még, ha erről ő nem is tud biztosan. Ahogy átkarol, szemem sarkából nézek rá és látom, hogy tekintete elkalandozik a dekoltázsomra. Lerí róla, hogy tetszik neki, amit lát. És ennek csak örülök. Nem fogom pofonvágni, amiért érdeklődik. Férfiből van - vonzó férfiből -, én meg nő vagyok - csinos -, min is kellene kiakadnom? Szám sarka ravasz mosolyra görbül. - Nem tudom. De, ahogy elnézem, vannak ötleteid... - vonom fel egyik szemöldökömet. - Mik a terveid velem? - térek rögtön a tárgyra. Nem szokásom a kertelés. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Szomb. 07 Szept. 2013, 23:04 | |
| Kissé meglepnek a szavai. Abban biztos voltam, hogy észre veszi, a dekoltázsát bámulom, de mintha korábban nem bánta volna a dolgot. Ráadásul most sem szól meg azért, amit csinálok. - Ötleteim? - kérdezem. - Nem igazán van... miért, szerinted mit tervezek veled? Amíg a válaszát hallgatom, addig elgondolkozok egy picit. Nem igazán tudom, hogy mihez kezdhetnék vele. Elvégre itt ülünk, hagyta hogy átöleljem, a mellét bámulom és most azt várja, hogy eláruljam, mit szeretnék vele csinálni. - Esetleg szívesen megnéznélek kevesebb ruhában... - szólalok meg, miután befejezi a mondandóját. - Bocsi, felejtsd el, csak a kukkoló beszélt belőlem... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Vas. 08 Szept. 2013, 08:11 | |
| Meglepett arcvonásaira el kell mosolyodnom megint. A probléma az, hogy sosem tudom, mire gondol Eric. Hogy valójában mi jár a fejében. Ezért próbálom kihúzni belőle. Eddig kevés sikerrel. Olyan fátyolosan beszél és cselekedetei megragadnak a minimálisnál. Bár, úgy gondolom, fejben tovább megy, de valamiért a valóságban megreked. Nem mondom, hogy zavar, de gondolok Viktorra, akivel bár nem vagyunk együtt, a dolog pozitívan alakul. Csak remélhetem, hogy ez még nem számít és, hogy játszadozhatok egy kicsit, mielőtt komolyabbra fordulna - ha komolyabbra fordul. - Nem vagyok gondolatolvasó - mondom somolyogva. Bár a legilimenciához értek, de most nem akarom használni. Így mennyivel izgalmasabb! - De szerintem te többet is akarnál, mint csak taperolni és nézni - vonok vállat. - Itt hideg van - válaszolok a vetkőzésre. Bár nem vagyok egy stripper, de eléggé liberálisnak vallom magam, így még ezt is bevállalnám. Nagy valószínűséggel. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Vas. 08 Szept. 2013, 16:06 | |
| Szavaira elmosolyodok, illetve kissé meg is könnyebbülök. Azért kicsit kellemetlen lenne, ha egy gondolatolvasóval társalognék... - Nem titkolom... tényleg szeretnék többet is. Bár mivel pasiból vagyok, ezt nem volt nehéz kitalálnod. A megjegyzésére bólogatni kezdek. Tényleg eléggé hűvös van itt, ezért nem lenne jó, ha megfázna. Nem akarom, hogy miattam legyen beteg. - Hát, akkor ebből nem lesz most semmi. - mondom kissé bánatos hangon. - A fejem már nem is fáj. Most, hogy kiderült én mit szeretnék, te is elárulhatnád, hogy te mit szeretnél csinálni. Hátha sikerül valamit kitalálnunk! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Vas. 08 Szept. 2013, 16:18 | |
| Hangjából érzem, hogy igazat mond és tényleg többet akar. Nem titok, én sem ellenkeznék vagy rugdosnám ki az ágyamból. - Ha komolyan gondolod, amit mondasz - nézek a szemébe -, akkor később, amikor bementünk, lehet róla szó. Ha - megnyomom a feltételes módot - tényleg akarsz valamit. - Amikor azonban arra kér fel, mondjam el, én mire gondolok, kissé gonosz mosoly kúszik az arcomra. - Ha elmondanám, belepirulnál - kacsintok rá. Hogy mit akarok? Majd eldől. Minden tőle függ. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Hétf. 09 Szept. 2013, 20:58 | |
| A szavain elmosolyodok, majd bólogatva válaszolok: - Nos, tényleg akarok valamit, de mivel beteg vagyok napoljuk el a dolgot. A következő kijelentése viszont igazán kíváncsivá tesz. Azt hiszi, hogy csak úgy belepirulok bármibe is. Nem is ismer, akkor miért állít ilyesmit? - Oh, szóval belepirulnék... Nah, ki vele, mi lenne az? Nagyon kíváncsi vagyok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Hétf. 09 Szept. 2013, 21:08 | |
| Betegségére bólintok. Azért kíváncsi vagyok, hogy később, pár nap-, vagy egy hét múlva megkeres-e, vagy beszélünk-e még a dologról? És, hogy akkor még nem lesz-e késő? Mert, ha összejön az, amire várok már egy ideje, akkor nem fogok kavarni. Sem Eric-kel, sem mással. Pont. Ilyen vagyok, ha nem vagyok kapcsolatban, akkor elkönyvelhetnének valami kurvának is, de ez teljesen megváltozik, ha valakit kedvelek. Ha valakit megszeretek. - Oké - mondom végül mosolyogva. Amikor kíváncsian néz rám, ravaszul elmosolyodok. - És akkor mi marad arra az alkalomra? - kérdezem, a lehető legkomolyabban, de ajkaimon mosoly játszik. Nem, már csak azért sem mondok semmit. - Inkább megleplek majd... - kacsintok rá. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Kedd 10 Szept. 2013, 16:45 | |
| Úgy tűnik elfogadja a betegséget és nem próbálkozik semmivel. Azt viszont nem árulja el, hogy mi lenne az, amit ő szeretne. Kissé szomorkásan sütöm le a szemem, majd sóhajtok egyet. - Hát jó, akkor ne mondd el... nem szeretem a meglepetéseket, ráadásul kíváncsi természet vagyok. Lehet hogy vénember leszek, mire meggyógyulok és sose derül ki, hogy mit szeretnél. - mondom kissé beletörődve, hogy nem árulja el. - És akkor most mit csináljunk? - kérdezem kíváncsian. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Kedd 10 Szept. 2013, 20:36 | |
| Rosszallóan elmosolyodok, ahogy arról beszél, mennyire tudni akarja, hogy mit 'tervezek' vele. Tényleg úgy tűnik, mint aki ettől elszomorodik. - Na jó... - szánom el magam - de csak azért, mert beteg vagy! - figyelmeztettem, hogy ne örüljön annyira. Hogy meséltem-e már 'pajzán történeteket'? Soha. Én inkább csinálom. De, ha Ericnek ez egyfajta fétise, én aztán nem állok a boldogsága útjába. Megköszörülöm a torkomat. - Egy fekete francia tangában mennék a hálókörletetekbe - kezdem -, zöld inggel. Lenne nálam egy bilincs. De nem az a szőrös! Azzal kisgyerekek játszanak csak... rendes, fémbilincs lenne. Lábujjhegyen osonnék be a szobádba, az árnyakba olvadnék és álmodban az ágyadhoz bilincselnélek. El kell gondolkodnom. Nem azon, hogy mit csinálnék, mert innen széles skálán lehet elmenni a kéjes öröm végéig. De, hogy ezt hogy öntsem szavakba?! Nehézséget okoz. A távolba nézek, úgy folytatom. Szám sarka mosolyra görbül. - Felébresztenélek. Lágy csókokkal, harapásokkal. És, amikor már ébren vagy, tudatában annak, hogy mi folyik a szobádban, először levenném a felsődet, végigpuszilva, harapdálva karmolva a velsőtestedet egészen a férfiasságodig haladnék... - itt rövid szünetet tartottam és figyeltem a reakciójára és, hogy mit szól hozzá. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Csüt. 12 Szept. 2013, 10:45 | |
| Örülök, hogy mégis elárulja mit szeretne. Egy mosollyal nyugtázom a dolgot, majd ez átmegy csodálkozásba. Tátott szájjal hallgatom ahogy előadja mit fog velem csinálni. Amikor elhallgat, észre sem veszem, annyira elmerülök a fantáziálásban. Végül mégis feltűnik a csend, így gyorsan pislogok párat, majd újra "felmérem" a lányt. - Hűűűha. - szólalok meg. - Azt hiszem már várom, hogy meggyógyuljak! - mosolyodok el újra. Ezt követően kiráz a hideg. Úgy néz ki, a betegségem még mindig jelen van és most újabb láz tör rám. Éppen ezért felállok, majd a kezemet nyújtom Lana felé, hogy segítsek neki felállni. - Menjünk melegebb helyre. Azt hiszem újra lázas leszek... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters Pént. 13 Szept. 2013, 14:47 | |
| Miközben mesélek, leginkább magam elé nézek, olykor becsukom a szemem egy-egy pillanatra, hogy magam is elképzeljem a jelenetet és tekintetem néha Ericével is találkozik. A fiú arcáról először elégedettséget olvasok le, majd ez átmegy döbbenetbe. Nem tudom, mire számított, de mesélek tovább. Vagyis, mesélnék, de látom rajta, hogy nem érzi túl jól magát, s ennek rövid időn belül hangot is ad. - Rendben - bólintok rá és hagyom, hogy segítsen felkelni a földről. Miközben elindulunk befelé, már nagyjából megvan, hogyan fog folytatódni a kis - egyelőre - képzeletbeli, szexis találkozásunk. Belépvén a kastélyba, kérdőn nézek a fiúra: - Menjünk egy kihalt folyosóra? - mondjuk, ilyet nehéz találni, annak ellenére, hogy óra van, hiszen a kísértetek sosem alszanak, vagy pihennek, a festmények lakói pedig előszeretettel hallgatóznak. Szó szerint, még a falnak is füle van. - Vagy a szükség szobájába? - kapok észbe. Hát persze! Az lenne a legjobb hely. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dragneel & Winters | |
| |
| | | | Dragneel & Winters | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |