|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Közlemények | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Közlemények Vas. 01 Feb. 2015, 17:08 | |
| Eljött az ideje egy év eleji felmérésnek, mivel az utóbbi időben megint csak lejjebb adott az aktivitásunk és ez ellen próbálunk valamit tenni ebben a hónapban, hogy ismét összeálljon a mi kis aktív közösségünk. Az aktivitás ellenőrzés körülbelül a hónap közepéig fog tartani, pontosabban február 15.-ig és mindenkire vonatkozik. Akkor is jelezzétek nekünk, ha van olyan multi karakteretek is, akivel, akikkel nem szeretnétek maradni, de más karaktereitekkel igen. Tehát, ha maradni szeretnétek velünk továbbra is és gazdagítani a kis csapatunkat, akkor azt ITT tudjátok jelezni nekünk. A másik dolog... A közeljövőben a facebook csoportunkat is frissíteni fogjuk valószínűleg az aktivitás ellenőrzés lezárta után, mivel szükségtelen, emellett szerintem picit zavaró, hogy olyan tagokkal van tele a csoport, akik már hónapok, évek óta felénk se néznek, illetve már nem tagjaik a közösségünknek. Köszönjük a figyelmet. | |
| | | Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Közlemények Csüt. 25 Dec. 2014, 08:42 | |
| Fiúk, lányok, ha mindenkihez megérkezett a bagoly a tudnivalókkal és a kinek örvendetes kinek kevésbé jó hírrel és mindenki elolvasta a rövid leírást, ha még nem, akkor KATT, akkor indulhat is a Bál. Mivel csoportos játékra nem igazán volt jelentkező, így úgy döntöttünk, hogy azt nem indítunk, mivel nem lenne sok értelme, de ha Ti szeretnétek játszhattok persze tübben is, de mesélés meg hasonlók nem lesz, mivel mindenki inkább a külön-külön, páros játékra szavazott. Jó szórakozást kívánok. | |
| Tárgy: Re: Közlemények Csüt. 20 Nov. 2014, 10:48 | |
| Egy kis kikapcsolódás, szórakozás és játék. Amíg egy válaszra vársz vagy épp nem vagy a helyzet magaslatán az írásban, de szívesen eltöltenéd az időd valamivel az oldalon, akkor nyugodtan less be IDE. Remélem hamarosan mindegyik téma felavatásra kerül általatok. Jó szórakozást kívánok! | |
| | | Admin Admin
* : Hozzászólások : 104 Karakterzene : huss és pöcc ¥ :
| Tárgy: Re: Közlemények Csüt. 20 Nov. 2014, 09:35 | |
| Sziasztok! Bizonyára mind észrevettétek, hogy egy ideje kissé elvagyunk csúszva az idővel. Ez a huforum frissítésének és az óraállításnak köszönhető. A jó hír viszont, hogy mindenki be tudja állítani a jó időpontok megjelenítését a következő módon: profil -> beállítások/időzóna, itt csak Budapestet kell kiválasztani és a probléma máris megvan oldva. | |
| Tárgy: Re: Közlemények Kedd 11 Nov. 2014, 13:13 | |
| Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy új játékostárs kereső nyílt a könnyebb, egyszerűbb átláthatóságért, mivel a régiben nagyon sok Vendég poszt volt. Így ha unatkozol és játékostársat keresnél, akkor IDE írj. | |
| | | Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| Tárgy: Re: Közlemények Pént. 19 Szept. 2014, 19:25 | |
| MULTIK! Kedves Játékosok! Akinek van olyan multija, amivel már nem szeretne játszani, írjon egy privát üzenetet nekem. Köszönöm.(: | |
| Tárgy: Re: Közlemények Csüt. 18 Szept. 2014, 07:27 | |
| Talán már észrevettétek, hogy a korábbi karakterkereső az archívumba került. Jade készített nekünk egy csini új keresett sablont, ami a korábbi helyén megtaláltok ugyanúgy a Kellékeknél, a korábbi hirdetéseteket pedig az archívumban a legfelső fórumrészben. így megkérünk mindenkit, hogy aki továbbra is igényt tartana a keresett karakterére, azok dobjanak be egy újabb posztot ezúttal már az újabb sablonnal az újonnan megnyitott Témába, valamint ne féljetek hirdetni. Az nincs benne a Szabályzatba, hogy csak nekünk hármunknak lehet hirdetni az oldalt. Legyetek Ti is segítségünkre. Mi is azon vagyunk a szabadidőnkben, hogy minél átláthatóbbá tegyük az oldalunkat, illetve, hogy valamilyen szinten visszatérjen köreinkbe a színvonal. Köszönjük a figyelmet. (: | |
| | | Gavin Guile Auror/Tanársegéd/Animágus
Hozzászólások : 54 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Auror, Tanársegéd, Animágus Kirendelt pár : Calliope C. Caillebotte Avataralany : Roo Panes
| Tárgy: Mesélős játék Kedd 22 Júl. 2014, 00:00 | |
| Kedves Játékosok! Admini engedélyt kaptam a mesélős játékok bevezetésére. Aki esetleg nem tudná mi az: Csoportos szerepjáték, melyet egy mesélő irányít. A történetet ő szövi, ő dönti el, hogy mi történik a karaktereddel az alapján, ahogyan az viselkedik. Minden kört a mesélő kezd, és utána egy meghatározott, vagy akár határozatlan sorrendben bizonyos határidőn belül kell a játékosoknak írniuk. Itt nem független az írásod, a reagod függ a mesélő történetétől, és a többiek cselekedeteitől. Aki szeretne ily módon játszani, írjon egy privát üzenetet nekem (G. Guile), hogy tudjam, érdemes-e belefogni ebbe az egészbe. Tőletek függően, bővebben hamarosan! Üdv, Gavin | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Hétf. 16 Jún. 2014, 21:00 | |
| Figyelem!
Aki még nem tette az jelezze nekem üzenetben, hogy melyik választható karaktert választotta! Avatarfoglalóba is tessék beírni! Az avatarkép mérete 200×320!!! Már akármekkora gif-et be lehet tenni a profil részbe, mert az oldal automatikusan méretezi.
SZÓKÖZ! SZÓKÖZ! SZÓKÖZ! Több helyen is láttam, hogy nincsenek szóközök. Minden pont, illetve vessző után kell tenni szóközt!
Nem kell ezer szavas hozzászólásokat írni, de azért ne is öt sorral szúrjátok ki a játszótársaitok szemét. Szerintem nem nagy elvárás ha mindenkit arra kérek, hogy azért minimum százötven szóból álljon a hozzászólás. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Pént. 23 Május 2014, 01:38 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje hónap végén jár le:
- Rose Zeller - Lynne Holley
- Terry Boot - Violet Turner
FIGYELEM! Ha nem szólsz, és nem vagy kész időben, automatikusan törlésre kerülsz! | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Pént. 18 Ápr. 2014, 19:14 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje májusban:
Azt remélem mindenki tudja, hogy két hete van mindenkinek megírni az előtörténetét! Az alábbi karaktereknek itt a határideje:
Május 2-án jár le a határidő: - Rose Zeller
FIGYELEM! Ha nem szólsz, és nem vagy kész időben, automatikusan törlésre kerülsz!
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Csüt. 17 Ápr. 2014, 19:45 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje áprilisban:
Azt remélem mindenki tudja, hogy két hete van mindenkinek megírni az előtörténetét! Az alábbi karaktereknek itt a határideje:
Április 14-én jár le a határidő: - Znakharka
Április 24-én jár le a határidő: - Anthony Goldstein
FIGYELEM! Ha nem szólsz, és nem vagy kész időben, automatikusan törlésre kerülsz!
A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 19 Ápr. 2014, 18:17-kor. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Vas. 02 Márc. 2014, 20:48 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje márciusban:
Március 9-én jár le a határidő: - Ravelt Mayere
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Hétf. 27 Jan. 2014, 20:01 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje februárban:
Február 10-én jár le a határidő: - Elsa McQueen - Jonathan Willkinson
Február 14-én jár le a határidő: - Gavin Guile
Fabruár 15-én jár le a határidő: - Calliope C. Caillebotte - Dougie Waters
Február 16-án jár le a határidő: - Astoria Greengrass - Cole Reynolds - Crystal Fonseca - Luna Lovegood
Február 18-án jár le a határidő: - Kalestina Tellanora
Február 19-én jár le a határidő: - Edward Warren
Február 22-én jár le a határidő: - Cassiopeia A. Carlisle
Február 23-án jár le a határidő: - Brittany Reynolds - Calla Darkwood
Február 28-án jár le a határidő: - Elenaor Branstone
A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 17 Ápr. 2014, 19:41-kor. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Vas. 05 Jan. 2014, 14:27 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje januárban:
Január 13-án jár le a határidő: - Astoria Greengrass
Január 16-án jár le a határidő: - Laura Madley - Pansy Parkinson
Január 19-én jár le a határidő: - Roberta Furrier
Január 21-én jár le a határidő: - Romilda Vane
Január 30-án jár le a határidő: - Melissa Blackburn
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Vas. 08 Dec. 2013, 16:41 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje decemberben:
December 15-én jár le a határidő: - Edward Carlisle - Ace Sanburne
December 17-én jár le a határidő: - Alexis Byrd
December 25-én jár le a határidő: - Shane Williams
December 28-án jár le a határidő: - Sally-Anne Perks
December 31-én jár le a határidő: - Marcus Flint
A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Jan. 2014, 19:58-kor. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Vas. 20 Okt. 2013, 15:44 | |
| Előtörténet elkészítésének határideje novemberben:
November 3-án jár le a határidő: - Blaise Zabini - Marina Arm - Zet Cetter
November 15-én jár le a határidő: - Loela Spirit - Renata Hart - Ron Weasley
November 16-án jár le a határidő: - Nymphadora Tonks
November 17-én jár le a határidő: - Sloan Merriweather
November 24-én jár le a határidő: - Nikela Roberts
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Vas. 11 Aug. 2013, 13:12 | |
| FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! Szürke Gandalf (ne, ne nézzetek furcsán) tanácsára módosítunk egy kicsit a pontozáson! A hozott személyért járó 10 pont továbbra is érvényes, de a reagokért mostantól más-más pontok járnak! - ha 7 sortól kevesebb → 0 pont - ha 7-9 sor a hozzászólásod hossza (mivel a 8 sor az alapkövetelmény) → 1 pont - ha több, mint 9 sor → hossztól függően 2-6 pont Korábban is gondolkoztam ezen, de Gandalf véleménye megerősített. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Szomb. 13 Júl. 2013, 21:01 | |
| Kedves tagok! Megkérek mindenkit, hogy kattintson mindennap az oldalért! A baloldalt található chat alatt találtok egy képet, amire kattintva segíthettek, hogy több felhasználó elérhesse az oldalt! Figyelem! A "Click Here to Enter!" gombbal erősítitek meg, hogy az oldalért kattintottatok! http://frpg.gotop100.com/in.php?ref=536 | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: Közlemények Szomb. 04 Május 2013, 19:29 | |
| Fent vagyunk a Merengőn!
Fórumunk pici előzménye olvasható a Merengő Fanfiction oldalon! Hogy történhetett, hogy Albus Dumbledore "áldását adta" a törvényre? Mi is a rendelet pontos megfogalmazása? Kattints IDE és olvasd el! | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Közlemények Csüt. 02 Május 2013, 20:08 | |
| 2013. május 2-án hivatalosan is megnyitottunk!
Nem véletlen ez a dátum, ezzel emlékezünk azokra, akik az 1998. május 2-án életüket vesztették a Roxforti Csatában!
A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 10 Júl. 2013, 22:07-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Közlemények | |
| |
| | | | Közlemények | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |