* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
Tárgy: Re: Harry Potter Pént. 12 Dec. 2014, 12:12
Elfogadva!
Kedves Harry, emlékszem a minap Ginny megemlítette, hogy ki kellene tennie egy hirdetést, hogy vére lássák is ki hiányzik még erről az oldalról. Jó látni, hogy végre megérkeztél. Meg kell hagyni nagy mázlista vagy, hiszen az a személy állhat melletted egész életedben, akit már eddig is szerettél, a barátaiddal ellentétben. Nekik már közel sem lesz ilyen könnyű elfogadni azt, ami ellen nem tudnak tenni, semmit sem. Elnézést a kis késésért, de most már utadra is engednélek. Kívánom, hogy érezd magad nagyon jól közöttünk, ha bármiben segíthetek, akkor nyugodtan zaklass meg üzenetben vagy bárhol. Jó szórakozást!
Harry J. Potter Griffendél/6. évfolyam/Csapatkapitány/Fogó
* : Hozzászólások : 1 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Ginny Weasley
Tárgy: Harry Potter Hétf. 08 Dec. 2014, 06:35
Harry James Potter
Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.
↯Név: Harry James Potter
↯Kor: 16
↯Ház: Griffendél
↯Vér: Félvér
↯Pálca: fája magyal, magja főnixtoll 11 hüvelyk hosszú és kellemesen rugalmas.
↯Foglalkozás:
↯Edevis tükre: Régen a szüleimet láttam benne, azonban amióta éreztem már szellemvilági jelenlétüket ez egészen megváltozott annak ellenére, hogy ugyanolyan fontosak számomra. Ginny-t látnám, hogy boldog, velem van és nem kell többet menekülni.
↯Mumus: Az egész rémálom újraindulása, hogy Voldemort mégis visszatér, de a mumus halott barátok alakját öltené valószínüleg.
↯Veritaserum: Nincsenek titkaim. Többé nincs rájuk szükségem.
This is me
Milyen vagyok én valójában? Ki ne ismerné a hírekből Harry Pottert, akink a nevéhez előszeretettel ragasztják hozzá ’a Kiválasztott’ jelzőt. Ha engem kérdeztek az az idő elmúlt reményeim szerint.Voldemort eltünt és én megint csak egy srác vagyok a tömegből, aki szeretne egy normális életet. Céltudatos vagyok és kitölességtudó, sosem hátráltam meg a kihívások, veszélyek elől. Az utolsó percig hűséges leszek a barátaimhoz és azokhoz, akik kitartottak mellettem minden harcban. Ginny tökéletes lány nekem. Minden apró részletét szeretem és hálás vagyok, hogy ő lett a kijelölt párom, bár nem valószínű, hogy akkor is így alakult volna az élet, ha nem én vagyok Harry Potter.
Külsőre mindenben édesapámra hasonlítok, az egyetlen, ami az anyámé az a szemem színe, ezt természetesen mindenkitől meghallgatom, aki ismerte őket és először találkozik velem. Kiskorom óta szemüveges vagyok, hajam mindig methetelenül és kezelhetetlenül kócosan pihent a fejemen.
Mirror of memories
Azt hiszem mind félünk egy kicsit. A jövőnkről döntenek egy irodában ezzel elvéve a szabad döntés és jövőválasztás minden alapját. Ez azt is jelentené, hogy minden szabadságunkat elveszik? Voldemort előtt nem volt példa ilyen jellegű korlátozásokra, mint egy pár kijelölése, kirendelése. Féltem-e? Természetesen. Mire eljött ez az idő fülig beleszerettem a vörös tincsekbe, aminek az életét először még másodikban mentettem meg a Titkok Kamrájában. Ginny Weasley volt a lány, akiért az életemet is feláldoztam volna, sőt akkor meg is tettem, hiszen a baziliszkusz mérge halálos mindenkire. Egyedül a főnix könnyek hoztak vissza a halál torkából. Most pedig lehet, hogy elveszítem őt, de hogyan engedhetném őt el? A válasz egyszerű sehogy. Nem lenne azonban önző dolog csak azért a Minisztérium ellen dolgozni, mert nekem nem tetszik a döntésük? A helyes és a könnyű út már régen különvált egymástól. Ez azt is jelentené, hogy a boldogságunkról is lemondunk? Már legalább fél órája ülök a hófehér boriték fölött, amire a nevem és a címem volt felírva. Lehet, hogy ki se kellene nyitnom, csak megvárnom a tökéletes időt, már ha az létezik egy ilyen súlyos dologhoz. Pálcám vége szikrázik a lumos varázs segítségével, hogy világosságot adjon nekem a sötétség rejtekén. Halkan felsóhajtok miközben még egyszer megforgatom ujjaim között. Görcsbe rándul a gyomrom ahogy egy hirtelen elhatározásból feltépem a boríték tetejét és kirántom belőle a fehér pergament. Hosszú ünnepélyes megszólítás és bevezető után arany, kacifántos betűkkel olvashattam el a nevet és hirtelen úgy éreztem, hogy az elmúlt fél év minden terhe leszakadt rólam. Ginny. Ő lett az én kinevezett párom, akit feleségül fogok venni, a törvény és a kirendelés értemében. Azonnal lerohanok a klubhelységbe, ahol már látom Hermione-t a kibontott levéllel a kezében. Mielőtt megkérdezhetném, hogy mi áll benne egy vörös lobonc csapódik testemnek és két vékony kar ölel át a nyakamnál. Ösztönösen ölelem át a derekánál és gyengéd csókot lehelek nyakára, hiszen arcát a nyakamba temeti. Valószínüleg mindketten ugyanazon az érzelmi viharon mehettünk át, hiszen egyik szakadékból a másikba zuhantunk volna, ha még egymást is elveszítjük. Hermione irányába fordulunk, aki falfehér, rezzenéstelen arccal mered a tűzre. Egyből tudom, hogy nem az a név állt a pergamenen, amit látni szeretett volna. Amikor melléülök egyből megértem, hogy mi törte ennyire le. Az életét ahhoz kellene kötnie, akit a Roxfortba való belépésünk óta gyűlölünk és megkeseríti az életünket, de főleg az övét a születése miatt. Átkarolom a vállánál és gyengéden magamhoz húzom. -Kitalálunk valamit..-abban a pillanatban megfogalmazódott bennem, hogy hiába vagyok kivételezett helyzetbe ez nem azt jelenti , hogy a többieket is sorsukra hagyhatom.
KIRENDELT PÁR: Ginny Weasley PLAY BY: Daniel Radcliffe