KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Cho Chang Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Cho Chang Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Cho Chang Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Cho Chang Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Cho Chang Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Cho Chang Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Cho Chang Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Cho Chang Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Cho Chang Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Cho Chang

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kimberly Williams
Hugrabug/7. évfolyam
Kimberly Williams

* : Cho Chang Tumblr_n2g9k06Uei1saze6yo10_250
Vér : Mugliszármazású
Iskolai ház : Hugrabug
Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia
Kirendelt pár : Charlie Weasley
Karakterlap : Mirror of memories
Cho Chang Tumblr_n3k0anFO1l1t8z9dxo1_250

Karakterzene : ❥ Egyszer
¥ : Cho Chang Tumblr_mggvcak0TY1rpqiebo7_250

Cho Chang Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cho Chang   Cho Chang EmptyCsüt. 11 Szept. 2014, 10:39

Elfogadva!  

Üdvözlünk az oldalon kicsi pillangó, örülünk, hogy idekeveredtél hozzánk. Cedric már nagyon várta, hogy megérkezz.  Smile  A történeteddel minden rendben, így nem is váratnálak tovább a kis padon. Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok az oldalon. Ha bármire szükséged lenne, csak sikíts.  Wink  
Vissza az elejére Go down
Cho Chang
Hollóhát/7. évfolyam
Cho Chang

* : Cho Chang Cedric-and-cho-o
Vér : Aranyvérű
Iskolai ház : Hollóhát
Kirendelt pár : Cedirc Diggory
¥ : Cho Chang 2wgvmmg

Cho Chang Empty
TémanyitásTárgy: Cho Chang   Cho Chang EmptySzer. 10 Szept. 2014, 18:25

Cho Chang || Cho || 17 || Katie Leung

Teljes név: Cho Chang
Születési idő: 1979, március, 14
Születési hely: Anglia, Southampton
Élőhely: Anglia, London
Átváltozási idő és hely:
Pálca: 9 és 2 negyed hüvelyk, könnyed rózsafa unikornisszőrrel
Foglalkozás: tanuló

Ilyen vagyok....

Ázsia minden jellegzetes vonása megtalálható rajtam annak ellenére, hogy sosem hagytam el Angliát. Szemeim barnák és mandulaalakban húzottak, hajam szögegyenes és fekete.  A súlyommal sosem volt különösebben problémám, mivel ilyen téren mindkét szülőm jó génekkel rendelkezik. 167 cm magas vagyok, ami átlagosnak mondható bár még van esélyem, hogy növök néhány centit.
Öltözködésem egyszerű. Az iskolai egyenruhámat viselem az év nagy részében, ünnepekkor pedig a hagyományos ázsiai stílusú darabokat hordom.
Egy kicsit mindig határozatlan voltam. Sosem találtam igazán a helyemet a világban és a fiúkkal se volt mindig szerencsém. Tiszteletre neveltek a szüleim, viszont vérem miatt sosem hagyták, hogy alárendeljem magamat másoknak. A tanulásban a szüleim nem ismertek elnézést. A vizsgák előtt ellenőrizték a tudásomat, a varázsigéket pedig gyakorolnom kellett. Nem igazán tette őket büszkévé, amikor 11 évesen megérkezett a roxforti levelem, hiszen ez nekik természetes volt.
Cedric mérföldkő az életemben. Mellette kapok levegőt, megszűnik a nyomás és kicsit önmagam lehetek. A szüleimnek pedig semmilyen kifogásuk nem lehet ellene.              

Az én történetem....

A nevem Cho Chang. A Cho a chou szóból származik, ami pillangót , a Chang pedig a szabadot jelent. Ez összességében egy gyönyörű név lenne, ha a chou chang egyben nem melankóliát jelentene kínaiul.
1979-ben születtem Southamtonban. Én sosem láttam a helyet, ahonnan a szüleim eljöttek, mégis sokszor megkaptam, hogy kínai vagyok. Angliát tekintem az otthonomnak, mert szüleimmel ellentétben én alig beszélek kínaiul és ezt ők ugyan sajnálják, de nem erőszakoskodtak, mert nem fogunk visszaköltözni. Legalábbis én biztosan nem.
Szüleim aranyvérűek, így a származásom miatt semmilyen hátrányt nem szenvedtem életem során. Ellenben megválogatták  barátaimat, hogy kivel kerülhetek egy közösségbe és hogy kivel találkozhatok. Egyetlen gyemekükként jobban nem is félthettek volna, hogy letérek az útról, amit megálmodtak nekem. Nem volt több esélyük a javításra, mert nem születhetett újabb gyermekük édesanyám betegsége miatt.
6 évesen vittek először kviddics mecsre és mondanom sem kell, hogy egyből beleszerettem. Az iskoláig azonban a játékkal várnom kellett. 11 éves koromban kaptam meg az értesítőt, hogy a Roxfort tartogat egy helyet a számomra. Nem volt félnivalóm, hiszen a korombeliek, akikkel barátkozhattam mind egytől egyik megkapták a levelet a félvételükről. A legtöbb barátommal együtt kezdhettem az új tanévet.
2 évvel késöbb már a Hollóhát fogója voltam. A kviddics jelentette a fellélegzést a mindennapokból, a kis nyugalomszigetet annak ellenére, hogy nem igazán női sportról beszélünk. A kviddicsnek köszönhetően ismertem meg Marietta Edgecombe-ot, aki késöbb a legjobb barátnőm lett, hiába ellenezték ezt olyan sokan.
Negyedéves voltam a Roxfortban, amikor megismertem Harry Pottert pont egy kviddics meccs miatt. Igazán szimpatikusnak tartottam már akkor is, de Ő láthatóan mélyebb érzelmeket táplált irántam és sokszor viselkedett furcsán, amikor én is megjelentem valahol. Igazán szórakoztató volt, de valamiért mégsem tudtam többként tekinteni rá, nem úgy mint Cedric Diggoryra, aki egy évvel felettem járt. A trimágus tusa előtt ismerkedtünk jobban össze és igan erős vonzalmat tápláltam irányába. A többiekkel ellentétben én nem fordultam Harry ellen, amikor kiválasztotta a serleg. Sokkal inkább sajnáltam őt, mert ez nem csak egy egyszerű sportesemény, amit ép bőrrel megúszhat az ember. Ráadásul olyan fiatal volt.
Akkor jöttem rá igazán, hogy ki mellé is tartozom, amikor a trimágus kupa egyik fordulóján én voltam az a bizonyos személy, aki a legjobban hiányozna Cedricnek.
A hatodik évemet már Cedric oldalán töltöttem és igazán jól éreztem magamat. Jó volt végre önfeledten tartozni valakihez, akivel tényleg önmagam lehetek és nem azon vívódok, hogy vajon jó helyen vagyok-e.
A jövő nem tudom, mit hozhat számomra, de az biztos, hogy készen állok rá.
Vissza az elejére Go down

Cho Chang
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek :: Hölgyek :: Aranyvérűek-
Ugrás: