|
Gyorslinkek
csak egy kattintás
|
|
Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő
Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő
|
Szájhősök csacsogjatok csak | |
|
| Kviddics csapatok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| Tárgy: Re: Kviddics csapatok Vas. 07 Dec. 2014, 17:17 | |
| Kedves Clara! A jelentkezésedet elfogadtuk.(: | |
| | | Clara Flowers Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 25 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jason Derrick Howell Avataralany : Nadia Esra Karakterlap : Pretty Little Rebel ¥ :
| Tárgy: Re: Kviddics csapatok Vas. 07 Dec. 2014, 16:53 | |
|
Terelő
Ház: Griffendél
Miért Téged válasszunk?
Amolyan gurkó-féleség vagyok én magam is. Nem ülök meg egy helyben, néha erőszakos lehetek, és akaratlanul is bánthatok másokat. Ha felingerelnek, igen veszélyes tudok lenni, és bár ezt a posztot hagyományosan nem lányok töltik be, én mégis szeretem, meg erősebb is vagyok, mint átlagosan a többiek.
Miért játszol?
Feszültséglevezetés, dac, ellenszegülés, lázadás, élvezet. Ezek mind-mind közrejátszanak. Imádok repülni, ilyenkor nincsenek gondjaim. Na meg, családom egyetlen tagja sem kviddicsezik, mert hagyományosan utálják, alantasnak tartják. Ez csak még egy plusz indok, hogy nekem miért kell játszanom. Bár a házam csapatba még nem jelentkeztem, nem vagyok ismeretlen a játék terén, mindig is szerettem, az első repülésórám óta még inkább.
| |
| | | Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| Tárgy: Re: Kviddics csapatok Pént. 03 Okt. 2014, 21:24 | |
| Kviddicsválogató!
Figyelem, Diákok! Az idei tanévben is nagy szerepet kap a kviddics a házak közti versengésben. Úgy érzed van tehetséged a seprűlovagláshoz? Akkor ne habozz! Hogy bekerülj házad csapatába, nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi sablont.
Titulus
Ház: Ide!
Miért Téged válasszunk?
Pár mondatban indokold meg, miért alkalmas a karaktered a kiválasztott posztra, mik az erősségei.
Miért játszol?
A karakter kapcsolata a kviddiccsel, miért szereti, mióta játszik, csak hobbi vagy tervei vannak vele...
(A titulushoz azt írd, hogy milyen poszton játszik a karakter. pl. fogó)
- Kód:
-
<center><br><br><br><div style="width: 260px; text-align: justify; padding: 20px; border-radius: 50px; background-image: url('http://i57.servimg.com/u/f57/18/41/76/42/paper_10.jpg');"><div style="font-family: 'Chiller', Cursive; font-size: 55px; -moz-transform: rotate(-5deg); -webkit-transform: rotate(-5deg); color: white; margin-top: -30px; color: black"><br>Titulus</div><br><br><br><div style="overflow: auto; text-align: justify; font-family: Times New Roman; font-size: 15px; line-height: 105%; color: black; margin-top: -30px;"><br><strong>Ház:</strong> Ide!<br><br><br><strong>Miért Téged válasszunk?</strong><br><br>Pár mondatban indokold meg, miért alkalmas a karaktered a kiválasztott posztra, mik az erősségei.<br><br><strong>Miért játszol?</strong><br><br>A karakter kapcsolata a kviddiccsel, miért szereti, mióta játszik, csak hobbi vagy tervei vannak vele...
(A titulushoz azt írd, hogy milyen poszton játszik a karakter. pl. fogó)<br><br></div></div></center>
A hozzászólást Jade Glouster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 07 Dec. 2014, 17:04-kor. | |
| | | Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
| Tárgy: Kviddics csapatok Pént. 03 Okt. 2014, 21:01 | |
|
Griffendél
Csapatkapitány: Harry Potter
Hajtók: Katie Bell Ginny Weasley Szabad pozíció
Terelők: Clara Flowers Szabad pozíció
Őrző Ron Weasley
Fogó Harry Potter
Mardekár
Csapatkapitány: Szabad pozíció
Hajtók: Szabad pozíció Szabad pozíció Szabad pozíció
Terelők: Szabad pozíció Szabad pozíció
Őrző Szabad pozíció
Fogó Draco Malfoy
Hugrabug
Csapatkapitány: Zacharias Smith
Hajtók: Zacharias Smith Szabad pozíció Szabad pozíció
Őrző Szabad pozíció
Fogó Szabad pozíció
Hollóhát
Csapatkapitány: Michael Corner
Hajtók: Szabad pozíció Szabad pozíció Szabad pozíció
Őrző Michael Corner
Fogó Cho Chang
A hozzászólást Jade Glouster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 07 Dec. 2014, 17:01-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kviddics csapatok | |
| |
| | | | Kviddics csapatok | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |