* : Hozzászólások : 1 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár volt Tartózkodási hely: : jelenleg Roxfort Kirendelt pár : Varázsló 7. Avataralany : Yael Grobglas Karakterlap : folyamatban Karakterzene : Love Me Like You Do ¥ :
Tárgy: Georgiana Villanueva Vas. 01 Feb. 2015, 17:34
Georgiana Villanueva
Life is full of tough moments, you have to fight for what you want.
↯Név: Georgiana Villanueva
↯Kor: 25
↯Ház: Mardekár volt
↯Vér: Aranyvérű
↯Pálca: 10 hüvelyk, könnyed rózsafa, sárkányszívizomhúr,Gregorovics munkája
↯Foglalkozás: Minisztériumi alkalmazott, jelenleg tanárnő és megfigyelő a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzőben
↯Edevis tükre: Önmagamat boldogan, egy gyerekkel a karjaimban és a szerelmemmel az oldalamon.
↯Mumus: A jegyesem szomorú és egyben dühös arca jelenne meg, amit akkor öltene magára, ha rájönne, hogy a Rendelet nem őt választotta ki számomra társnak.
↯Amortentia: A kedvenc parfümöm ellenálhatatlan virágos illata.
↯Veritaserum:Én vagyok a felelős azért, hogy a Rendelet készítői nem a jegyesemet választották társamnak. Illetve, ezen kívül van még egy-két dolog, amit nem szeretném ha napvilágra kerülne.
This is me
Hosszú, mézszőke haj; krisztálykék íriszek; ovális arcforma; telt, rózsaszín rúzssal kihangsúlyozott ajkak; csinos testalkat; ez lennék én.
Mirror of memories
A karakter története vagy egy szerepjáték példa. Kérünk, hogy pár mondatban írj a rendeletről is. Mit gondol róla a karakter? Hogyan viszonyul a kialakult helyzethez? Min. 400 szó.