KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Lépj be
Várünk rád
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélj hozzánk

Fürge ujjak
vajon most ki üzent?
» Elkészültem a karakterlapommal!
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:59

» Babette Wheaton
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Babette Wheaton Csüt. 09 Jún. 2016, 12:58

» Charlie & Kimi ღ True love is inmortal
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Kimberly Williams Vas. 24 Ápr. 2016, 20:10

» Skulduggery
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Vendég Hétf. 04 Jan. 2016, 17:04

Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Abigail Evenheart Vas. 13 Szept. 2015, 15:54

» Lilleby - a kisváros
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Kimberly Williams Hétf. 17 Aug. 2015, 13:30

» Daiyu és Tanner
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Daiyu Qian Kedd 11 Aug. 2015, 15:18

» Caelestis infernum
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Kimberly Williams Hétf. 10 Aug. 2015, 12:14

» Madison Beer
Ms Blackwood & Ms Strongheart Emptyby Madison Beer Csüt. 06 Aug. 2015, 19:33

Statisztika
világunk lakossága
lányok: 56 fő
fiúk: 35 fő

Hugrabug: 9 fő
Griffendél: 17 fő
Mardekár: 20 fő
Hollóhát: 16 fő
Boszorkány: 12 fő
Varázsló: 12 fő
Mugli/Kvibli: 1 fő
Mesélő: 0 fő
Mentorált: 0 fő

Szájhősök
csacsogjatok csak

Ms Blackwood & Ms Strongheart

Go down 
SzerzőÜzenet
Lilyanah Strongheart
Griffendél/5. évfolyam
Lilyanah Strongheart

* : I refuse to grow up
Vér : Félvér
Iskolai ház : Griffendél
Kirendelt pár : Mardekár 5/6 fiú
¥ : Ms Blackwood & Ms Strongheart Ezgif.com-gif-maker_www.kepfeltoltes.hu_

Ms Blackwood & Ms Strongheart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ms Blackwood & Ms Strongheart   Ms Blackwood & Ms Strongheart EmptyVas. 25 Május 2014, 16:53

Bonnie & Lily

Christmastime Sadness

K
ülönösen szerettem a karácsony előtti roxmortsi kirándulást, ugyanis ilyenkor alkalmam nyílt megvenni az ajándékokat. Fázósan kocogtam végig az utcákon, szorosabban a nyakam köré tekerve a griffendéles színekben pompázó sálamat. Miután megvettem az apának szánt ajándékot, a Mézesfalás felé vettem az irányt, hisz az édességből sosem elég.
Mint mindig, most is nagy volt a tömeg, így csak nagy nehezen tudtam az édességekhez furakodni. Ahogy épp a Mindenízű Drazséért küzdöttem, véletlenül fellöktem egy lányt, aki épp egy szabad székre akart leülni.
- Merlinem, bocsáss meg, véletlen volt! - szabadkoztam azonnal, és felsegítettem, majd kedvesen rámosolyogtam.
Aztán észrevettem valamit a szemében. Különösen jó érzékem van ahhoz, hogy olvasni tudjak az emberekben. Ezt anyától örököltem. Ő gyógyító volt.
- Valami baj van? - kérdeztem rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous

Ms Blackwood & Ms Strongheart Empty
TémanyitásTárgy: Ms Blackwood & Ms Strongheart   Ms Blackwood & Ms Strongheart EmptyPént. 23 Május 2014, 21:28

Annyira,éhes voltam már,hogy betévedtem a mézes falásba. A kedvenc,helyem és emlékszem Ronnal is itt ismerkedtünk meg. Amikor,eszembe jutottak a dolgok leültem egy kis helyre majd elgondolkodtam.Ám,magányom nem tartott sokáig,mert amikor leakartam ülni belém ütközött egy lány.Bocsánat,kérően mondogatta ne haragudjak rá pedig,nem is volt okom.
-Semmi baj..Nem, a te hibád!-Mosolyodtam el. Szinte,sugárzott belőle az a kedves mosoly és a kedvessége. Egyszer,csak leültem a padra és ő is mellém. Látta rajtam,hogy szomorú vagyok és megkérdezte mi a baj.
Vissza az elejére Go down

Ms Blackwood & Ms Strongheart
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Clarissa Strongheart
» Lilyanah Strongheart v2.0
» Lilyanah Strongheart
» Lilyanah Strongheart & Michael Corner
» Sirius Black & Lilyanah Strongheart

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hogwarts :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Mézesfalás-
Ugrás: