| Jelentkezés | |
|
+13Vendi Karsten Cole Reynolds Allison Black Kimberly Williams Daiyu Qian Lili Nenil Philippe Noir Hermione Granger Sophia McAllister Clara Flowers Victoria Camila Noir Charlie Weasley Jade Glouster 17 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Jade Glouster Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 162 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jayden Hollins Avataralany : Megan Fox Karakterlap : Cold Fire Karakterzene : Warrior
| Tárgy: Jelentkezés Vas. 07 Dec. 2014, 17:47 | |
| Kedves Játékosok! Annak örömére, hogy ilyen sokan érkeztetek, és aktív játékok folynak az oldalon, úgy gondoltuk, elérkezett az ideje, hogy meghirdessünk egy kalandot. A roxforti karácsonyi bálra várunk titeket, amire itt lehet jelentkezni. Egyelőre arra vagyunk kíváncsiak, hogy lenne-e kedvetek a kalandhoz, érdemes-e elindítani egy ilyen játékot. A részleteket később dolgozzuk ki, és ha van valamilyen ötletetek, elképzelésetek, hogy milyen legyen a játék, azt is megoszthatjátok velünk.
A hozzászólást Jade Glouster összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 19 Dec. 2014, 19:40-kor. | |
|
| |
Charlie Weasley Sárkánykutató
* : Hozzászólások : 120 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Giffendél volt Tartózkodási hely: : London, Anglia Kirendelt pár : Kimi Williams Avataralany : Paul Wesley Karakterzene : David Guetta & Showtak feat Vassy - Bad ¥ :
| |
| |
Victoria Camila Noir Boszorkány
* : Hozzászólások : 159 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Philippe Noir Avataralany : Laura Flores Karakterlap : Ez vagyok én! Sem több, sem kevesebb! Karakterzene : Enrique Iglesias - Bailando
Wisin ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
Ednita Nazario - Sin querer ¥ : Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet. Ez a végzetes szerelem. (...) Ismerni a hibáit és a rossz oldalait annak, akit szeretünk. És mégis tovább szeretni.
| |
| |
Clara Flowers Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 25 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Jason Derrick Howell Avataralany : Nadia Esra Karakterlap : Pretty Little Rebel ¥ :
| Tárgy: Re: Jelentkezés Vas. 07 Dec. 2014, 18:03 | |
| Én is benne vagyok! | |
|
| |
Sophia McAllister Griffendél/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 14 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Andrew Tyler Avataralany : Adelaide Kane ¥ :
| Tárgy: Re: Jelentkezés Vas. 07 Dec. 2014, 18:04 | |
| Én is szívesen mennék | |
|
| |
Hermione Granger Griffendél/6. évfolyam/Prefektus
* : Hozzászólások : 23 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Draco Malfoy Avataralany : Emma Watson Karakterlap : Story of my life! Karakterzene : I Wanna Dance With Somebody ¥ :
Nem számít, mennyire keményen próbálkozunk... rá kell jönnünk... hogy néhány dolgot egyszerűen nem lehet megoldani.
| |
| |
Philippe Noir Rúnaismeret tanár
* : Hozzászólások : 132 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Mardekár volt anno Tartózkodási hely: : Anglia Roxfort többek közt Kirendelt pár : Victoria Camila Flores Avataralany : Luke Evans Karakterlap : Birth of a killer Karakterzene : I am a monster ¥ :
"Those whom the gods wish to destroy, they first make mad!"
"The secret side of me. I never let you see. I ceep it cage, but I can't control it."
| Tárgy: Re: Jelentkezés Vas. 07 Dec. 2014, 18:16 | |
| Engem se hagyjatok ki! | |
|
| |
Lili Nenil Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 191 Vér : Aranyvérű Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Anglia, Roxfort Kirendelt pár : Terry Boot Avataralany : Hayley Mcfarland Karakterlap : Here I am Karakterzene : The last dance
One day ¥ : "Aki nem tud csodálkozni, elámulni az -hogy úgy mondjam- halott, és szeme kialudt!"
"Not all who wonder are lost!"
| |
| |
Daiyu Qian
* : Hozzászólások : 43 Vér : Aranyvérű (ő nem tud róla) Iskolai ház : Mardekár Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Tanner N. Hue Avataralany : Liu Yifei Karakterlap : Egy testben két lélek Karakterzene : "I became insane with long intervals of horrible sanity." ¥ : 錢黛玉
| Tárgy: Re: Jelentkezés Vas. 07 Dec. 2014, 19:13 | |
| Én is mennék. | |
|
| |
Kimberly Williams Hugrabug/7. évfolyam
* : Hozzászólások : 354 Vér : Mugliszármazású Iskolai ház : Hugrabug Tartózkodási hely: : Roxfort boszorkány- és varázslóképző szakiskola, London - Anglia Kirendelt pár : Charlie Weasley Avataralany : Nina Dobrev Karakterlap : Mirror of memories Karakterzene : ❥ Egyszer ¥ :
| Tárgy: Re: Jelentkezés Vas. 07 Dec. 2014, 19:29 | |
| Of course ott a helyem. | |
|
| |
Allison Black
Hozzászólások : 30 Vér : félvér Iskolai ház : Griffendél volt Tartózkodási hely: : London Kirendelt pár : Marcus Flint Avataralany : Krysten Ritter Karakterzene : https://www.youtube.com/watch?v=ZDpmksEfxy8
| Tárgy: Re: Jelentkezés Hétf. 08 Dec. 2014, 14:34 | |
| Jelentkezem én is a kalandra. | |
|
| |
Cole Reynolds Mardekár/7. évfolyam/Párszaszájú
* : Hozzászólások : 100 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Crystal Fonseca Avataralany : Joseph Morgan Karakterlap : Who I Am ¥ :
| Tárgy: Re: Jelentkezés Hétf. 08 Dec. 2014, 15:16 | |
| Mintha lenne más választásom, mint ott lenni. | |
|
| |
Vendi Karsten Mardekár/7. évfolyam
Hozzászólások : 13 Vér : aranyvérű Iskolai ház : mardekár Tartózkodási hely: : London/Roxfort Kirendelt pár : hugrabug 7/2 Avataralany : Dianna Agron ¥ : "A létezés még nem lét."
| Tárgy: Re: Jelentkezés Hétf. 08 Dec. 2014, 21:18 | |
| Ha muszály, akkor muszály. Megyek. | |
|
| |
Crystal Fonseca Hugrabug/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 91 Vér : Félvér Iskolai ház : Hugrabug Kirendelt pár : Cole Reynolds Avataralany : Candice Accola Karakterlap : Crissy Karakterzene : ►Young and Beautiful ¥ :
| Tárgy: Re: Jelentkezés Pént. 12 Dec. 2014, 10:59 | |
| Én is ott leszek, Cole cica talizunk, az első táncom a tiéd és az utolsó is | |
|
| |
Alfonsine Crusader Hollóhát/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 18 Vér : Félvér Iskolai ház : Hollóhát Tartózkodási hely: : Roxfort Kirendelt pár : Arthur Rembrandt Avataralany : Daria Sidorchuk Karakterlap : Blood is thicker than water
| Tárgy: Re: Jelentkezés Szomb. 20 Dec. 2014, 08:58 | |
| Dara is ott lesz. | |
|
| |
Arthur Rembrandt
* : Hozzászólások : 25 Vér : Félvér Iskolai ház : Mardekár Kirendelt pár : Alfonsine Crusader Avataralany : Park Hyun Seok Karakterlap : twintale ¥ : twins.
| Tárgy: Re: Jelentkezés Szomb. 20 Dec. 2014, 13:31 | |
| Na innen Arthur sem hiányozhat | |
|
| |
Anna Roberts
* : Hozzászólások : 18 Vér : Arany vér Iskolai ház : Griffendél Tartózkodási hely: : Roxfort Avataralany : Sophia Bush
| Tárgy: Re: Jelentkezés Kedd 23 Dec. 2014, 22:35 | |
| Mivel az iskola professzora vagyok és amúgy is szeretem az ilyen eseményeket, természetesen én is megjelennék. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jelentkezés | |
| |
|
| |
| Jelentkezés | |
|