Nem tudom mi üthetett belém, hogy el kezdtem verekedni Malfoy két görényével. És végül én jutottam ide a gyengélkedőre. Nem voltam magamnál így kicsit még aludtam. Aztán lassan lassan el kezdtem ébredezni és egy csomó ajándék állt az asztalomon. Édességekből is volt amit nagyon szeretek az a bagolybertiféle mindenízű drazsé. Végig néztem az ajándékokon viszatettem a fejem és a jobb oldalamra fordultam ahol az ajtó volt. Nagyon unatkoztam még levelet se tudtam küldeni senkinek sem. Még azt nem mondtam persze, hogy nem látogatott engem senki mert akkor ez a rengetek ajándék micsoda? De aztán láttam az ajótn bejönni egy hosszú vöröshajú lánykát. Igen!Ő Liliyanah Strongheart.
Lilyanah Strongheart Griffendél/5. évfolyam
* : Hozzászólások : 113 Vér : Félvér Iskolai ház : Griffendél Kirendelt pár : Mardekár 5/6 fiú Avataralany : Molly C. Quinn ¥ :
Tárgy: Re: Lau & Liy Vas. 15 Szept. 2013, 19:51
Ma már harmadszor vettem a Gyengélkedő felé az irányt. Eddig, amikor bent voltam, Lau mindig eszméletlen volt. Nem értettem, hogy miért támadt rá a kér gorillára. A Madam azt mondta, hogy egy-két nap és helyrejön. Befordultam a sarkon, majd megálltam a Gyengélkedő ajtaja előtt. Megfogtam a kilincset, mély levegőt vettem, majd benyitottam. Megkönnyebbülve vettem tudomásul, hogy a lány ébren van. Egy halvány mosollyal az arcomon az ágyához mentem, majd letelepedtem az egyik székre. - Na mizujs álomszuszék? - vigyorogtam. - Jól vagy? Kicsit ki lettél ütve... Mikor megbizonyosodtam arról, hogy a helyzethez képest jól van, hátradőltem és kényelmesen elhelyezkedtem. - Egyébként mi történt pontosan? Csak annyit tudok, hogy összetűzésbe keveredtél Crakkel és Monstróval. Miközben a lány beszámolóját hallgattam, elővettem egy hajgumit és hajamat egy laza kontyba fogtam, egy-két tincset szabadon hagyva. Nem tudom, miért, mostanában egyre többször fogom össze.